Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקונה תמיד ינסה למכור במקסימום האפשרי, והמוכר ינסה להוריד אותו. מי שכישורי המו"מ שלו טובים יותר - ינצח.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני חושב שזה תלוי במצב הרכב, ולא בדגם.

אם יש מיקרה במצב מצוין,למה שיורד בגלל השם?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

צריך גם לראות בכמה נמכרים כאלו רכבים ביד 2 ביחס למחירון ולמה שאתה דורש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מחיר הדגם הידני במחירון גם כך נמוך יותר בכ 20% מהאטומטי, הגיר הידני פותר את הבעיה העיקרית של מיקרה שהיא הגיר הרציף שלא מחזיק מי ידוע מה הרבה במיוחד בשימוש לא עדין ובלי החלפות שמן. הייתי חושב 7 פעמים לפני קניית מיקרה אוטמטית עם 130-140 אלף ק"מ, אבל ידנית עם כזה ק"מ לא הייתה לי שום בעיה לקנות כל עוד היא מטופלת ובמצב טוב.

יש ביקוש למכוניות ידניות בחירים האלו אבל מי שרוצה רכב ידני רוצה רכב יפה תקין ומטופל. 

מוכר שיש לו רכב כזה אין סיבה שירד הרבה מהמחירון. אולי יוריד קצת אם הוא רוצה למכור מהר.

מכרתי לפני כמה חודשים ריו ידנית 2014, יש ביקוש, היו די הרבה טלפונים והאוטו נמכר תוך יום.

• אהבתי 1

• תוכן חדש...