Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית מאזדה 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ראיתי רכב שאני מתלבט לגביו. 

מאזדה 3 2009, יד 1, 250,000 ק"מ.

נראית בגדול במצב טוב אבל המזגן לא מקרר, וברגע שמדליקים אותו הסל"ד קופץ והמנוע מרעיש ולא סוחב (בלי מזגן נשמע תקין).

מקריאה בפורום על בדיקות רכב אני מבין שזה כנראה לא "תמלא גז ויהיה בסדר", אבל מה כן כולל הטיפול בזה? זה משהו אפשרי (בהינתן מחיר משתלם) או לא להיכנס להרפתקה הזו?

פורסם
לפני 34 דקות, user1337 כתב:

היי,

נראית בגדול במצב טוב אבל המזגן לא מקרר, וברגע שמדליקים אותו הסל"ד קופץ והמנוע מרעיש ולא סוחב (בלי מזגן נשמע תקין).

מקריאה בפורום על בדיקות רכב אני מבין שזה כנראה לא "תמלא גז ויהיה בסדר", אבל מה כן כולל הטיפול בזה? זה משהו אפשרי (בהינתן מחיר משתלם) או לא להיכנס להרפתקה הזו?

לפני 35 דקות, user1337 כתב:

היי,

לא הייתי נכנס לזה, ק״מ מאוד גבוהה  

והוצאות לא צפויות במוסך

עדיף לך לחפש רכב אחר בתקציב הזה

• תוכן חדש...