Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 19.10.2023 בשעה 12:34, lanosforce כתב:

כשאתה אוכל יירוט ממש ישירות מעל הבניין וכל הרסיסים מתפזרים סביבו ואחד הדברים שאתה בודק ברגע שכל מה שקריטי נמצא תקין - זה שהסובארו בסדר.

באיחור קל - זה בדיוק מה שקרה לשכן שלי עם הסובארו בסופת השלג האחרונה. עץ אורן בגודל מלא קרס לאורך החנייה, האוטו נראה במבט ראשון טוטאל לוס, אחרי חילוץ הסתבר ש... התעקם מכסה המנוע וזהו. לגאסי > איתני הטבע.

• מעניין 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
בתאריך 19.10.2023 בשעה 20:53, Froyne כתב:

אין על היפניות.

הכי אמינות שיש!

כל עוד יש להן 4 גלגלים הן נוסעות!!!

השבוע אני ממתין ברמזור שיתחלף לירוק ואז לוחץ על הגז ושומע שריקה/חריקה של רצועת מנוע
שמעתי את זה והתחלתי להתעצבן, לפני חודשיים/שלוש החליפו לי את הרצועה איך יכול להיות שהיא כבר התקלקלה???
אותו הסיפור נמשך גם בצומת הבאה
עד שאשתי הפנתה את תשומת ליבי לרכב שממש צמוד אלי מאחורה שכנראה ממנו מגיע הרעש
אני מסתכל אחורה ורואה טויוטה קורולה שנת אלפיים ו... כלום, ישנה, חבוטה, נראית שהגיעה מהשאול, ככל הנראה לא מטופלת, אבל זה לא מפריע לנהג או לה, היא עדיין נוסעת כמו גדולה...

• אהבתי 1
פורסם
לפני 10 שעות, אבי ים כתב:

אכן, אבל פרט מעניין לכשעצמו - גם המטופלות וגם המוזנחות נוסעות בדיוק אותו הדבר. הביצועים/סחיבה/ צריכת הדלק הנוחות זהים בכל פרמטר בין שהרכב חדש או בן 20 🙂

בסובארו dl שהיו לי, (89 150 אלף ו 93 קרוב ל 200) הכל היה אותו הדבר מיום שקיבלתי אותן עד ליום שהחזרתי אותן לקצין הרכב. הכיסאות היו כבר ״פיתה״ כבר ישבתי על ברזל , אבל המזגן היה מקפיא תמיד. והרכב תמיד הניע ונסע. גם עם גיר תקוע בהילוך שני בין קריית גת לתל אביב. גם עם ציריה שבורה מעפולה לתל אביב. 😁

• רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

לא ברור אם זה פיצ'ר או באג..

אתה רוצה להגיד לי שהעגלות בנות 15-20(בעיקר מיצובישי, קורולות, יונדאי) שבקושי זזות במישור הגיעו כך מלכתחילה?!

• מצחיק 1
פורסם
לפני 13 שעות, אבי ים כתב:

השבוע אני ממתין ברמזור שיתחלף לירוק ואז לוחץ על הגז ושומע שריקה/חריקה של רצועת מנוע
שמעתי את זה והתחלתי להתעצבן, לפני חודשיים/שלוש החליפו לי את הרצועה איך יכול להיות שהיא כבר התקלקלה???
אותו הסיפור נמשך גם בצומת הבאה
עד שאשתי הפנתה את תשומת ליבי לרכב שממש צמוד אלי מאחורה שכנראה ממנו מגיע הרעש
אני מסתכל אחורה ורואה טויוטה קורולה שנת אלפיים ו... כלום, ישנה, חבוטה, נראית שהגיעה מהשאול, ככל הנראה לא מטופלת, אבל זה לא מפריע לנהג או לה, היא עדיין נוסעת כמו גדולה...

גם אצלי היה עד לפני כשנה אוטו שנסע כמו גדול ובאמינות מאוד מרשימה מיולי 2000 ( מודל 2001 ) ולמיטב ידיעתי ממשיך גם היום בכך אצל בעליו החדש. למרבה התדהמה לא מדובר בטויוטה, קל וחומר קורולה, אפילו לא במזדה, אפילו לא מהמזרח, דווקא מאירופה הרשלנית שבונה מכוניות וזוללת שינקן עם בירה ליד פס הייצור. ואגב, אם לא היתה מחליטה להטריד פעמיים בשנה לטסט מעצבן, היתה ממשיכה לגור אצלי גם היום. ועוד ובקטנה, מי שיש לו קצת קילומטראז' באיטליה הכפרית וגם העירונית, יזהה מהר מאוד ערימות של  פנדות דור ראשון בנות שלושים וגם פלוס ( ומדובר בדוגמה גם למדינה גם למכונית, יש עוד ) . ולא, לא מדובר במכוניות אקזוטיות שבעליהן הגאים משקיעים בשימורן ים של פפליקוס, מדובר בסתם מכוניות שפשוט מחזיקות יופי. ויפניות שם, טוב בשביל זה צריך כבר משורה. 

פורסם

כשבמשך 4 שנים העדכונים היחידים שלך בשרשור זה שהוחלף שמן והרכב עבר טסט

האמת שהעלתי שבוע שעבר SHORT לערוץ שממחיש טוב מאוד מה זה יפנית:

• אהבתי 2
  • מצחיק 1
  • לא הבנתי... 1
פורסם
לפני שעתיים, EliC25 כתב:

כשבמשך 4 שנים העדכונים היחידים שלך בשרשור זה שהוחלף שמן והרכב עבר טסט

האמת שהעלתי שבוע שעבר SHORT לערוץ שממחיש טוב מאוד מה זה יפנית:

ומה עם האמינות של טיוטה?😂

חזקקק.

זה אחד הרכבים שעומדים בתור שאני יהיה הבעלים שלהם(חכם אחד אמר לי שחלומות מתגשמים)

זה אחד הרכבים שעומדים בתור שאני יהיה הבעלים שלהם(חכם אחד אמר לי שחלומות מתגשמים)

• מצחיק 1
פורסם
לפני 4 שעות, aviaviavi כתב:

לא ברור אם זה פיצ'ר או באג..

אתה רוצה להגיד לי שהעגלות בנות 15-20(בעיקר מיצובישי, קורולות, יונדאי) שבקושי זזות במישור הגיעו כך מלכתחילה?!

כן, צריכת הדלק בוודאות מוכחת, תמיד צמאות. תאוצות (אם בכלל אפשר לקרוא לזה ככה למעט זום זום של מזדה, )כנ״ל. 

נוחות/מיתלים מתנהגים אותו הדבר כחדש וגם אחרי עשור ויותר. מה שאומר תוכנן לשרוד. 

הרכב תמיד יניע כל עוד המנוע לא תפוס . 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 14 דקות, cohen motor 377 כתב:

ומה עם האמינות של טיוטה?😂

שמע זה תפס חזק הסרטון הזה... לא ציפיתי. תמיד מה שלוקח רגע אחד לצלם - נוסק. ומה שלוקח הרבה זמן לצלם ועריכה ובלאגן - לא קורה איתו כלום.

• אהבתי 2
פורסם

כשבשנת 2010 אתה מוכר קורולה בת 12 עם 160,000 ק"מ, וב-2023 אתה פוגש אותה ברמזור.

• אהבתי 5
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש במשפחה סוזוקי איגניס 2006 - עם 39 אלף קילומטרים וניילונים עדיין על המושב האחורי. כן, פולניה. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...