Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 6

Sparrow420
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב חברים

ה406 הותיקה שלי לקראת סוף חיה ואני מחפש מחליפה, קצת ננעלתי על המאזדה 6 (דור 3, מנוע 2500)

מחפש לדעת עליה יותר אם יש למישהו מה להגיד עליה (על רמות גימור כאלה ואחרות, מתיחת פנים וכ'ו)

ואולי גם תציעו לי רכב אחר שיהיה מעניין

הדרישות שלי אולי קצת משונות..

בגדול צריך רכב שיהיה נוח, גדול(עם מקום ל4 נוסעים וקצת מטען, לא איזה סילברדו), מפנק, חזק

מבחינת נוחות(מתלים והכסאות) אין לי איזה מטריקה של ממש, יותר לכיוון הרך.. לא נתקלתי ברכבים יותר נוחים מפז'ו של שנות ה2000

"איכות חיים" דברים כמו משענת יד, מחזיק כוסות טוב, בידוד רעשים, כמה שקעי מצת\USB וגם דברים לספסל האחורי

מבחינת מרכב אני רוצה סדאן\סלון כמה שיותר "קלאסי"

עם מקום ל4 מבוגרים ומטען

ונמוך יחסית

מבחינת יחידת הנעה אני רוצה מנוע עם כוח אבל לא משהו משוגע (150-200 סוסים)

תיבת הילוכים.. (מעדיף ידני.. אבל אין יותר 😢) מעדיף פלנטרי על רובוטי, CVT לא מדבר אלי

מעדיף הנעה קדמית אבל גם כפולה הולך (לא יצא לי לנהוג על רכב פרטי עם הנעה אחורית אז אני לא יודע להגיד)

התקציב הוא באזור ה100 אלף, אם יש משהו שמספק את הדרישות שלי בפחות - מה טוב

אם יש משהו שמצדיק חריגה אפשר לדבר על זה

פורסם

בהחלט הצעה מעניינת ושקלתי אותה, אבל אני מעדיף את ה6 בהרבה עליה

מצד אחד היא מאוד יפה ונראת מעניין, מצד שני יש דברים בעיצוב שלה שאני לא סובל על גבול השונא

נגיד הדאשבורד פשוט מזעזע, נראה כאילו קיבלו השראה מקבינה של משאית (שזה אחלה בפני עצמו, אבל במשאית, רכב פרטי זה סיפור אחר)

האיכות חיים בספסל האחורי לא להיט בהשוואה ל6

חלונות מאחורה לא נפתחים עד הסוף (ב6 ואפילו ב406 שלי הם כן)

בקיפול מושבים אחוריים ל508 יש זווית הרבה יותר גדולה מל6

מה שגם אני רוצה סדאן קלאסי וה508 לא בדיוק סדאן למרות שהוא נראה דיי דומה לסדאן מודרני

ה6 גם קצת מעוקלת מידי בין הגג לתא המטען לטעמי, אבל אני מניח שזה עקב שיקולים אווירודינמים כי כמעט כולם עושים ככה היום

בכללי נראה לי שפז'ו זה כבר לא בשבילי, הם הדרדרו משמעותית ב20 שנה האחרונות לטעמי

לפני ה406 היה לי 206 ומאוד אהבתי אותה

יצא לי בשנים האחרונות לנהוג על 208 ו308 והתאכזבתי קשות

בתור התחלה הם לא נוחות כמו ה206 וה406

ההגה שלהם קטן מידי והוא מתחת ללוח המכוונים

אם אני זוכר נכון הם התחילו להפטר מכפתורים פיזיים והעבירו שליטה על דברים למסך מגע, נדמה לי שהמערכת שמע והמזגן היו רק במסך

פורסם

הייתי אומר לך להסתכל על סובארו b4, 2.5

הנעה כפולה, אבל יש להם גיר רציף. כל השאר עונה על הצרכים שלך.

• מעניין 1

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם

נשמע שמזדה 6 תפורה עליך. גיר פלנטרי (חיה שהולכת ונעלמת), מרכב קלאסי, רכב נאה מאוד. אין מחלות ידועות. ללכת על בטוח.

שקלתי אותה גם, הדבר היחיד שקצת איכזב אותי זה שבשביל רכב באורך כזה - המרחב פנים הוא לא מדהים. זה לא שהיא צפופה, אבל היא לא הרגישה מאוד מרווחת במושב האחורי, כמו שהייתי מצפה מרכב באורך של 4.80 מטר בערך. אבל חוץ מזה הרגישה מאוד איכותית.

תתחדש!!

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...