Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כולנו התרגלנו לעובדה שיש רכבים שקל מאוד לגנוב ממיר שנמצא לרוב, מתחת לרכבים.

רכבים מסוימים. 

אבל כנראה שזו הפכה להיות משימה קשה או מורכבת מדי . לחלק מהגנבים.

"הטרנד" החדש שמתפשט כרגע, הוא גניבת מודול הראדאר, שלרוב נמצא מקדימה בתוך הפגוש.

[למי שלא מתמצא ,בתמונה המצורפת של הטוסון, זה ה"ריבוע" באמצע הפגוש הקדמי.]

החלק נראה לעין, נראה כמו שתיארתי מקודם, [ריבוע] , כאילו חלק מהפגוש, שזהו למעשה המכסה של המודול.

אין צורך בצירוף פרטים נוספים על ה"עבודה" עצמה שלא לוקחת יותר מ-3 דקות. וגם הגזמתי .

החלק עצמו, מאוד, אבל מאוד יקר.

עלותו אצל היבואן של גילי למשל, הוא לא פחות מ-10500 שקל !

מי מרוויח מזה ? איך אפשר להתגונן מפני התופעה? אלה שאלות מצויינות.

יש סוכנויות שמודעים לזה, ואין להם תשובה או פתרון. למרות עשרות מאוד של תלונות שמועלות לרשתות.

הרכבים שמועדים ל"פורענות" או הנפגעים העיקריים  הם : בעלי קיה, יונדאי, גילי, BYD . וזה רק חלק ממה שאני זוכר כרגע.

מצלמות אבטחה? יש.

השאלה היא האם ובעיקר איך משטרת ישראל מתכוונת להילחם בתופעה שמתרחבת.

בינתיים הפתרון המיידי של הנהגים, זה הפעלת הביטוח.

image.jpeg

RADAR 3.jpg

RADAR 2.jpg

2021-hyundai-tucson.jpg

• אהבתי 1
פורסם

בטח נגרם בעליה במספר התאונות שמתוקנות במקומות מפוקפקים 

מעניין שזה כזה חלק מודולרי שלא מקודד לVIN או משהו קצת יותר מסובך מסתם plug & play

פורסם

זאת הרי לא תופעה חדשה, כל הזמן יש ״גלים״ של מקרי גניבה של רכבים או חלקים בהתאם לביקוש שלהם,

זה בדרך כלל נובע מאותם אלה שבוחרים ללכת למוסכים בשטחים או איזורים מפוקפקים לתקן ״בזול״, מה ששולח את השליחים שלהם למסעות חיפוש וטירגוט לרכבים או חלקים מסוימים

• אהבתי 2
פורסם

היום ראיתי בראשון לציון יונדאי איוניק שחסר לה את הסמל והראדאר

נראה לי שהיה פה שרשור על מישהו כזה

לא מצאתי

ניתן להתייעץ בכל הנוגע למערכות גפ''מ והסבה - ללא תשלום

בעבר: מיצובישי אטארז' 2015-טויוטה קורולה 2009 GLI מוסבת לגפ''מ

בהווה: סובארו B4 2015 מוסבת לגפ''מ

פורסם
לפני שעתיים, hunter22 כתב:

בטח נגרם בעליה במספר התאונות שמתוקנות במקומות מפוקפקים 

מעניין שזה כזה חלק מודולרי שלא מקודד לVIN או משהו קצת יותר מסובך מסתם plug & play

אלה רכבים חדשים. תאונות פגוש בד"כ יגרמו להפעלת ביטוח. זה רק אומר שחברות הביטוח מוכנות שהרכב יתוקן עם חלקים ממקור לא ידוע.

פורסם
לפני 8 דקות, Uri-G כתב:

אלה רכבים חדשים. תאונות פגוש בד"כ יגרמו להפעלת ביטוח. זה רק אומר שחברות הביטוח מוכנות שהרכב יתוקן עם חלקים ממקור לא ידוע.

לפני 3 שעות, Uri-G כתב:

מה אפשר לעשות עם מודול רדאר חוץ מלמכור אותו בחזרה לחברת הביטוח?

אתה רומז משהו כאן ?

אתה באמת מאמין שזה המצב ?

אלה אם כן לא התכוונת ברצינות למה שכתבת..

פורסם (נערך)

בדיוק ביום ראשון הייתי באופרייט וראיתי פיג׳ו 3008 במגרש והיה לה חלל ריק, דיי בטוח שבאותו מיקום כמו בתמונה. הייתה שם פיג׳ו 5008 (נדמה לי) לידה שאצלה לא היה החלל הריק הזה ותהיתי אם זה סתם חתיכת פלסטיק חסרה

עריכה אחרונה על ידי מוטי28
פורסם
לפני שעתיים, איש שמח כתב:

היום ראיתי בראשון לציון יונדאי איוניק שחסר לה את הסמל והראדאר

נראה לי שהיה פה שרשור על מישהו כזה

לא מצאתי

זה השרשור שחיפשת וגם הגבת בו.

הפות"ש שם כתב שהוא הבין שיש איזה גל גניבות של כאלו באיזור בת ים חולון

פעם זה היה סמל של מרצדס מהמכסה מנוע עבר לממיר ועכשיו לזה.... עוד מעט יגנבו לנו גם את התחתונים.

חייב לעשות עם זה משהו!

אתמול הייתי באירוע באולם חצר המלכה וכל כמה דקות יצאתי לראות מה עם הרכב שלי

חניה ענקית ורכבים צמודים אחד לשני שכל מי שרוצה יכול לעשות ככל העולה על רוחו בלי שאף אחד יראה אותו.

פורסם
לפני 4 שעות, yossiaviel כתב:

השאלה היא האם ובעיקר איך משטרת ישראל מתכוונת להילחם בתופעה שמתרחבת.

מה השאלה? הם ילחמו בזה כמו שהם ילחמו בכל שאר הפשע בארץ, יסגרו את התלונות מחוסר עניין לציבור.

• אהבתי 6

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

טוב. זה החלק שגונבים אותו.

נהגי הרכב הזה [גילי], שמודעים לבעיה, מפרקים אותו בעצמם ושומרים אותו בבית.

מיותר לציין שהם נוסעים ברכב ככה,  עם כל ההתראות האפשריות שמתייחסות לחלק החסר שם. 

image.thumb.jpeg.e3cb78c4fce09ebdb42ecde9437f6f3b.jpeg

פורסם

הזוי לגמרי

וגם ככה גונבים רכב, בלי עונשים חמורים זה לא ייגמר:

דוגמה לחוסר המשילות בנגב היא גניבת ג'יפ סופה בליל יום חמישי האחרון בנחל נוקד. לא מדובר במקרה חריג, שכן גניבות בשטח היו כבר בעבר - אבל הפעם הגניבה בוצעה כשבעלי הרכב ישן לידו עם חבריו. האוהל שלהם היה ממוקם בסמוך לג'יפ, והעובדה שרכבם נגנב בזמן שהם ישנים הצליח לערער בעלי ג'יפים רבים. במהלך סוף השבוע האחרון עשרות מהם ירדו לשטח בנגב בניסיון לאתר את הג'יפ הגנוב, עד עתה ללא הצלחה.

• מבאס 1

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
לפני שעה, yossiaviel כתב:

נהגי הרכב הזה [גילי], שמודעים לבעיה, מפרקים אותו בעצמם ושומרים אותו בבית.

אתה מזכיר לי את התקופה שההורים שלי היו מעלים הביתה את הרדיו-דיסק בגלל מכת גניבות דומה. 

וכמובן שבינתיים שומעים על כך שחברות הביטוח משלמות את השווי של התיקון. אבל איכשהו הן יצטרכו להחזיר לעצמם את ההוצאה הזו. האם גל הגניבות הזה יגרום לעוד עלייה במחירי הביטוח? (הרי העלו אותם בשנה האחרונה, אני מאמין שזה בעיקר גל גניבות ותשלומים שהם מחזירים ללקוחות שצריך איכשהו להתגלגל אליהם בחזרה)

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם

פשוט הזיה!

לפני שעתיים, Michazzz כתב:

הזוי לגמרי

וגם ככה גונבים רכב, בלי עונשים חמורים זה לא ייגמר:

דוגמה לחוסר המשילות בנגב היא גניבת ג'יפ סופה בליל יום חמישי האחרון בנחל נוקד. לא מדובר במקרה חריג, שכן גניבות בשטח היו כבר בעבר - אבל הפעם הגניבה בוצעה כשבעלי הרכב ישן לידו עם חבריו. האוהל שלהם היה ממוקם בסמוך לג'יפ, והעובדה שרכבם נגנב בזמן שהם ישנים הצליח לערער בעלי ג'יפים רבים. במהלך סוף השבוע האחרון עשרות מהם ירדו לשטח בנגב בניסיון לאתר את הג'יפ הגנוב, עד עתה ללא הצלחה.

מאיפה האומץ הזה?? אלוקים אדירים!! לגנוב מבן אדם רכב כשהוא ישן ע"י?! בושה וחרפה.

עוד רגע קטן ואנחנו נחשבים למדינת עולם שלישית(או שכבר עברנו את השלב הזה ואני לא מודע לזה?!)

פשוט חבל. אין לי מילים. כי עכשיו זה גלגל שלא יעצור גם ככה המחירים...... עכשיו מי שיש לו כזה באוטו צריך להוסיף עוד? לא מספיק מה שהוא משלם?!

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...