Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

בסוזוקי SX4 2010 קיימת דליפת גז מהמזגן.

הבעיה החלה לפני כ3 שנים, הייתה ירידה במיזוג אז מולא גז והחזיק כשנתיים.

לאחר מכן שוב אותו סיפור והגז והחזיק קצת פחות משנה.

לפני כחודשיים וחצי שוב מילאתי גז וחומר עוצר נזילות למזגן והפעם הגז החזיק רק כחודשיים עם ירידה ביכולת המיזוג שהחלה לאחר מספר שבועות.

היום הייתי שוב במוסך שהומלץ כאן בפורום מספר פעמים "אשר מיזוג אוויר בפ"ת".

היה במערכת המיזוג רק 40 גרם גז במקום 450-460. הוא חיפש את הדליפה עם מכשיר שמאתר גז מזגנים אך לא הצליח למצוא.

שוב מילא גז ואמר שעד הפעם הבאה הדליפה אולי תגדל ואפשר יהיה למצוא אותה.

שאלתי לגבי שימוש בחומר זרחני שמצטבר בנקודת הנזילה לאורך זמן אך הוא אמר שהם לא משתמשים בכזה.

כל מילוי גז כזה עולה 250 ש"ח + זמן.

הם באמת חברה נחמדים במוסך ועושים רושם של מקצוענים שנמנעים מתיקונים מיותרים אבל לא מתאים לי לחזור לשם כל חודש-חודשיים עד שהדליפה תגדל.

מה הייתם מציעים לעשות? יש אולי המלצות לעוד מוסכי מיזוג באיזור פ"ת שמשתמשים בשיטת איתור אחרת (צבע זרחני)?

תודה!

פורסם

תתקשר ותשאל מקומות של מזגנים, אני מראשון ולרוב המוסכים כאן יש את המכשיר שמחדיר חומר זרחני... גם לרוב המילוי קצת זול יותר והמכשירים שמחדירים את החומר עושים גם ניקוי למערכת

• תוכן חדש...