Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לפני כמעט שנתיים הייתי בטיפול לרכב ובצעו ליטוש לפנסים, היום הם חזרו למצב גרוע :(

ראיתי שאפשר לקנות רק "מכסים" אבל זה בעיה להחליף אותם ( את הפלסטיקים).

איפה אני יכול להשיג חלקים יד שניה ?

תודה 

פורסם

הכי זול שוב לבצע ליטוש ( לבד או בתשלום).

פנסים משומשים קונים בפירוקיות או בחנויות בשם המרכז למאות ופנסים ( או משהו דומה ).

אפשר גם לקנות פנסים חדשים תחליפיים

https://www.auto365.co.il/cat/74?manid=18&model=טוסון&carmodelid=760

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 10 דקות, vladclar כתב:

הכי זול שוב לבצע ליטוש ( לבד או בתשלום).

פנסים משומשים קונים בפירוקיות או בחנויות בשם המרכז למאות ופנסים ( או משהו דומה ).

אפשר גם לקנות פנסים חדשים תחליפיים

https://www.auto365.co.il/cat/74?manid=18&model=טוסון&carmodelid=760

תודה, ראיתי שזה סביב ה 500 ש"ח :(
יש מצב שביטוח מקיף מכסה פנסים ??

פורסם (נערך)

ביטוח פנסים זה סעיף נפרד ובתוספת תשלום, כמו גרר או ביטוח שמשות. אם לא ביקשת/ הסכמת להצעת הסוכן להוסיף ביטוח פנסים, אין לך אחד כזה.  הפעלת ביטוח פנסים, במידה וקיים, לא נחשבת תביעת מקיף ( בדיוק כמו בטוח שמשות), ויש שם השתתפות קטנה.

אני לא בטוח גם שביטוח כזה מכסה פנסים עכורים, אותם ניתן ללטש. זה ביטוח שברים.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 4 שעות, vladclar כתב:

ביטוח פנסים זה סעיף נפרד ובתוספת תשלום, כמו גרר או ביטוח שמשות. אם לא ביקשת/ הסכמת להצעת הסוכן להוסיף ביטוח פנסים, אין לך אחד כזה.  הפעלת ביטוח פנסים, במידה וקיים, לא נחשבת תביעת מקיף ( בדיוק כמו בטוח שמשות), ויש שם השתתפות קטנה.

אני לא בטוח גם שביטוח כזה מכסה פנסים עכורים, אותם ניתן ללטש. זה ביטוח שברים.

אפשר "לעזור" להם :)

פורסם

אבל אין לך ביטוח ( כנראה), וכמה כבר עולה ליטוש פנסים פעם בשנתיים....

פורסם
בתאריך 23.6.2023 בשעה 18:54, vladclar כתב:

אבל אין לך ביטוח ( כנראה), וכמה כבר עולה ליטוש פנסים פעם בשנתיים....

זהו שבדקתי ועשיתי ביטוח מראות ופנסים P:

פורסם

אז האפשרויות הן לנסות להפעיל את הביטוח או ללטש שוב.

אני לא מתלהב מרעיון "לעזור" לפנסים להיות שבורים....

• תוכן חדש...