Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל הנוכחים

בקרוב אכלוס הפרויקט שקניתי בו דירה

3 מגדלים, 17 קומות, 222 דירות.

אני ככל הנראה אקח על עצמי את תפקיד ועד הבית

מהסיבה הפשוטה - אני אגור שם ולא סומך על אף אחד שיעשה עבודה יסודית וטובה כמוני.

זקוק לטיפים מהחבר'ה בעלי הניסיון כאן

וכמובן אשמח לקובץ אקסל מסודר שיעזור לי בעבודה הקשה עם המספרים.

תודה מראש

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

אין לי ניסיון אבל כמות הדירות ענקית, אני ממליץ לקחת טלפון ישן ולהשים בו סים הכי זול שיש ולפתוח קבוצות דרכו בוואצפ. נטו בשביל לשלוח עדכונים ולהיות "מוקד" לתקלות.

אני לא רוצה לחשוב מה יקרה שתתחיל לערבב טלפון אישי עם הודעות מבעלי דירות.

מצאתי ברשת כמה אתרים

https://www.homenet.org.il/

https://www.vaadabait.co.il/

https://www.vaadplus.com/

https://shchenim.co.il/page/software

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

תודה רבה,

נושא כרטיס הסים חשוב מאוד אך לצערי אני כבר מוכר בקרב הדיירים עם הטלפון האישי שלי ולכן טלפון נוסף וחדש לא רלוונטי.

תודה על האתרים ששלחת אך אני מחפש קובץ אקסל בלבד

• אהבתי 1

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

הנה עוד כמה אתרים שמצאתי

2046634259_--.xlsx הוצאה-והכנסה.rar

האמת שאני לא פתחתי את קובץ RAR אז לא בטוח שזה מתאים לך

עכשיו אני רואה שהקובץ של האקסס בהחלט יכול להתאים.

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

רק אגיד, שממה שראיתי עד כה, זה נראה לי עבודה במשרה מלאה לבניין רגיל, בטח ובטח ל-3 בניינים.

אני מעריך ומעריץ אנשים שיש להם את הזמן / מוצאים את הזמן כדי להיות בועד

אני לא מצליח למצוא זמן מספק לכל מה שאני רוצה / צריך להספיק במהלך היום, אז עוד להכניס אחריות של ועד...

בהצלחה וכל הכבוד !

פורסם

אשמח לבנות לך את הקובץ אקסל, אם יש לך רעיון מסויים\תבנית או דברים נקודתיים שאתה צריך שם תרשום

בעקרון הבסיס זה הכנסות של כל דירה (סה"כ 222 דירות?)

סיכום הכנסות

סיכום הוצאות עם פירוט

תקציב קיים.

ממליץ בחום לאמץ את ההמלצה של DareDevil למרות שיש אנשים שכבר מכירים את האישי שלך.. מניסיון של אחרים עם הרבה פחות דירות

פורסם (נערך)

ברוך הבא לוועד!

גם אני כמוך, רק בניין של 7 קומות יחיד.

הצטרפתי כדאי לדאוג לבניין ולגרום לדברים לזוז.

כבר שנתיים וחצי בוועד, שלא התחלף.

דווקא אקסל אין לי, יש לגזברית, אוכל לבקש ככה תוכל לראות את פילוח ההוצעות אם יעזור?

מאוד חשוב לחלק את התחומים בין הוועד.

למשל אחריות על הגזברות והגבייה, אני אחראי על הגינה ועבודה מול הגנן, המרחב של החניות.

משהוא שיעבוד מול חברת ניקיון, לדאוג שעושים את העבודה.

ליצור קבוצה ווטסאפ רק לוועד.

הדברים שהכי דורשים טיפול שוטף,בטח בבנין גבוה, זה המשאבות, והמעליות.

לא לגרור דברים, כשנכנסתי לוועד, התחלתי ליישר קו עם דברים שלא עשו, ודרשו שדרוג וטיפול, תמיד להיות עם יד על הארנק ולבדוק שלא נכנסים למינוס, חשבון ועד לא יכול להיכנס למינוס!

לדאוג לביטוחים טובים לבניין.

לנסות לרתום עוד אנשים שאכפת להם מחוץ לוועד ולתת להם לפעמים משימות.

אני גם עובד הרבה, ואין לי המון זמן פנוי, אבל אם אתה רוצה שמשהוא יקרה, עדיף לעשות בעצמך.

בהצלחה

עריכה אחרונה על ידי לירון .ה.
  • אהבתי 2

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם

העיריות היום מחייבות חברות ניהול היום במגדלים.
אז מה חלוקת העבודה בין הוועד לחברת הניהול? כי גביה כבר לא צריך לעשות, החברה עושה.
ובכלל בקומפלקס כזה, לא מפרידים את הוועד לכל בניין, או לפחות נציג לבניין?

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

מאזן 2013 סופי.xlsx

מצ"ב אקסל, אמנם ישן אבל אין שינוי במהות.

אני בטוח שניהול של 222 דירות הוא הרבה יותר מורכב, יכול להיות שלמשל צריכת חשמל/מים תחוייב לכל בניין בנפרד ועוד, לא תמיד יש זהות בכל ההוצאות.

אני יכול להגיד לך מניסיון עבר של הרבה שנים בועד, וגם בפרויקט הנוכחי (למרות שאיני בועד), המפתח להצלחה הוא חלוקה של המטלות לגזרות אחריות ולכל גזרה להציד גורם אחראי. 

אצלנו זה התחלק ל3:

1. גזבר

2. מישהו שמתנהל מול גורמים בשגרה (גנן, מעליות, ניקיון)

3. מישהו שאחראי על "פרויקטים" (תיקון תקלות חד פעמיות, צבע וכו)

זה אמנם עבודה אבל יצר מצב שזה לא הכביד מאוד ולכן במשך שנים רצו אותם אנשים והכל תפקד מעולה.

אגב, אצלנו הגדרנו לפחות 2 בעלי חתימה על כל שיק, אחרי שהדברים התחילו לרוץ וסמכנו אחד על השני בפועל היה לי פנקס חתום ע"י נציג אחר וככה הכל זרם מהר יותר.

• אהבתי 1
פורסם

אתה מדבר על 3 בניינים - האם הם רשומים בפנקס בתים משותפים כבית אחד או שלושה? האם יש שטחים משותפים לשלושת הבניינים, או שהם מחולקים?

לגבי דמי וועד - לא צריך להסתפק באיזון, חשוב להחזיק רזרבה לתיקונים דחופים. פרץ ביוב בשבת? שיהיה ממה לשלם לשרברב במחירי סופ"ש. כאשר אני גרתי בבית משותף (12 קומות, 36 דירות) היו בקופה תמיד 100,000 ש"ח זמינים.

ביטוחים - הוזכרו. הוצאה קטנה אבל חשובה מאוד.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא מבין כלום בועדי דירות, אבל סתם דיעה אישית - קובץ אקסל (כגישה) וניהול כסף של 200+ דירות לא נשמע כמו רעיון טוב. חלק מהסיבות: ידני, מקומי (גיבוי, שקיפות), אין בקרת קלט (טעויות פוטנציאליות, בכסף של אנשים אחרים😬). תחשוב על קובץ אקסל בתור תוכנה שהקוד שלה חשוף למשתמש. זה אמור להלחיץ אותך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

222 דירות ב3 מגדלים זה עבודה במשרה מלאה. ממליץ לך לפנות לגורם מקצועי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...