Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאני מנסה להניע את האוטו בשבוע האחרון כשהוא קר, הוא מניע אבל האורות לא נדלקים, וישרים לא עובדים ומזגן לא עובד (גם מפשיר אדים אחורי לא) 

אבל האוטו דלוק ויש רעש של הנעה, רק אחרי הרבה נסיונות של הנעה הוא מניע כמו שצריך עם אורות והכל ונוסע פיקס 

מה ייכולה להיות הבעיה?

מציינת שהאוטו כן נוסע גם כשהאורות והמזגן וכו לא עובדים 

פורסם

לא הבנתי כלום גברתי

את מנסה להניע כשהאורות דולקים מבעוד מועד? אני לא מבין אותך..

אגב, היצרן אוסר ברוב הרכבים להניע עם אורות כדי למנוע עומס, מדליקים אחרי. 

אני מציע לנסח בצורה נורמלית ולכתוב לנו איזה דגם הרכב שנה ונפח מנוע

פורסם (נערך)

לא צריך לכעוס. חברה חדשה בפורום ולא מכירה את הכללים, ואולי מתקשה בניסוח כי אינה מכירה את הצדדים הטכניים של תפעול הרכב.

פות״ש - באיזה רכב (דגם, שנת ייצור) מדובר? מתי החלפת לאחרונה מצבר?

נראה לי שכדאי לך לקחת את הרכב לבדיקת חשמלאי רכב. ואם את לא מצליחה להתניע הזמיני את שירות הדרך, שקרוב לוודאי כלול בביטוח.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מגיע החורף, קר בלילה, ויותר קשה למצברים.

סעי לכל חשמלאי רכב שיבדוק לך את המצבר ואת הטעינה 

תתחילי משם.

האם את/אתה עושים נסיעות קצרות? או פעם ב..

• רעיון טוב! 1

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

• תוכן חדש...