Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

'במקרה שיתגלה כשל - תידרש החלפה של המכונית'

מה?

מחליפים מכוניות ישנות בגלל תקלה בכרית אוויר??

• מצחיק 2

Life is a journey,

Enjoy the ride...

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ניתן לעשות את התיקון גם בבית.

בסרטון, הדגמה על מכונית בוגאטי.

https://youtube.com/shorts/n6tR8LoynAM?feature=share

• מצחיק 2

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 17 שעות, zoro321 כתב:

יש מישהו שכבר הלך לתקן ויכול לספר כמה זמן זה לוקח התיקון ?והאם מפרקים את הדשבורד?

עדיין מופיע "בהמתנה" אצלי

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 29.3.2023 בשעה 20:54, zoro321 כתב:

יש מישהו שכבר הלך לתקן ויכול לספר כמה זמן זה לוקח התיקון ?והאם מפרקים את הדשבורד?

לפי מה שהבנתי התהליך לא לוקח הרבה זמן, בערך חצי שעה.

לא ידוע לי שצריך לפרק דשבורד אבל אולי אני טועה.

פורסם

אני אישית לא הצלחתי לזמן תור דרך האתר, והטלפון שלהם מפנה לאיזשהו מוקד הודעות? ניסיתי לפני פסח, במהלך חול המועד וגם אחרי. אז מה צריך פשוט להגיע ולדפוק בדלת? 

פורסם
לפני 7 שעות, Dor7 כתב:

לפי מה שהבנתי התהליך לא לוקח הרבה זמן, בערך חצי שעה.

לא ידוע לי שצריך לפרק דשבורד אבל אולי אני טועה.

לאחר שיחה איתם מדובר על כרית אויר של צד הנהג .כרית של ההגה

לפני 4 שעות, Liran3331 כתב:

אני אישית לא הצלחתי לזמן תור דרך האתר, והטלפון שלהם מפנה לאיזשהו מוקד הודעות? ניסיתי לפני פסח, במהלך חול המועד וגם אחרי. אז מה צריך פשוט להגיע ולדפוק בדלת? 

גם אני לא הצלחתי כאילו מנסים להתנער 

פורסם
לפני 4 שעות, Liran3331 כתב:

קבעתי במוסך סיידון (כי זה אחד ממוסכי צ'מפיון היחידים שאני סומך עליהם שיגעו ברכב) וקבעו לי תור לשבועיים קדימה.

אולי שווה לך לנסות גם כן.

פורסם

התקשרתי ל3 מוסכים לפני כשבועיים-שלוש וכולם מסבנים בסגנון של "אנחנו עמוסים, תתקשר אחרי יום העצמאות". כאילו מה? אם הייתי רוצה לקבוע תור לטיפול היו ישר אומרים לי תבוא.. פשוט כי זה על חשבונם אז הם עושים את המוות.

פורסם
לפני 4 שעות, Guru כתב:

התקשרתי ל3 מוסכים לפני כשבועיים-שלוש וכולם מסבנים בסגנון של "אנחנו עמוסים, תתקשר אחרי יום העצמאות". כאילו מה? אם הייתי רוצה לקבוע תור לטיפול היו ישר אומרים לי תבוא.. פשוט כי זה על חשבונם אז הם עושים את המוות.

זה מה שאמרו לי ברוב המוסכים חוץ מסיידון.

בגלל זה הייתי מנסה אצלם.

פורסם

במוסך הראשי אמרו לי שעד שאני לא מקבל הביתה מכתב ממשרד התחבורה - אין לי מה לדבר איתם.

התנהלות הזויה משהו, מישהו סומך על דואר ישראל שהמכתב יגיע?

• תוכן חדש...