Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 564
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמעט בצבע שהיה לאבא שלי.🙂 אז היה פופולרי תכלת . (תמונה להמחשה) 

image.png.f4b06fb80283794e2bc9d46c485b68e0.png

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

זה מדהים שבשנת 1988 מישהו עדיין בחר לקנות דה שבו...למייטב ידעתי זו שנת השיווק האחרונה בארץ למרות שהיא יוצרה עד 1990.

זה כמו ללכת לקנות היום פיאט אונו חדשה בהנתן שהיא עדיין נמכרת.

• אהבתי 3

פורסם

סנטימנטים לרכב שהיה במשפחה, גורמים לך לרכוש רכב דומה. 

מן הסתם הייתי רוכש היום אסקונה כמו שהייתה לאבא שלי ז״ל  למשל.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

לקנות אוטו חדש מתוך סנטימנטים? הרי עדיין הוא עלה סכום כסף לא מבוטל וכנראה היה מיועד לשימוש יומיומי עם טכנולוגיה מלפני 40 שנה (ושגם אז תוכנן להיות הכי בסיסי ופשוט שאפשר)  נראה קצת מוזר...

פורסם

יש לי חזון להכין סרטון עם הbx, או טוב מכך עם הds, והדיאן, ולדבר על תקופה הזויה בה 2 הרכבים האלו נמכרו תחת אותה קורת גג.

פורסם

חמה הזוי? זה שאותו יצרן דואג לרכב גם לאיכר שמוביל ביצים וגם לנשיא ולמזכיר המפלגה? רק מציג גיוון.

כידוע בצה״ ל שני רס״נים חלקו שני סוסים

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עד כמה הקטע עם האיכר שמובל ביצים היה רלוונטי בארץ  בסוף שנות ה 80, 40 שנה אחרי שהדגם הוצג? 

פורסם (נערך)

בשנות ה-70 למד איתי בחור שהחזיק דה-שבו, היו לו שתי תיבות הילוכים (או שמא מנועים?) - אחת ברכב ואחת במחסן, היה משפץ ומחליף בעצמו לפי המצב.

הגאונות של הדה שבו היתה הפשטות. בניגוד לתחכום בקצה השני.

@Buki בכבישי חיפה מגש הביצים רלוונטי גם היום 🥲

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 34 דקות, sperial כתב:

חמה הזוי? זה שאותו יצרן דואג לרכב גם לאיכר שמוביל ביצים וגם לנשיא ולמזכיר המפלגה? רק מציג גיוון.

כידוע בצה״ ל שני רס״נים חלקו שני סוסים

אה זה לא הזוי?

אז איזה יצרן מוכר דבר כזה היום?

פורסם
לפני 3 שעות, Buki כתב:

זה מדהים שבשנת 1988 מישהו עדיין בחר לקנות דה שבו...למייטב ידעתי זו שנת השיווק האחרונה בארץ למרות שהיא יוצרה עד 1990.

זה כמו ללכת לקנות היום פיאט אונו חדשה בהנתן שהיא עדיין נמכרת.

לפי לוחית הרישוי מדובר ככל הנראה ביבוא אישי, בשנות השמונים התחיליות הראשונות (11-12 וכו') שימשו למה שמכונה היום רישוי ישיר. לדעתי השיווק בארץ הופסק עוד מספר שנים לפני כן והרכב הזה הגיע כיבוא אישי (כחדש או עם עולה חדש) או באמצעות דיפלומט.

• מעניין 1

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

תראה, ב-1988 מכרו גם דלתא. אתה יכול 88.

לפני כמה שנים ביקרתי במוזיאון של אספן סיטרואנים בכפר שנקרא Castellne בפרובאנס. המגוון של בדה שבו שם מדהים. גם ה-DS.

@שי לפחות בתחילתֶשנות ה-80 הקידומותֶ11 ו-12 היו רגילות. למעשה המספרים הראשונים בקידומות אלה (וסיומת 80) שזכורים לי היו BMW, לי היה רנו בקידומת 15 (וסיומת 52). אבל יתכן שב-1988, שבה הקידומות חולקו לפי יבואנים, השיטה השתנתה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...