Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

למביני עניין/מתקדמים -

משום מה מיילים בעברית שנשלחים באמצעות העבליקציה של ג'ימייל מתעקשים להיות מוצגים כ-LTR במקום RTL (הפוכים. מיושרים לשמאל, יעני) בקליינט בצד המקבל (במקרה הספציפי, אופיס ע"ג חלונות 11).

אין לי דרך לשלוט על הפורמט, או לאלץ את הפורמט מתוך העבליקציה עצמה. מגיגול זריז נראה שמדובר בסרט שכותבי שפת הקודש התחילו לאכול מלפני שנה(~) ועדיין אין ממש פתרון מלבד לשנמך, או להסיר כל עדכון עבור ה-Android WebView, שגם ככה לא עובד עבור חלק ממי שניסה אותו ובכל מקרה ה"פתרון" הזה בא לי מקולקל.

אני עם S22 Ultra מעודכן למשעי, בעוד מכרים אחרים בעבודה עם מכשירים של שואה-מי ו/או סמסונגים מיושנים יותר לא נתקלו בבעיה.

הצעות? פתרונות?

הבוסית הטכנופובית שלי מתקשה לקרוא מיילים שאני שולח לה ויתכן שתפטר אותי הגלל העניין (ואז גם לא יהיה כסף לשדרג ל-S23. בוההווווווווו). ניסיתי להסביר לה שתיקח את הטקסט, תדביק בנוטפד, תעשה Ctrl + Shift ימני, חטפה BSOD במוח, ירדתי מהעניין.
זה תלוי בי, אני צריך להציל את היום.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

באאוטלוק, דרך הטאב של File, כנס ל-Options.

משם, לך ל-Language ותחת Office authoring languages and proofing בחר בעברית כשפה המועדפת.

עדין תחת Options, ב-Advanced, בדוק שתחת Right to Left שתי האפשרויות שם מוגדרות כ-Context.

אחרי זה לסגור ולאתחל את התוכנה.

לפחות אצלי עושה רושם שעובד.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

כתוב בעברית, בצע צילום מסך ושלח לה דוא"ל עם צילום מסך. עובד לצעירים, יעבוד גם אצלה.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

עשיתי בדיקה אצלי באייפון, ואני מקבל טקסט ltr והוא לא קריא (מילא ltr,אבל שיהיה קריא ) במחשב מנגד זה תקין (לפטופ עם ווינדוס 11)  אז אם היא עם וינדוס לא צריכה להיות בעיה, מקסימום תזרוק את האנדרואיד לפח ותקנה אייפון (באמת אנדואיד זאת מערכת ההפעלה הכי גרועה בהיסטוריה של האנושות) 

פורסם

במקרים רבים גם באוטטלוק 2016 עבור ווינדוס המיילים המתקבלים מ-GMAIL מיושרים לשמאל במקום לימין.

לדעתי לפעמים הבעיה בצד השולח ולאו דווקא בצד המקבל.

• אהבתי 1

איזה כייף לי :)

פורסם

באאוטלוק, במיוחד כאשר עונים למייל, לפעמים היישור מתהפך בהתאם לשורה האחרונה (או הראשונה) בדואל הקודם. זה לא פוגע ב-RTL כל עוד נכתב בעברית בלבד, אך אם יש תווי LTR הדבר הזה מתבלבל. הפתרון הוא סימון הטקסט הבעייתי ו-ctrl-shift ימני

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 4 שעות, Mikelt89 כתב:

אנדרואיד זאת מערכת ההפעלה הכי גרועה בהיסטוריה של האנושות.

זה היה נכון עד לקיטקט, אי-שם ב-2013 ככה. מאז היא בשלה לחלוטין ואפשר לומר שכל מה שעושים אצל התפוחים זה בעיקר להעתיק פיצ'רים שקיימים בה כבר עידנים (כמו ה AOD, שאפל העתיקו כמעט כמו שצריך), אבל זה כבר נושא/ויכוח לשרשור אחר ושחוק בהרבה.

• תוכן חדש...