Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

פנס אחורי פנימי של הרכב האודי A6 מודל 2011  התקלקל,  מצאתי חלק תואם באליאקספרס , אחרי שהחלק ישב במכס כשבועים , קיבלתי היום את ההודעה :

Package held: Not allowed for personal import

הודעה שקיבלתי מחברת השליחויות :

על פי המידע שנמצא אצלנו,

החבילה שלך עוכבה לבדיקת תחבורה מאחר והכילה מוצר שקשור לכלי תחבורה.

החבילה נבדקה, ובהתאם להחלטת הבודק לצערנו לא אושרה ליבוא לישראל.

לכן, בשלב הזה, לא ניתן לשחרר עוד את החבילה ויש לפנות לאתר הרכישה להמשך טיפול (החזר כספי\זיכוי וכו').

כמובן שהחלק המדובר הוא עבור ריכבי .

מניסיון החברים , האם ניתן לערער על ההחלטה הזו ?

תודה.

A6.jpg

פורסם

להזמין חלק שעומד בתקנים ימסומן בהתאם.

הנושא הזה עולה בפורום בממוצע פעם בשבוע, יש בישראל חוק וההחלקות של עליאקספרס נגמרו כי הם מדווחים מראש על כל חבילה.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

הנושא הזה עולה בפורום בממוצע פעם בשבוע, יש בישראל חוק וההחלקות של עליאקספרס נגמרו כי הם מדווחים מראש על כל חבילה.

תודה, יש לך רעיון מאיפה להזמין חלק שעומד בתקנים ושיסומן בהתאם  ?

פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

הם יכולים לדווח גם דיווח שונה? למשל פנס גינה?

פורסם
לפני 15 דקות, NTZSV כתב:

הם יכולים לדווח גם דיווח שונה? למשל פנס גינה?

הם יכולים לדווח כל דבר, תלוי מה תבקש ואם יסכימו. בד"כ אין להם בעיה.

פורסם

@Rittberg אני לא מתעסק עם יבוא אישי של חלקי רכב. משלם למוסך מס אשכנזים ונותן להם לטפל. אבל בפורום הטכני ובכללי יש לא מעט עיסוק בנושא, חפש בהם.

@NTZSV הוא יכול לכתוב מה שהוא רוצה. אם התרמית תתגלה אתה תשלם את הקנס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כיוןן אחר, לרוב מחליפים פנס עקב שבר. אם הוא התקלקל, אולי תוכל לפרט מה הבעיה ונוכל לכוון אפשרות לתיקון. 

במקביל הייתי פונה למוכר בעלי אקספרס, מסביר לו את הבעיה ואולי הוא יוכל להציע פיתרון. 

פורסם
לפני שעתיים, Rittberg כתב:

IsraCar - 

תודה עבור הקישור.

המחיר באתר הקישור הוא  פי 5 מהמחיר מאליאקספרס ......

לא נכנס לכיס, אבל A6, בטח בת 13, זה אוטו לא זול לתחזוקה. מחיר של 900 ש״ח לפנס זה מאוד סביר.

בלי קשר, האם הרכב מבוטח בביטוח שמשות ופנסים? במידה וכן, מדובר בהשתתפות עצמית של 250 ש״ח.

ככלל, לא הייתי מזמין דברים כאלה מאליאקספרס. לא רק שהאיכות תהיה גרועה, אתה גם לא יודע מה אתה מקבל. בדברים האלה - רק מקורי.

בתאריך 6.2.2024 בשעה 15:34, אברהם א כתב:

הרוב מתייאשים במיוחד שמדובר על לא הרבה כסף בדרך כלל,

מה שצריך לעשות זה לומר למוכר לכתוב על החבילה צעצועים וכדו'

האנשים שעובדים במכס הם אולי לא הכי מבריקים, אבל הם בטוח יודעים לזהות מה זה פנס של הרכב, הם עוסקים בזה כל יום כל היום.

2016 BMW M235i.

פורסם

קרה לי גם ועליאסקפרס עוד איחדו לי חבילות.

5 חבילות הלכו לפח ועלי לא הסכימו להחזיר לי שקל (וחודשיים ביקשתי מהם לבקש מחברת השליחויות להחזיר את החבילה, בסוף היא עברה להשמדה)

פורסם
לפני 39 דקות, Ooga כתב:

קרה לי גם ועליאסקפרס עוד איחדו לי חבילות.

5 חבילות הלכו לפח ועלי לא הסכימו להחזיר לי שקל (וחודשיים ביקשתי מהם לבקש מחברת השליחויות להחזיר את החבילה, בסוף היא עברה להשמדה)

לי קרה הפוך,

בגלל שאיחדו חבילות הדבר הראשי שהיה רשום על החבילה לא היה רכב, ולכן זה עבר,

לפני שעתיים, Fraysa כתב:

האנשים שעובדים במכס הם אולי לא הכי מבריקים, אבל הם בטוח יודעים לזהות מה זה פנס של הרכב, הם עוסקים בזה כל יום כל היום.

אתה יודע כמה חבילות מגיעים כל יום מצ'ינה?

אני מעריך שמעל עשר אלף,

הם עושים רק בדיקה מדגמית מאוד מאוד, וחבילות גדולות הם בודקים,

הבעיה היא שכתוב על החבילה רכב והמחשב מזהה את זה,

• תוכן חדש...