Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן חברים, 

יש לי 2 שאלות שמטרידות אותי, אשמח לעזרה, חשבתי שהגיוני לשלב את 2 הנושאים באותו שרשור -

נתחיל בקל - 

1. יש לכם המלצה למכונת ZERO CUT לזקן? אני מנסה לקצץ באזור C בתמונה, אם אני נוגע שם עם סכין גילוח אחרי כמה ימים יש לי פצעונים, לא משנה כמה אפטר שייב אני שם אחרכך. רציתי לחפש מכונת ZERO CUT כמו שיש לספרים, לספר שלי יש מכונה ב700 שח, מחפש משהו יותר סולידי.

ניסיתי צעצוע של KEMEI מאליאקספרס, באמת עושה 0, אבל רק 5% מהזמן, בשאר הזמן עובדת על האוויר.
How To: Trim and Fade Your Beard Neckline | Birchbox Mag

2. שיער ראש, נושא כאוב. לא יודע למה, התחילו לי מפרצים ודלילות מקדימה. יש לי 3 אחים מבוגרים ממני וכולם בגילאי ה40~50 שלהם עם שיער שופע, לא יודע מאיפה הבאתי את המנחוס הזה. אני נושק ל-30.

קראתי באינטרנט ויש כל מיני שיטות וכדורים, אשמח לדעת אם יש לכם ניסיון עם אחד מהם והאם אתם ממליצים -  אדגיש שהמצב שלי דיי טוב, פשוט נהיה דליל מקדימה בצדדים.

PRP - יקר, לא מסוכן והבעיה העיקרית - לא יודע כמה זה שווה. אפילו רופא העור שדיברתי איתו ולוקח על זה 1,000 ש"ח לטיפול לא כל כך עף על הטיפול, אמר שזה יכול לעזור אבל לא בטוח בכלל.

השתלה - רחוק ממני בינתיים, מעדיף לא להיכנס לזה עכשיו.

פרופסיה \ Finasteride - זול, נשמע מאוד מבטיח אך מסוכן. קראתי סיפורי זוועה באינטרנט, לא יודע אם שווה להיכנס לסיפור הזה. הרופא אומר שגם אם יש תופעות לוואי נוראיות כמו דכאון וכו', זה עובר כשמפסיקים. האינטרנט אומר שזה עושה שינויים כימים במוח והדכאון או תופעות הלוואי הרציניות האחרות יכולות להישאר שנים אחרי השימוש בתרופה. 

Drema Roller + minioxidil - זול, דיי מבטיח ולא כל כך מסוכן למיטבח הבנתי. בעקרון, לוקחים את המסרק החד הזה ודוקרים אזורים מחוסרי שיער, שמים מינוקסידיל פעם בשבוע או משהו כזה. הבעיה שרוב הסרטונים שראיתי בנושא מנסים לדחוף איזה מוצר שהם מוכרים באמזון, מרגיש כמו חצי סקאם. אשמח לדעת אם יש למישהו ניסיון עם זה.

תודה מראש חברים 🤗

עריכה אחרונה על ידי RG1
פורסם

עדיף להיות בדיכאון מהקרחת כי זה עובר כשמשלימים עם זה. לעומתה עם הכדורים הדיכאון יעבור כשתפסיק ואז יבוא הדיכאון מהקרחת עד שתשלים איתה.

• מצחיק 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, RG1 כתב:

1. יש לכם המלצה למכונת ZERO CUT לזקן?

https://www.amazon.com/gp/product/B0199RDFA6/

משתמש בה כבר כמה שנים. אל תלך על דגמים יותר פשוטים. זה המינימום. (תתעלם מהמחיר - זה דגם ישן - היא עולה סביבות ה60-70$ באיביי ודומיו. אני שניה אמצע דגם עדכני)

לפני 4 שעות, RG1 כתב:

השתלה

הדבר היחיד שראיתי שבאמת עובד בלי תופעות לוואי אצל חברים.

השאר ? ראיתי סיפורי זוועות (גם הצלחה ממש לא מרשימה וגם כל מני תופעות לוואי בריאותיות ונפשיות).

עריכה אחרונה על ידי Liviur

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לוקח פרופסיה 6 שנים ללא תופעות לואי ודיכאון חמסה חמסה ושתי בנות על הדרך ככה שלא פגע בפוריות שוב חמסה חמסה.

מאד מרוצה מהתוצאות משיער מאד דליל למלא.

כמובן שעושה בדיקות דם שנתיות למעקב.

יש הרבה דגים בים....אבל הכל תלוי באורך החכה שלך :wink:

פורסם

@Liviur המושתל היחיד שאני מכיר הוא הספר שלי. הראש שלו נראה כמו ראש דשא.

פות"ש - אולי הטוב ביותר יהיה להתרגל? אלה הגנים שלך, תתיחס לשיער כמו לצבע העיניים. כנראה לא יפריע לאף אחד\אחת.

• מצחיק 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מכיר כמה - עם אחלה תוצאות.

המשותף לכל אלו שיצאו ממש מרוצים - כולם הלכו לד״ר סרקן (בטורקיה) - כולל כאלו מארה״ב שלא ישראלים בכלל, מסתבר שהוא שם דבר הרבה מעבר לזה.

Then dying is forgetting

פורסם

טורקיה אכן חזקה גם אצל האמריקאים הלא ישראלים, בשיער ושיניים (veneers)

ספריאל -  ״ראש דשא״ זה בשיטות של פעם, שהיו נראים כמו חודים של עפרונות 0.7

• מצחיק 1

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

אתה יודע מה? אם כך, הראש שלו נראה כמו קלמר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 55 דקות, sperial כתב:

אתה יודע מה? אם כך, הראש שלו נראה כמו קלמר.

קלמר של מי?

הקלמר שלי היה כמו אלה שלפני ההשתלה. עם עיפרון אחד וכמה פירורי מחק.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אחרי 27 שנה שאני מסתפר במכונות ממותגות, בפעם הראשונה קניתי מכונה זולה ב 61 שח והיא מספרת הכי קצר שהיה לי KEMEI-1949 מקצועי זקן/שיער גוזם עם קירח להב שיער קוצץ עבור גברים סטייליסטים ומספרות אלחוטי נטענת Quie - AliExpress

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

אחד העובדים שלי עבר השתלה בטורקיה בשנה שעברה. אני לא אגיד שזה הביא אותו למצב של להיות דוגמן שיער, אבל 2 דברים:

1- אין יותר איזורים דלילים בהגזמה, הפדחת מוסתרת לחלוטין.

2- זה נראה טבעי. אם לא הייתי יודע- לא הייתי חושד.

שאר הפתרונות- או זמניים או עם תופעות לוואי.

פורסם
לפני 10 שעות, Liviur כתב:

המשותף לכל אלו שיצאו ממש מרוצים - כולם הלכו לד״ר סרקן (בטורקיה) - כולל כאלו מארה״ב שלא ישראלים בכלל, מסתבר שהוא שם דבר הרבה מעבר לזה.

רק אני רואה את האירוניה שרופא בשם סרקן עוסק בהשתלות שיער? 

• מצחיק 5
פורסם
לפני 21 שעות, amit_a כתב:

לוקח פרופסיה 6 שנים ללא תופעות לואי ודיכאון חמסה חמסה ושתי בנות על הדרך ככה שלא פגע בפוריות שוב חמסה חמסה.

מאד מרוצה מהתוצאות משיער מאד דליל למלא.

כמובן שעושה בדיקות דם שנתיות למעקב.

שמח לשמוע, אבל גם אם זה אחוזים בודדים לתפועות הלוואי ששמעתי, לא יודע אם בא לי להיכנס לזה... פוריות \ דכאון, אני מעדיף בריאות נפשית על מראה חיצוני. הלוואי שיוציאו איזה גרסא בטוחה של זה.

לפני 22 שעות, Liviur כתב:

https://www.amazon.com/gp/product/B0199RDFA6/

משתמש בה כבר כמה שנים. אל תלך על דגמים יותר פשוטים. זה המינימום. (תתעלם מהמחיר - זה דגם ישן - היא עולה סביבות ה60-70$ באיביי ודומיו. אני שניה אמצע דגם עדכני)

הדבר היחיד שראיתי שבאמת עובד בלי תופעות לוואי אצל חברים.

השאר ? ראיתי סיפורי זוועות (גם הצלחה ממש לא מרשימה וגם כל מני תופעות לוואי בריאותיות ונפשיות).

תודה, יש לי את הדגם הזה -https://www.amazon.com/Philips-Multi-Groom-7000-MG7770/dp/B073RHH2NG

הוא נחמד אבל לא באמת עושה 0, יותר 0.7 משהו כזה. מה ששלחת עושה גילוח קרוב יותר?
לגבי סיפורי הזוועות, מדובר על כל שאר האופציות שציינתי? אפילו PRP?

שוב תודה.

לפני 18 שעות, Michazzz כתב:

אחרי 27 שנה שאני מסתפר במכונות ממותגות, בפעם הראשונה קניתי מכונה זולה ב 61 שח והיא מספרת הכי קצר שהיה לי KEMEI-1949 מקצועי זקן/שיער גוזם עם קירח להב שיער קוצץ עבור גברים סטייליסטים ומספרות אלחוטי נטענת Quie - AliExpress

לי יש את הדגם הזה - https://www.aliexpress.com/item/1005005468139416.html?spm=a2g0o.productlist.main.7.5d9a5b050hd44c&algo_pvid=3f40d803-0b5c-44f7-8ef6-67deb64a9173&algo_exp_id=3f40d803-0b5c-44f7-8ef6-67deb64a9173-3&pdp_npi=4%40dis!ILS!143.35!29.14!!!267.09!!%40211b88ec16958187440971238ef3fb!12000033200239095!sea!IL!0!AB&curPageLogUid=emTdrwXXqRxh
באמת עושה 0 אבל חלשה מאוד, מפספסת המון. שלך עובדת טוב? אני אנסה

לפני 15 שעות, Pika007 כתב:

אחד העובדים שלי עבר השתלה בטורקיה בשנה שעברה. אני לא אגיד שזה הביא אותו למצב של להיות דוגמן שיער, אבל 2 דברים:

1- אין יותר איזורים דלילים בהגזמה, הפדחת מוסתרת לחלוטין.

2- זה נראה טבעי. אם לא הייתי יודע- לא הייתי חושד.

שאר הפתרונות- או זמניים או עם תופעות לוואי.

לשמחתי אני עוד רחוק מזה, אבל זה בהחלט נראה לי פתרון 'בטיחותי' ואמין, מצריך השקעה כספית וגם שמירה על ההשתלה, אני מקווה שלא אצטרך.

פורסם
לפני שעה, RG1 כתב:

הוא נחמד אבל לא באמת עושה 0, יותר 0.7 משהו כזה. מה ששלחת עושה גילוח קרוב יותר?

כן - כי יש לו באביזרים להב אחד יותר צר וקרוב מאשר המבנה של מה ששמת. ראיתי שאין באמת מחליף ישיר למה שהיה לי - נראה שהם מאוד שינו את הליין. בכל אופן - לא הייתי אבל קונה עכשיו שאני רואה שאין מחליף ישיר ומה שיש בן כמה שנים על המדף לפחות.

לא מכיר את הPRP - אבל הדגמים הפשוטים יותר של הפיליפס ובראון שניסיתי לא עושים את העבודה (יש לי עוד אחד + אחד שהחזרתי. שמשו לתספורות לילדים בתחילת הקורונה בסוף וזהו)

Then dying is forgetting

פורסם

ממה שקראתי (לא רופא)

פרופסיה+מינוקסידיל (עם דרמה רולר) אומרים שנותן את התוצאות הטובות ביותר.

מינוקסידיל אסור להפסיק. אתה מפסיק - הכל נושר.

הכי טוב להתחיל כמה שיותר צעיר עם הופעת הנשירה. המינוקסידיל מציל את תאי השערה ממוות אבל לא יחיה תאים מתים.

יכול להיות שתראה צמחיה מחודשת במפרצים.

מינוקסידין עובד על 50% מהגברים ולוקח חודשיים לראות תוצאות.

גילוח נגד כיוון השיער/קרוב מדי - מתכון לפצעים.

אפטר שייב לא קשור. תחטה את האיזור לפני לא אחרי.

תתיעץ עם רופא עור.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

• תוכן חדש...