Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

בג'אז לאחר שקנינו אותה נאלצנו להתקין "קודן" בשביל הביטוח ,

התקנת הקודן נעשתה במתקין מורשה של הונדה ...

אני נוסע היום ושם לב שהפלסטיקה שמאחורי ההגה - 2 החלקים שמתחברים , איפה שהמפתח . נפתחו!!!! , והרכב חדש !!!...

אני מסתכל ורואה שהוא קצת שבור ... ורואה סימן של מברג שפתחו אותו ... ורואה שם את הכבלים של הקודן ושל מערכת ההזעקה ... בנתיים הדבקתי את זה עם דבר פלסטי ו ...

שלחתי פקס זועם למתקין ולהונדה ואני מקווה שהעניין יטופל ... זה מעצבן אותי לאללה ...

עידכונים יבואו בהמשך .

פורסם

וואלה קרה לי אותו דבר לפני חודשיים:התקנתי(התקינו לי-מתקין מורשה) באסטרה של אבא קודן-ו....אותו דבר כעבור שלושה ימים הפלסטיק שמתחת להגה נפתח ונתגלו החוטים ש"הולכים" לקודן...קריזה->טלפון->הזמנה לתיקון->ו...אני די מרוצה.. :?

אני כבר לא בעליה הגאים של צרפתייה ספורטיבית...

פורסם

חכו חכו, העלוקה עוד תתחיל לעשות בעיות :x ואז תתחיל החגיגה.

למי שעוד לא נתקל בחרא הזה :evil:

בהתקנת הקודן מתקינים "עלוקה" שזה ריליי לפני המשאבת דלק.

וכדרך כל ריליי בטבע, הוא קורס מתי שאסור לו (למשל בלחיצה מול גל על 240) ואז האוטו כבה.

מאז שהדרעק הזה אצלי, אני נכנס לכל סיבוב בידיעה שכנראה באמצעו המנוע יכבה.

...שיפור טוב ליכולת הנהיגה ...פגיעה אנושה בתפקוד תקין של הלב...

מבחינתי, הגדרתי את רמת הסיכון שאני מוכן לקחת, והיא :

עדיף שיהיה סיכוי שהרכב יהיה פחות מוגן, מאשר להתלבש על מדרכה או גדר לאחר שהמנוע כבה באמצע הנסיעה.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

פיג"ו 307 מגיעה בגרר ללא יכולת התנעה ,הרכב עם 58 קמ :!: חדש שדיד .

מה מתברר שמתקין האזעקות השחיל כבל לצופר והשאיר אותו מונח על הגיר ,הכבל נכרך סביב מפסק בורר ההילוכים כך שהוא יצא מאיפוס. ברגע שהמפסק לא מכוון מחשב הגיר לא יודע היכן הP\N ולכן הרכב לא מניע . :mad:

אל תדאגו אותו מתקין שילם את הנזק כמו גדול , ולמד את הלקח שלו.

I LOVE PEUGEOT CITROEN CARS

פורסם

מה מתברר שמתקין האזעקות השחיל כבל לצופר והשאיר אותו מונח על הגיר ,הכבל נכרך סביב מפסק בורר ההילוכים כך שהוא יצא מאיפוס. ברגע שהמפסק לא מכוון מחשב הגיר לא יודע היכן הP\N ולכן הרכב לא מניע . :mad:

אבל הרי כולם יודעים שה-307 לא אמינה והמולטיפלקס חרא ובגלל זה בעיות

החשמל הרבות שיש לה...

:roll:

:wink:

MCS 2008

פורסם

החשמל הרבות שיש לה...

למה להשמיץ סתם זה שסתם אנשים לא יודעים להתעסק עם הרכבים לא אומר שהם לא אמינים. :mad: איך אתה טוען דבר כזה אם אני מתאר לך מצב שמשהו אחר נוגע ומחרבן את העסק?

רק לידיעתך שהמערכות המולטיפלקס נרכשו עי יצרנים רבים וזוהי המגמה העולמית ביצור הרכבים. אין מה לעשות הקדמה צועדת קדימה נגמר עידן מנורת הביקורת והמעקפים של שגריר. ומי שלא יודע לגעת שלא יגע :!:

I LOVE PEUGEOT CITROEN CARS

פורסם

כנ"ל בקורולה של אבא שלי.

הקנט הימני נופל חופשי אחרי כל סיבוב לאחר התקנת אנטנה לדיבורית...

נאלצתי לתקן זאת לבד ע"י חציבת תעלה בתוך הקנט עבור כבל הקואקס של האנטנה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

החשמל הרבות שיש לה...

למה להשמיץ סתם זה שסתם אנשים לא יודעים להתעסק עם הרכבים לא אומר שהם לא אמינים. :mad: איך אתה טוען דבר כזה אם אני מתאר לך מצב שמשהו אחר נוגע ומחרבן את העסק?

רק לידיעתך שהמערכות המולטיפלקס נרכשו עי יצרנים רבים וזוהי המגמה העולמית ביצור הרכבים. אין מה לעשות הקדמה צועדת קדימה נגמר עידן מנורת הביקורת והמעקפים של שגריר. ומי שלא יודע לגעת שלא יגע :!:

ציניות!

הלוווווווווו!

:lol:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

אני רואה שאני לא היחיד :lol:

זה פשוט מעצבן שהורסים אוטו חדש ...

דברתי(צעקתי יותר נכון + איומים וכו' ) עם החברה היום ואמרו לו לגשת לכל מוסך הונדה וזה יטופל במסגרת האחריות ...

אמא שלי תקח את הרכב השבוע ואני יעדכן מה נסגר בסוף.

פורסם
ציניות!

הלוווווווווו!

מה זה פה :?:

אחוות האשכנזים :?:

הוצאת לי את המילים מהפה, ישי...

Diagon, לא ראית את הקריצה בסוף ההודעה :?:

כזו: :wink: Pay attention next time

MCS 2008

פורסם

המשך לסיפור ,

אמא שלי הלכה היום למוסך הונדה ( לאחר שאני דברתי שם עם כולם ועשיתי לה עבודה קלה ) , ואכן החלק שבור והם הזמינו חדש .

עכשיו אני צריך ללכת לחברת "תדר" שהתקינה לי את הקודן .

הם רוצים לראות את זה בעצמם.

אני התקשרתי ולאחר שיחה עדינה ( לא ! ) , הם אפילו הסכימו לממן לי את הדלק של להגיע עד אליהם ( 50 ש"ח ) , זה לאחר שצעקתי שאני גר מאד רחוק .

בקיצור עדכונים יבואו בהמשך .

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לסיכום :

החלק כבר לפני שבוע הגיע להונדה ,

הגענו למוסך , ההחלפה בוצעה על חשבון "תדר" והכל טוב ...

עכשיו אני גם עומד לגבות את ה - 50 ש"ח דלק שהוצאתי מ - "תדר" על הטירחה...

הלקח : אם דפקו אתכם תלחמו ובסוף הכל יהיה טוב .

פורסם
לסיכום :

החלק כבר לפני שבוע הגיע להונדה ,

הגענו למוסך , ההחלפה בוצעה על חשבון "תדר" והכל טוב ...

עכשיו אני גם עומד לגבות את ה - 50 ש"ח דלק שהוצאתי מ - "תדר" על הטירחה...

הלקח : אם דפקו אתכם תלחמו ובסוף הכל יהיה טוב .

ותגידו שאתם גרים מאד מאד רחוק! :wink:

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

• תוכן חדש...