Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת שקצת בלבלתי בין כל ההודעות פה וחשבתי ששילמת 5000 על האופניים האלו. אם שילמת שלושת אלפים ומשהו אז כנראה שהתמורה בסדר גמור.

רק שעשית חתיכת פניה, ממשהו עם דרישות מיוחדות לאחד משני הדגמים הנפוצים בשוק (שנמכרים תחת עשרות שמות שונים וכולם די אותו דבר).

דרך אגב, האופניים המאוד בסיסיות שהיו לי (נקנו ב2500 שקל במבצע ברוזן מינץ) היו עם שני כריות בולם מתחת למושב ומבחינת נוחות היו בסדר גמור (במגבלות הגודל של כל האופני 20" האלו למישהו מעל מטר שמונים).

פורסם

האופניים החשמליות הראשונות שלי עלו סביבות ה-3.5 הם היו סבבה אבל לא מופלאות ועם סוללה חלשה בהרבה מזו שאתה יכול למצוא היום,

הן גם לא היו נוחות לי זה היה החסרון הגדול עבורי המחסור שלהם בבולם אחורי\מרכזי.

לפני 11 דקות, A_lex כתב:

האמת שקצת בלבלתי בין כל ההודעות פה וחשבתי ששילמת 5000 על האופניים האלו. אם שילמת שלושת אלפים ומשהו אז כנראה שהתמורה בסדר גמור.

לא, זה המחיר ששילמתי, לצערי אין לי פריוילגיות וקרוב משפחה שעובד באיזו חנות, אבל קניתי בחנות טובה שאני יודע לאן לחזור אם...

זה נכון שכולם בסופו של דבר עם שמות מדבקה אבל הרכיבים שלהם משתנים ועל זה אתה משלם.

פורסם (נערך)

עדכון: קיבלתי האופניים ביום חמישי, הייתה לי קצת עקומת למידה אבל אחרי כמה ימים אני מרגיש בנוח ומשתף לאחר כמה נסיעות כולל היום.

1. סוללה חזקה, נסעתי עד כה קרוב ל-50 ק"מ והסוללה על 40-50% (3 ברים מתוך 5) אבל יש לציין אני נוסע די רגוע ומשתדל לדווש במרבית הפעמים גם כי זה מהנה יותר וגם כי מגדיל את הטווח, כל אחד לגופו בעניין הזה.

2. פאק, האופניים כמצופה סופר כבדים (אבל לא שונה בהרבה מאופניים חשמליות אחרות) הכנסה והוצאה ל\מתא מטען ברכב הקטן שלי היא מאמץ ודורשת התרגלות, בפעם הראשונה נאלצתי להוציא ולהכניס כמה פעמים כדי להושיב אותם בבטיחות, המושבים מקופלים אבל את גודל הכניסה לצא המטען אני לא יכול לשנות, רכב גדול יותר היה משפר זאת בהרבה. 

3. שאר הרכיבים של האופניים הם איכותיים מספיק עבורי (בלמי דיסק + הידראולי) שיכוך מלא עם בולם אוויר מרכזי + מושב מרופד עם קפיצים משלו, זו לא נוחות פר אקסלנס אבל זה משפר חווית נהיגה.

4. צג LCD מרהיב ונעים לצפייה, במרכז הכידון, תפעול פשוט וגם כולל טעינה לסלולר, שליטה על אורות קדמי+ אחורי מהכידון.

עד כה אני די מרוצה לא הייתי יכול לקחת משהו בפחות מזה, כמו שצוין משקל האופניים הוא גורם PATS להכנסה והוצאה מתא המטען ברכב, אבל... הוא גם תורם ליציבות ואנרציה בזמן נסיעה,

אם יש לכם שאלות אשמח לענות. peace. 

מצ"ב תמונה. 

IMG_1350.jpg

עריכה אחרונה על ידי Mikelt89
פורסם (נערך)

לפני כמה שנים טובות הייתה לי סיטרואן C1. כשחשבתי איך לצאת לטיולים משותפים עם בת הזוג (היום אשתי) הבנתי שהפיתרון הכי נוח ובטוח זה מנשא גג. לא כל מנשאי הגג עולים אלפים, יש כאלה זולים ואחד מהזולים קניתי. בצורה הזו טיילנו כמעט בכל מקום בארץ.

Screenshot_20230513-193629__01__01.jpg

Screenshot_20230513-193613__01__01.jpg

עריכה אחרונה על ידי RBRB
פורסם
לפני 3 שעות, RBRB כתב:

הפיתרון הכי נוח ובטוח זה מנשא גג

לאופניים חשמליים ששוקלים 30 ק"ג???

הוא מתקשה להכניס אותם לתא המטען אז אתה חושב שלהניף אותם לגג יהיה "נוח"?

(וזה בהנחה שיש מנשא מתאים לגלגלים שמנים כאלה, ולמשקל.)

פורסם

התגובה שלי התייחסה להודעה שאתה הוא פתח את השרשור. שאל על שינוע אופניים ברכב קטן כמו ספארק וכלל לא הזכיר אופניים חשמליים.

• תוכן חדש...