Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התייעצות קיה סיד 2017

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

שלום,

הוצע לי לרכוש מבן אדם אמין שאני מכיר באופן אישי רכב קיה סיד LX סטיישן אוטומטית 2017 עם  87,000 קמ"ש ב-52,000 ש"ח גמיש. האוטו הגיע אליו יד שנייה מליסינג.
כל הצמיגים חדשים ויש מובילאיי. הןא מוכר את האוטו בגלל שמעדיף רכב פחות רועש.

זה רכב שמתאים לצרכים שלי (נשוי +2) אבל המחירון של הרכב ביד 2 הוא  36,600. ראיתי שכל הקיה סיד מוצעים בהרבה מעל המחירון, אבל 16,000 זה לא קצת מוגזם?!

אשמח לשמוע מכם אם הייתם מנסים להוריד אותו ובכמה (אמר שהוא גמיש).

פורסם

מחירון יד 2 הוא לא המחירון הקובע בשוק בעיקרון. חברות הביטוח מעריכות את ערך הרכב לפי המחירון של לוי יצחק.

בחרתי באופן רנדומלי חודש עליה לכביש 03/2017, ליסינג תפעולי לשעבר (מעל שנה) ולפי מחירון לוי יצחק המחירון המשוקלל הוא כמעט 45 אלף ש"ח. הנחתי שמדובר בגרסת הבנזין, למרות שגם יכול להיות שמדובר בגרסת הדיזל.

נסה לברר את שאר הפרטים ולשקלל את המחיר.

האם לרכב יש היסטוריית טיפולים? טסט בקרוב? טיפול שצריך לבצע? אלו דברים שמשפיעים על המחיר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני בספק גדול אם הנסועה הרשומה ברכב היא זו שאכן הרכב נסע, רכב ליסינג לרוב נוסע כ 30K בשנה משמע לרכב מודל 2017 אמור להיות יותר מ 100K על השעון.

שנית , הסיד לא נמכרת במחירון וגם לא קרוב אליו במיוחד שהם יוצאי ליסינג אשר "זכו" לטיפול מינימאלי במוסכי חברות הליסינג.

מעבר לזה נסה לחפש את התאומה I30CW של יונדאי , יש רכבים רבים מידים פרטיות.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אולי היה בליסינג פרטי?

למרות שעדיין מוזר שנמכר אחרי 5-6 שנים.

אלא אם כן חסרים לנו כאן פרטים, והרכב אצל המוכר כבר שנתיים או 3 שנים.

דרך אגב, לשכן של ההורים שלי יש רכב ליסינג. ראיתי שמחליפים לו כל חצי שנה, שאלתי אותו למה.

אמר שבחברה מנסים לאזן קילומטראז' בין אלו שנוסעים הרבה לאלו שנוסעים מעט כי אחרת משלמים קנס. אז אולי זה מקרה כזה.

(דרך אגב נראה לי שאפילו הייתה לו סיד סטיישן פעם או פעמיים)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

יש רכבי ליסניג שמוחזרים אחרי תקופה קצרה כי ישתחלופת עובדים פיטורים וכדו'

בקיצור הרכב לא מציאה ודאי לא מבחינת מחיר

כמו שאמרו נסה למצוא את התאומה של יונדאי או אפי' להוסיף קצת ולמצוא טויוטה אוריס היברידית

ניתן להתייעץ בכל הנוגע למערכות גפ''מ והסבה - ללא תשלום

בעבר: מיצובישי אטארז' 2015-טויוטה קורולה 2009 GLI מוסבת לגפ''מ

בהווה: סובארו B4 2015 מוסבת לגפ''מ

פורסם

תודה רבה לכולם על העזרה!

מידע נוסף על האוטו:

מדובר בגרסת הבנזין.

הרכב היה בהשכרה במשך 4 שנים ו-45,000 קילומטר.

יש היסטורית טיפולים מלאה וטסט עוד שנה.

מחירון לוי-יצחק 44,800 ובנתיים המחיר של הרכב ירד ל-49,000 .

בתאריך 15.3.2023 בשעה 07:44, TZR84 כתב:

יש לי רק דברים רעים להגיד על הרכב ועוד לשלם עליו כל כך הרבה מעל למחירון. תחפש משהו אחר לדעתי.

אשמח לשמוע. כיום רוב הרכבים נמכרים מעל המחירון, לא?

בתאריך 15.3.2023 בשעה 10:02, CX25GTI כתב:

אני בספק גדול אם הנסועה הרשומה ברכב היא זו שאכן הרכב נסע, רכב ליסינג לרוב נוסע כ 30K בשנה משמע לרכב מודל 2017 אמור להיות יותר מ 100K על השעון.

שנית , הסיד לא נמכרת במחירון וגם לא קרוב אליו במיוחד שהם יוצאי ליסינג אשר "זכו" לטיפול מינימאלי במוסכי חברות הליסינג.

מעבר לזה נסה לחפש את התאומה I30CW של יונדאי , יש רכבים רבים מידים פרטיות.

העובדה שמדובר בהשכרה מעלה את החשש או מפחיתה ממנו?

פורסם

אין מצב בעולם שרכב השכרה עשה 45,000 ק"מ ב 4 שנים, אולי 145,000 ק"מ.

בקיצור ממליץ לך להתרחק מהרכב.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני 4 שעות, CX25GTI כתב:

אין מצב בעולם שרכב השכרה עשה 45,000 ק"מ ב 4 שנים, אולי 145,000 ק"מ.

בקיצור ממליץ לך להתרחק מהרכב.

שיוצא היסטורית טיפולים מהחברת השכרה אולי - אני קיבלתי ב2019 כרכב חלופי קיה ריו מודל 2013 השכרה שעשתה 56,000 - אין לדעת.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הייתה לי בעבודה קיה סיד סטיישן 2017 ונהגתי עליה לא מעט.

בין הרכבים שהכי לא אהבתי לנהוג עליהם.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

אם לסכם את הקונצנזוס, תודה ושלום. רכב סתמי גם ביום טוב, ואם היה בהשכרה -- "אם" כי כתוב "השכרה/החכרה" יכול הליות ליסינג -- אין סיבה לשלם מעל מחירון וספק אם קרוב אליו. 

השוק חוזר בהדרגה למצב נורמלי מספיק לראות במגרשים שפעם היו ריקים.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
בתאריך 16.3.2023 בשעה 22:17, גלעד פה כתב:

אשמח לשמוע

הייתה לי חדשה מהחברה שפע של תקלות משביתות ברכב חדש (מצמדים וגלגל תנופה, יוניט בלם אי אשר להניע, מצבר תקול, 2 פנסים קדמיים הוחלפו כי קיצרו, חריקות בהגה הוחלף מסרק, הקודנית והמולטימידה עשו מלא בעיות). נגמר 3 שנים סה"כ 45 אלף ק"מ ונשלחה לפראייר הבא

• תוכן חדש...