Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, 

לאשתי יש רכב חברה חשמלי בבית, ולכן יש לנו רכב לנסיעות משותפות.

אני עובד מהבית וגם כשלא, משתמש בתחבורה ציבורית.

אבל אני עדיין זקוק לרכב שמטרתו לקחת ולהחזיר את הילדה מהגן מידי פעם ולנסיעות עירוניות קצרות בלבד.

מדובר בעד 10 קילומטר ביום.

מחפשים רכב אמין, אפשר ואולי רצוי גם מיני.

מדובר בתקציב של עד 50 אלף אם אפשרות חריגה אבל עדיפות דווקא למחיר זול יותר.

יש המלצות?

פורסם

לא עדיף סופר מיני? בערך הקטגוריה הכי מפותחת ולא לחינם. גם מבחינת בטיחות פאסיבית לי קשה עם קופסאות השימורים הנעות (=מיני), אבל I10, פיקנטו, יש כ"כ הרבה שתוכל למצוא בקלות. 107 סימפטית אבל הגיר לא מה שאתה רוצה.

אם תעלה סגמנט הגאז תיתן לך אמינות ומרווח מאחור עם מנוע חסכוני וחלש. ה-C3 תיתן לך שנתון מאוחר יותר עם נוחות וזריזות. האיביזה תיתן לך... גיר שאתה לא רוצה. 

הייתי גם לוקח בחשבון ביצועי מזגן כי לא תספיק לנסוע הרבה לקרר את חלל הרכב, אתה צריך מזגן חזק מהרגע הראשון.  

שים לב שגם בנסיעות קצרות כדאי מאוד להגיע לטמפ' עבודה, הדבר שרכב בערה פנימית הכי שונא זה נסיעות קצרצרות. 

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

הייתי בודק שברולט ספארק, זריזה, די מאובזרת החל מרמת אבזור lt+ או ltz הבכירה.

ב2019 הרכב עבר מתיחת פנים, קיבל תוספות אבזור אך גם 10 כריות אוויר,בלימה אוטונומית והתראה על סטיה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...