Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הגדרת את התקציב.

טויוטה יותר יקרה משני הרכבים האחרים.

שלושת הרכבים אמינים מאוד ודי חסכוניים. חשוב למצוא מכונית שמורה.

רק אל תרד בשנתון ל 2008- תחילת 2009 בשביל אוריס, שם זה הגיר הרובוטי עם מצמד בודד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 5.6.2023 בשעה 22:48, vladclar כתב:

לא הגדרת את התקציב.

טויוטה יותר יקרה משני הרכבים האחרים.

שלושת הרכבים אמינים מאוד ודי חסכוניים. חשוב למצוא מכונית שמורה.

רק אל תרד בשנתון ל 2008- תחילת 2009 בשביל אוריס, שם זה הגיר הרובוטי עם מצמד בודד.

לגבי הרובוטי. הוא בעייתי מבחינת אמינות או מבחינת נוחות? תודה! [אני לא פותח הפוסט]

פורסם

הטידה לדעתי ומנסיוני הנוחה מכולם חסכונית וטובה - פגושים מעט מעט רגישים ונטים להשבר בקלות.

הסוזוקי אמינה להפליא משום מה יקרה יותר פחות נוחה ופחות חסכונית (לדעתי יותר זולה לאחזקה מבחינת עלויות טיפולים).

הטויוטה יותר יקרה משניהם לדעתי משמעותית ולכן לא נכנסת לאותה משבצת.

פורסם (נערך)

גם אני בעד טידה .

לפני ארבע וחצי שנים מצאתי לבת שלי ולבעלה טידה מלוקקת עם ק"מ מאוד נמוך מודל 2008.

הם מאוד אוהבים את האוטו , מפגין אמינות נהדרת גם אם יש בלאי פה ושם.

אני הופתעתי מהנוחות שלו.

הבעייה שייצורה הופסק ב2011 ורוב הרכבים כבר עם ק"מ מאוד גבוה .

אם מוצאים שמורה , כדאי .

לגבי יוקר אחזקה של טידה - בטיפולים רגילים של שמנים ופילטרים אין משהו חריג 

לאחרונה הוחלף רדיאטור בעלות של 1400 שקל . האם זה חריג ? לא יודע .

גם אם תקרה הוצאה חריגה , הבת שלי ובעלה קנו אותו במחיר ממש נמוך והם אומרים שהוא החזיר בגדול את ההשקעה

עריכה אחרונה על ידי zvigolden
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לסבתא שלי יש טידה 2009 הוא קצת מקרקש ואיכות פלסטיק ירודה מתפרק בדלתות וכו' איכות נסיעה לא גבוהה אבל בלי תקלות בכלל.

לי יש sx4 2010 glx לא הכי נוח לנהיגה אבל יחסית מפנק למתחרים שלו

יש כניסה והנעה ללא מפתח מחשב דרך וכו',

גם אמינות גבוהה ללא שום תקלה משמעותית חוץ מטיפולים שוטפים (הוחלף מדחס ע"י מי שקנתי ממנו את הרכב כי המזגן היה קצת חלש)

• תוכן חדש...