Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מעוניין לרכוש מגבים מאמזון - https://www.amazon.com/Bosch-13A-Wiper-Blade-Longer/dp/B005JU5U3S/ref=sr_1_5?c=ts&keywords=Automotive%2BReplacement%2BWindshield%2BWipers%2B%26%2BWashers&qid=1677757281&s=automotive&sr=1-5&ts_id=15734781&th=1

ניסיתי להבין מה הולך עם המידות ולא ממש הצלחתי להבין.

אני יודע מה המידות של המגבים ברכב, אבל ראיתי שיש גם A ו-B וכל מיני קונסטלציות שונות... מכירים?

אגב, יכולה להיות בעיה מול המכס כי אלו ״חלקים לרכב״?

תודה רבה

פורסם (נערך)

A זה מגב לצד הנהג ו B לצד הנוסע, לא קיים בכל המידות אלא רק איפה שרלוונטי (להבנתי בעיקר מכוניות שבהן המגבים מנגבים לכיוונים שונים, כמו הונדה סיוויק אאל"ט). שניהם עם חיבור J סטנדרטי. למגבים עם E

יש חיבורים מסוג אחר למיטב הבנתי.

יצא לי להזמין מגבים מאמזון ומכל מני אתרים אחרים, אף פעם לא היתה בעיה עם המכס.

עריכה אחרונה על ידי RedLabel

"ai motoare capul doare"

פורסם
לפני כשעה, RedLabel כתב:

A זה מגב לצד הנהג ו B לצד הנוסע, לא קיים בכל המידות אלא רק איפה שרלוונטי (להבנתי בעיקר מכוניות שבהן המגבים מנגבים לכיוונים שונים, כמו הונדה סיוויק אאל"ט). שניהם עם חיבור J סטנדרטי. למגבים עם E

יש חיבורים מסוג אחר למיטב הבנתי.

יצא לי להזמין מגבים מאמזון ומכל מני אתרים אחרים, אף פעם לא היתה בעיה עם המכס.

אם הבנתי נכון, אם זוג המגבים הקדמיים שלי מנקים לכיוון הנהג, אני צריך את שניהם A?

מה דעתך ספציפית על הדגם שצירפתי?

תודה רבה

פורסם

לא מכיר ספציפית את הדגם הזה, אבל לפני פחות משנה וחצי הזמנתי זוג בוש מcar245 ב-22.5 דולר, גם עם משלוח(12) יצא הרבה יותר זול.

שים לב שהמחיר באמזון הוא למגב יחיד.

פורסם
לפני שעתיים, Ragnar כתב:

אף אחד?

עד כה הזמנתי מגבי בוש פעמיים והם לא נעצרו, אבל זה היה מאמאזון אנגליה.

ספר לנו איזה מידות אתה צריך (אפשר לבדוק פה) ונוכל לייעץ בצורה יותר מדוייקת. אם במקרה האוטו שלך צריך 22"/16" מקדימה, אשמח למכור לך זוג חדש שעדיין יש לי בבית במחיר עלות.

פורסם
לפני 10 שעות, Ragnar כתב:

אף אחד?

השאלות שלך ממוקדות משי לדגם ספציפי, אז אין מי שיענה. לשאר השאלות - אין שום בעיה להזמין מגבים מאמזון, ביצעתי בהצלחה מספר פעמים.

בנוגע להתאמה מדויקת - יש אפשרות להזין את הדגם של המכונית באמזון ואז מעל כל מוצר שאתה מסתכל בתחום המוטורי תופיע הודעה "מתאים/לא מתאים לרכב".

אמזון כבר יודעים בדיוק מה הרגלי הצריכה שלי בכל מקרה, אז גם סוג רכב מדויק... שיהיה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מידות המגבים הינם - הארוך 24 אינץ הקצר 17 אינץ בחזית

השאלה, באשר לדף המוצר באמזון היא מה ההבדלים בין A ל-B

לכל אורך יש גם קונפיגורציה של A ו-B ולא הצלחתי להבין במה מדובר

@hans@Derish

פורסם (נערך)
בתאריך 2.3.2023 בשעה 18:28, Ragnar כתב:

אם הבנתי נכון, אם זוג המגבים הקדמיים שלי מנקים לכיוון הנהג, אני צריך את שניהם A?

מה דעתך ספציפית על הדגם שצירפתי?

תודה רבה

אני לא מבין גדול במגבים, פשוט מזמין בוש שמתאימים לרכב שלי. אצלי ספציפית בקליאו יש חיבור מיוחד ולכן אני כבר לא מזמין מאמזון ולא מכיר את הסדרות שלהם, יש רק סט אחד ספציפי שמתאים לי. נסה לבדוק כאן איזה מגבים מומלצים לרכב שלך.

עריכה אחרונה על ידי RedLabel

"ai motoare capul doare"

פורסם

אילו גללת למטה, לאיזור השאלות והתשובות (ויש הרבה בדף הזה) היית מוצא הסבר - ה-A וה-B מבטאים את מידת הקימור של המגב. B קמור יותר מ-A. לי אותה תשובה צד הנהג יהי תמיד A, צד הנוסע תלוי בדגם הרכב.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...