Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

@tamir3000זה שהמערכת לא תקינה עדיין לא אומר שלא צדקתי כי עדיין לא החזירו את המערכת לתקינות. המוסך נטרל לו אותה כדי שהיא לא תעבוד והוא לא יתקע שוב.

כשיחזירו את המערכת למצב שהיתה לפני הנטרול נדע אם הפסדתי או לא.

כדאי שתקרא לאט את ההודעה הראשונה שפות"ש כתב.

שנית - אולי זה עלה לו במצבר אבל תהיה בטוח שהחבר שהניע לו את הרכב בבוקר מברך אותי שהוא לא מקפיץ אותו יותר להניע לו את הרכב.

ועכשיו ברצינות - אם יש מצבר לא תקין ברכב קודם כל מטפלים בו לפני שמתעסקים בכל מיני מערכות חשמל יקרות.

ככה זה בכל הרכבים המודרנים. איך אותו מוסך ניטרל את המערכת של הבלם יד רק מי שהרכב היה אצלו יודע. השערה שלי שהוא פשוט ניתק אותה וכדי להרוויח קצת כסף אומר שזה הכפתור.

ימים יגידו.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

asix מסתבר ששיחקת אותה ובענק -  אחרי המצבר החדש  הלכתי למוסך אחר וחיברו לי שוב את החיבור להנדברקס  --ו...חזר לעבוד רגיל ..   

שאפו....     

מתנצל שאימ מעדכן רק עכשיו    ----אבל תמיד זה ככה כשאתה בבעיה אז כל רבע שעה כותב תגובה- בקשה וכו'  כשנפתר הבעיה אז אתה מעדכן ומודה אחרי חודשיים.....  

• אהבתי 1
פורסם
לפני 22 דקות, מתענייין כתב:

asix מסתבר ששיחקת אותה ובענק -  אחרי המצבר החדש  הלכתי למוסך אחר וחיברו לי שוב את החיבור להנדברקס  --ו...חזר לעבוד רגיל ..   

שאפו....     

מתנצל שאימ מעדכן רק עכשיו    ----אבל תמיד זה ככה כשאתה בבעיה אז כל רבע שעה כותב תגובה- בקשה וכו'  כשנפתר הבעיה אז אתה מעדכן ומודה אחרי חודשיים.....  

בתאריך 14.12.2023 בשעה 06:13, tamir3000 כתב:

מסתבר שהפסדת בהתערבות.

אבל ההפסד שלך עלה לבחור במצבר חדש.

@tamir3000 אז הפסדתי או ניצחתי? 

@מתענייין שמח לשמוע שהסתדר לך ולא מרחו אותך בסיפורים שצריך להחליף חלקים מיותרים.

חבל שבעל מקצוע הראשון במקום להיות יסודי ומקצועי התעקש על הכפתור ללא שום בדיקה בטח אחרי שזיהה מצבר לא תקין שזה א'- ב' ברכבים מהעשרים שנה האחרונות.

תודה על העדכון.

פורסם
לפני 27 דקות, asix כתב:

@tamir3000 אז הפסדתי או ניצחתי? 

@מתענייין שמח לשמוע שהסתדר לך ולא מרחו אותך בסיפורים שצריך להחליף חלקים מיותרים.

חבל שבעל מקצוע הראשון במקום להיות יסודי ומקצועי התעקש על הכפתור ללא שום בדיקה בטח אחרי שזיהה מצבר לא תקין שזה א'- ב' ברכבים מהעשרים שנה האחרונות.

תודה על העדכון.

ניצחת 👍👌... 

כל הכבוד 🍺

• תוכן חדש...