Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כל מי שעושה מילואים בנגב מכיר את הסיפורים על ציוד צבאי או פרטי שנגנב ממגננים, מתחת לאף של הלוחמים הישנים או המתאמנים - שגם נעשים נועזים והזויים לאורך השנים.

הנגב פרוץ לחלוטין, המשטרה די נעדרת ממנו כי פשוט אין מספיק שוטרים. וגם כשאזרח מחליט להגן על הרכוש שלו - הוא עלול להיענש. תוסיף על זה את כמויות הנשק הלא-חוקי שמסתובבות בנגב, אז כנראה שהגנבים גם חמושים. בקיצור, מה יש להם לפחד? כל הקלפים אצלם. 

• אהבתי 2
פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, iEminem כתב:

אתה מזכיר לי את התקופה שההורים שלי היו מעלים הביתה את הרדיו-דיסק בגלל מכת גניבות דומה. 

זמן קצר אחר-כך, המציאו את הפנל הנשלף..

עריכה אחרונה על ידי yossiaviel
פורסם
לפני 28 דקות, yossiaviel כתב:

זמן קצר אחר-כך, המציאו את הפנל הנשלף..

מעניין מי היצרן הראשון שירים את הכפפה וימציא את המודול ראדאר הנשלף ואת ממיר קטליטי הנשלף...

• אהבתי 2
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם

זה חתיכת סיפור משוגע וחוסר האונים שאין מה לעשות אלא להתגייס בחיפושים של הקהילה,

מדכא לחשוב שעם כל המאמצים כנראה לא ימצא הרכב שלהם כמו שגל הגניבות יימשך וכל פעם יהיה משהו אחר... 

פורסם
לפני 11 שעות, cohen motor 377 כתב:

פשוט הזיה!

מאיפה האומץ הזה?? אלוקים אדירים!! לגנוב מבן אדם רכב כשהוא ישן ע"י?! בושה וחרפה.

עוד רגע קטן ואנחנו נחשבים למדינת עולם שלישית(או שכבר עברנו את השלב הזה ואני לא מודע לזה?!)

פשוט חבל. אין לי מילים. כי עכשיו זה גלגל שלא יעצור גם ככה המחירים...... עכשיו מי שיש לו כזה באוטו צריך להוסיף עוד? לא מספיק מה שהוא משלם?!

מדינות עולם שלישי כבר צוחקות עלינו.

• אהבתי 1
פורסם

קטיעת איברים
פעם ראשונה, עקירת ציפורן
פעם שניה אצבע
פעם שלישית יד
פעם רביעית (אם הצלחת לגנוב סופה שהבעלים ישנים לידה עם יד אחת בלי להרעיש) סירוס
אם בלי להיות גבר עם יד אחת אתה ממשיך לגנוב... אז כבר אף אחד לא יוכל לעזור לך.

• אהבתי 3
  • מצחיק 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מה תאילנדים? לקשור אותם לאוטו? אם זה תלוי בי, לוקח מפתח גלגלים ופותח את כל הברגים של הגלגל, או אפילו שניים. אם מישהו לא מורשה ינהג  בו, הוא לא יחזור שלם.

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

בצחוק,

מתייחס לתאילנדים ששחטו את הבדואי בדרום שניסה לגנוב טרקטור..

• רעיון טוב! 1

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

שום אזרח לא יוכל לעשות כלום, גם אם יפתחו לו את הרכב מול העיניים ויפרקו...

מה תעשה?

תצעק? תנבח? תתקשר למשטרה?

וגם אם אתה חמוש הרי לא תשתמש בנשק כי זה רק רכוש,

והסיכויים הם שהגנבים חמושים לא פחות...

אז כן, במובן מסויים רק תאילנדים הם הפתרון.

הדרך עצמה היא היעד.

פורסם
לפני 14 שעות, iEminem כתב:

אתה מזכיר לי את התקופה שההורים שלי היו מעלים הביתה את הרדיו-דיסק בגלל מכת גניבות דומה. 

אז אתה אומר שאני זקן? :-)  לא אשכח איך יום אחד לקחתי איזה ארגז מתא המטען שנותר פתוח, דקה אחרי כבר נעלמה לה המחסנית של מחליף הדיסקים, עם כל הדיסקים כמובן. אפרופו להעלות את המערכת, מדיסה זו המציאו באותה התקופה את הפאנל הנשלף למערכת.

פורסם

כתבה מאתמול. של תומר תדהר. על הגנבות של הראדארים.

https://www.calcalist.co.il/local_news/car/article/byylwmyo3

לי היה רדיו טייפ נשלף. אחרי זה רדיו טייפ אם פנל נשלף. אחרי זה התקדמנו לרדיו דיסק.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

• תוכן חדש...