Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מכונת גילוח - ניסיתי הרבה יש את הone blade של פיליפס שהיא הייתה הכי נוחה אבל הלהבים שלה נשברים מעצמם אחרי 3-4 חודשים בשימוש של פעמיים בשבוע וכל להב עולה המון. 

שמעתי המון המלצות על המכונה subzero..תנסה..

לגבי המפרצים.. אני התחלתי עם זה מגיל 18 פרופרסיה לא העזתי לגעת בגלל התופעות לוואי. 

ניסיתי מינוקסידיל . הבעיה בתרופה הזאת היא "ביטוי שמישהו אמר לי* - לחתום חוזה עם השטן. אתה חייב לשים אותה בכל יום פעמיים ביום, היא מגרדת נורא ועד שאתה רואה תוצאות לוקח חצי שנה + אם בכלל. השתמשתי בה בכל תקופת הצבא . זה כן עזר אבל לא בצורה משמעותית כמו שחשבתי.והיא גם עושה לך סיוטים בחלומות כשאתה שם אותה לפני השינה (אמיתי לגמרי) וכאשר אתה מפסיק הנשירה מתגברת עד פי 2!!. 

אני ממליץ לך להשלים עם המצב או לעשות השתלה. 

בהצלחה אחי.

עריכה אחרונה על ידי netanel1014
פורסם
לפני 19 שעות, RG1 כתב:

באמת עושה 0 אבל חלשה מאוד, מפספסת המון. שלך עובדת טוב? אני אנסה

חבר שהשתמש בסכין גילוח לראש עבר גם למכונה הזו והוא מרוצה מאוד. אין לך מה להפסיד

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

מכונת גילוח יש לי kemei max , דגם חדש יחסית לעיצוב , הוא  מגלח בשבילי קצר מדי, מעריך שממש קרוב מאוד 0 ,  דגם ישן יותר של החברה שאני משתמש בו משאיר זיפים ורחוק משמעותית מ0.

אני שמעתי דברים חיוביים על prp מכמה רופאי עור ששאלתי, אמרו שזה לא חרטא אבל לא ברור עד הסוף היעילות.

• תוכן חדש...