Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ניסאן מ-2008, 220K ק"מ, נוסעת פיקס, מטופלת כמו שעון, מעולם לא היו לה בעיות מכניות.

היא בטח תיסע עוד 100K בקלות, אבל יש לא מעט שריטות בפגוש, הצבע לא מה שהיה פעם, והמגן שמש בצד הנוסע התפרק.

בקיצור, היא לא "נראית" טוב.

המחירון שלה 11K ש"ח, ואני תוהה עד כמה זה יהיה ריאלי להשיג עליה 10K.

פורסם

עיין ביד 2 בדגם הספציפי.

העלה מודעה עם תמונות נקיות, יפות ומסודרות. הדגש במודעה בצורה עניינית כי יש תיעוד טיפולים מסודר. הייתי מעלה תמונות של כמה מהחשבוניות האחרונות אפילו.

בפרסום צריך לבלוט.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

וואו, ניסאן פטרול 2008 בכזה מחיר? 

לדעתי תבקש יותר. 

• מצחיק 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

למחירון בשנים הללו אין הרבה משמעות. 

לזמן עד הטסט יש משמעות גבוהה הרבה מהמחירון רכב עם טסט לחודש חודשיים לא ימכר גם ב-5000 ש"ח.

הבן שלי נוסע בפוקוס 2006 שבמחירון שווה 6000 ש"ח קניתי אותה לפני 7 שנים ב-9000 ש"ח כשהמחירון היה 18000 ש"ח.

ב"ספרים" שלי הרכב שווה 0. ולמרות הכל "השקעתי בו לפני שבועיים 3000 ש"ח באגרת רישוי טסט וטיפול. כי רכב נוסע אצלי שווה את הסכום האלטרנטיבי שאשקיע ברכב אחר.

שורה תחתונה - במכוניות בשווי הזה המנעד יכול להיות רחב מאד.

ואני מתקשה (לצערי) להאמין שתקבל סכום קרוב למחירון (הלא רלוונטי)

אם היא נוסעת טוב, תמשיך איתה ותמשיך לחסוך כסף לרכב הבא. עד שהיא לא תסע.

• רעיון טוב! 2

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

מדובר בניסאן טידה 2008 שעשתה לי 0 בעיות מכניות בכמעט עשור שהיא אצלי, כבר כתבתי באשכול אחר שלו הייתי יכול הייתי פשוט קונה בדיוק את אותה אחת מודל 2019 וזהו.

הציעו לי עליה 7000 ש"ח, אבל הרכב שרציתי לקנות שבוע שעבר התברר כחלוד מאוד כולל בשילדה, אז אני עדיין מחפש ולא יכול להישאר כרגע בלי אוטו. אני מחליף בעיקר כי רוצים להשתדרג קצת בעיקר בעניין מערכות הבטיחות. ובדיוק השקעתי בצמיגים חדשים ומצבר, אז כן, זה כואב למכור כל כך נמוך. אולי באמת אסחוב איתה עוד כמה חודשים. הטסט שלה בינואר

לפני 25 דקות, zvit כתב:

למחירון בשנים הללו אין הרבה משמעות. 

לזמן עד הטסט יש משמעות גבוהה הרבה מהמחירון רכב עם טסט לחודש חודשיים לא ימכר גם ב-5000 ש"ח.

הבן שלי נוסע בפוקוס 2006 שבמחירון שווה 6000 ש"ח קניתי אותה לפני 7 שנים ב-9000 ש"ח כשהמחירון היה 18000 ש"ח.

ב"ספרים" שלי הרכב שווה 0. ולמרות הכל "השקעתי בו לפני שבועיים 3000 ש"ח באגרת רישוי טסט וטיפול. כי רכב נוסע אצלי שווה את הסכום האלטרנטיבי שאשקיע ברכב אחר.

שורה תחתונה - במכוניות בשווי הזה המנעד יכול להיות רחב מאד.

אם היא נוסעת טוב, תמשיך איתה ותמשיך לחסוך כסף לרכב הבא. עד שהיא לא תסע.

עריכה אחרונה על ידי ManInShadows
פורסם

לו אני במצבך - אם אין לי בסביבות 40000 ש"ח לשים על רכב אחר. הייתי נשאר עם הרכב. נניח שתקבל 10000 ותוסיף 10000 מהר מאד תמצא את עצמך עם צרות של אחרים ששלמת עליהן מיטב כספך.

ומה שהציעו לך נראה די משקף את ערך השוק של הרכב שלך.

עצתי - תשאר עם הצרות שאתה מכיר.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

אני מחפש רכב באזור ה70+, כמו שכתבתי פה:

עדיין מחפש, פשוט תהיתי אם זה יהיה ריאלי לקבל בערך 10K על הנוכחית. אפשר למתוח קצת את התקציב ככה.

פורסם (נערך)

מכיר מקרוב את הדגם והשוק שלו, אתה יכול לקבל עליו איזה 7-10 בקלות אם תפרסם בהרבה מקומות כמו פייסבוק, ad, יד 2 וכו. יש לו ביקוש חזק מאנשים שרוצים רכב לנסוע עליו כמה חודשים או שנים ולמכור לברזל. 

עריכה אחרונה על ידי nissan1211
פורסם

אני דעתי אמרתי, ויש לי (קצת...) ניסיון. 3K לפה או לשם לא ישנו את התמונה. ואם אתה לקבל 500 שיחות של "3000 מזומן אני בא עכשיו" תפרסם בפייסבוק. ביד 2 יש כרגע 12 מכוניות כמו שלך (וסביר שפחות או יותר במצב דומה) שמבקשים עליהן 10000 ש"ח או פחות (ואף אחד בד"כ לא יקבל כמה שהוא רוצה)

@nissan1211 הסיבה היחידה שאני לא מפנק אותך בהתראת "ייעוץ לא מבוסס" היא שאני משתתף פעיל בדיון...

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם (נערך)
לפני 46 דקות, zvit כתב:

אני דעתי אמרתי, ויש לי (קצת...) ניסיון. 3K לפה או לשם לא ישנו את התמונה. ואם אתה לקבל 500 שיחות של "3000 מזומן אני בא עכשיו" תפרסם בפייסבוק. ביד 2 יש כרגע 12 מכוניות כמו שלך (וסביר שפחות או יותר במצב דומה) שמבקשים עליהן 10000 ש"ח או פחות (ואף אחד בד"כ לא יקבל כמה שהוא רוצה)

@nissan1211 הסיבה היחידה שאני לא מפנק אותך בהתראת "ייעוץ לא מבוסס" היא שאני משתתף פעיל בדיון...

אתה מוזמן לפנק אותי גם ב20 התראות כאלה ואפילו באן. אני כאן כדי לעזור והייעוץ החינמי שלי שלקח לי שנים לבנות את הידע שלו שווה הרבה. אין לי דרך לבסס את מצב השוק שאני מכיר, יש בבעלותי טידה עם נתונים דומים שקניתי לפני כמה חודשים בודדים, ומאז אני עוקב כל יום אחרי הביקוש והמודעות וגם בקשר עם הבעלים הקודם, שפרסם את הרכב שלי  ב10 אלף וקיבל תוך יום 15 הודעות מאנשים שרוצים לבוא לקחת מיד. חקרתי היטב את השוק שלה ומי עיקר המעוניינים בו. לא אפחד להביע את דעתי ולחלוק את הידע שלי עם מי שצריך וטיפ ממני אליך- ניצול עמדת סמכות לטובת מסרים  נגד כאלה שמנסים לעזור זה לא דבר טוב לפורום. בהצלחה 

עריכה אחרונה על ידי nissan1211
  • אהבתי 1
פורסם

רכב בן 15 שנוסע ללא תקלות זאת *מתנה משמים*. לא אירוע נדיר כמו זכייה בלוטו, אבל כן מתנה. אין בעיה קוסמטית שלא ניתנת לפיתרון, אתה פשוט צריך לבחור מה "נראה לך בסדר" ביחס לעלות שאתה מוכן להשקיע.

במקומך הייתי שוטף את האוטו ומקשט אותו במדבקות מצחיקות מעליאקספרס, וזהו, משפר הרגשה מיד תמורת גרושים.

אה, ומסדר את מגן השמש במוסך, כמה זה כבר יכול לעלות.

• אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 1 דקה, hans כתב:

רכב בן 15 שנוסע ללא תקלות זאת *מתנה משמים*. לא אירוע נדיר כמו זכייה בלוטו, אבל כן מתנה. אין בעיה קוסמטית שלא ניתנת לפיתרון, אתה פשוט צריך לבחור מה "נראה לך בסדר" ביחס לעלות שאתה מוכן להשקיע.

במקומך הייתי שוטף את האוטו ומקשט אותו במדבקות מצחיקות מעליאקספרס, וזהו, משפר הרגשה מיד תמורת גרושים.

שכחתי לציין שהמזגן הוחלף לפני כמה חודשים, אז תכלס כן הייתה תקלה "רצינית" ברכב. אבל מעבר לזה באמת כלום חוץ מטיפולים שוטפים ומצבר/פנצ'רים. שטיפת רכב כבר בקושי עוזרת, במסגרת כל התמ"אות באזור מערבל בטון פינק את הרכב בשפריצים יפים. בגלל זה אמרתי שהוא לא נראה הכי טוב. וכן, אסדר את עניין מגן השמש...

פורסם
לפני 17 דקות, hans כתב:

ב-יונדאי איי10 ישנה ביקשו 500₪ לכל צד, היו גם יקרים יותר...

פורסם
לפני 4 שעות, zvit כתב:

דווקא בדגם שלו שמעתי שבציבור החרדי שמתחיל ביקוש כי יש לו שם של רכב אמין 
בדומה לקורולה 2007 שמאוד מבוקשת בגלל האמינות ומשלמים על אחת כזו מעל 15,000 ש"ח
צריך רק לנסות לכוון לציבור הזה ואולי שם כן תקבל קרוב למחירון

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...