Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אז מתברר שהבעיה לא רק בתיבות של הקרוסובר. גם באיגניס. 

https://thecar.co.il/תיבת-ההילוכים-הדפוקה-של-סוזוקי-ניסאן-ו/

עריכה אחרונה על ידי yor2

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

אכלתי מרורים מהאוטו הזה, מהתיבה הזאת ומהשירות של סוזוקי

גם אחרי שנפטרתי מהאוטו בהפסד כספי לא קטן!

לקח לחיים הכי חשוב - לא לתיבה רציפה, לא לסוזוקי

פורסם

הסיפור של התיבה הזו לגמרי לא ברור לי, כי היא הותקנה ב-SX4 עם מנוע 2 ליטר (לא שווק בארץ) משנת 2010 בערך, וכבר אז דווח על תקלה שיוחסה לתקלת ייצור.

אישית אני עם קרוסאובר מדגם 2016, היתה לי התקלה ב-2021 (5 שנים על הכביש, קצת מעל 60,000 ק"מ). קיבלתי אישור לתיקון אחריות די בקלות (העיכוב היחיד היה בגלל הרמדאן). התיקון עצמו הוצמד לתיקון פחחות. הביטוי היה הדלקות נורות אזהרה צהובות, מה שנטען אז במוסך הוא שמדובר בתקלה לא משביתה.

אצלי הוחלף רק "מוח גיר" ולא תיבת ההילוכים עצמה. אני עדיין סקרן האם מדובר ברכיב שתוכנן מחדש ויוצר בבקרת איכות משופרת. אין לי כל דרך לדעת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 51 דקות, lior2321 כתב:

לקח לחיים הכי חשוב - לא לתיבה רציפה, לא לסוזוקי

לא... כי רובוטית יותר אמינה
או כי לא היו כשלים בתיבות אוטומטיות פלנטריות?

יש תיבות רציפות ששורדות יפה, אפילו יפה מאוד.

• אהבתי 2
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

או כי הוא פוסל מראש כל רכב היברידי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...