Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול תקופתי יאריס 2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יאריס 2013, 150 אלף ק''מ.

תקינה לגמרי, אולי מעט ויברציות בסלד נמוך, אפשר לחיות עם זה. קצת חושב שיש עליה בצריכת דלק אבל לא חקרתי את הנושא.

1. האם ללכת לפי דרישות יצרן בספר לשמן 0-20? או שזה אובר קיל וללכת על 5-30

2. האם להחליף נוזל קירור מנוע? (דרישה בספר רכב)

3. האם להחליף נוזל בלמים? דרישה היא כל 30 אלף. הוחלף ב90 אלף.

תודה רבה

פורסם

אני שואל באמת, לא בציניות בכלל. 

האם הבחור (כנראה מהנדס רכב בדרג לא זוטר בטויוטה) שכתב את מפרט הטיפולים, מבין פחות טוב מכל אחד פה בפורום?

למה שתסמוך  של אנשים מהאינטרנט שלאף אחד מהם אין השכלה מקצועית בתחום רכב ולא תסמוך על אותו מהנדס מפעל?

פורסם

למה החלטת שאין לאנשים פה השכלה מקצועית בתחום הרכב?

לא כל מה שכתוב בספר רכב הוא חובה, ככה אני מאמין ויש הרבה שמאמינים ככה.

בוא נגיד שחוכמת ההמונים של הפורום לא פחות טובה.

יכול להיות מצב כזה שספר הרכב נועד לפרנס מוסכים, וניתן להמנע מהטיפול שהוא מגדיר חובה, בגדר של אל תכניס ראש בריא למיטה חולה, או מיטה שעשתה 150 אלף ק''מ..

פורסם

אני 20 שנה בפורום ואף פעם לא ראיתי מישהו שהמליץ אחרת בסעיפים 2 ו 3. 

לגבי 1, אם אין צריכת זמן משמעותית הייתי נשאר עם 0W20. 

מניח ש 5W30 מופוע שם כאפציה חליפית מותרת ואם יש צריכת שמן, יש מקום לעבור ל 5W30. 

• רעיון טוב! 1

פורסם

תשמע, אם כתוב בספר רכב, כנראה זה לא סתם. לא כדאי לבנות על תחזוקת שבר. 

לגבי סעיף 3, נוזל בלמים סופח נוזלים ולכן צריך להחליף אותו כל תקופה (לפי הכתוב בספר רכב). 

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...