Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לכם המלצה למעמד לטלפון ברכב ,שאתם ממש מרוצים ממנו ,ותוכלו לצלם או לתת לינק לרכישה?
לייק

תגובה

שלח

פורסם

הגיע מעלי אקספרס ממש לאחרונה.

https://www.aliexpress.com/item/1005004721324873.html

נכנס לתריס מיזוג, אמנם בוצעה רק נסיעה אחת עם הרכב אבל נראה יציב מאוד.

• אהבתי 1

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם (נערך)

היי אמיר ,תודה שענית, יש לי שאלה ,כשאתה מניח את הטלפון בתושבת ,האם יש צורך כל פעם  ללחוץ על הפותחן ,ואח"כ לסגור ,או שיש לו גודל קבוע ,שנוח להכניס ולהוציא מבלי לכוון כל פעם?

עריכה אחרונה על ידי URSH
פורסם

אין לו גודל קבוע, תסתכל בסרטון שמופיע בקישור.

אני מניח שכל עוד אתה לא מסובב את המתקן 90 או 180 מעלות וכל עוד אתה לא עושה סלטות עם הרכב אתה תוכל להשאיר אותו פתוח/ סגור במידה מסוימת שתתאים לגודל הטלפון שלך והוא לא ייפול.

• אהבתי 1

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אני עם מחזיק מבוסס מגנט כבר כמה שנים.

מעולם לא נפל תוך כדי נסיעה.

יתרונות: אין תפס מכני שעלול להתקלקל (בצד של המכשיר), יד אחת להנחה והוצאה

חסרונות: יתכן שיש כיסויים שיפריעו לחוזק ההצמדה של המגנט, וצריך להעביר את פיסת המתכת אם מחליפים (יש לה גם נטיה ללכת לאיבוד אצל חלק מהאנשים). יתכן שבמכשירים גדולים יותר תהיה בעית יציבות (אני עם מכשירים קטנים).

• אהבתי 3
פורסם

עבור הנהיגה שלי מגנט לא מספיק, בסיבוב הראשון הטלפון עף 😀

• מצחיק 1

fiat x1/9

פורסם

מהניסיון שלי, אין על מגנט. החיסרון היחיד הוא שהמדבקה ממתכת מפריעה לטעינה אלחוטית. הפיתרון היחידי שמצאתי הוא להוריד את הכיסוי מהטלפון בזמן טעינה או להשתמש בשני כיסויים: אחד ברכב, והשני לבית.

Suzuki Alto GLX 1.0 2011 

פורסם

אמליץ על אחד משניים - הראשון זה מוצרים בתו תקן צבאי - 

RAM MOUNTS > מעולים יש היום גם יבואן בארץ - אתה יכול להרכיב ולקסטם לך איזו תושבת שאתה רק רוצה.

PROCLIP\BRODIT > גם יש יבואן לארץ ויש להם תושבות לפי רכב (דגם מדוייק). 

השני זה מעמד קסטום סטטי לטלפון בהתאמה אישית לרכב ולטלפון - מה שיש לי בDS כרגע - מימין לידית ההילוכים - הוא מקובע לזווית שנוחה לי - זה מגנטי עם תושבת שהותאמה לטלפון ולמארז המגן שלו וגם יש חריטה של הסמל של הרכב כבונוס.

image.png.f52d837fa6ea800a3486da575220c657.png

ממבט קצת יותר רחוק 

image.png.390f15423c98dcca57d13785e5ccd7b8.png

היות ומדובר בפתרון קסטום - הוא על הצד העליון של סקאלת המחירים. הסדנא שביצעה את העבודה היא ecaudio.co.il (יוסי אלפיין). 

• אהבתי 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש לי ברודיט בלנצ'יה, פתרון לא זול אבל יושב בול.

על התושבת של הברודיט צריך להוסיף מתקן שיחזיק את הטלפון עצמו.

הברודיט רק מתלבש על הרכב.

20200528_170745.jpg

20200701_102501.jpg

• רעיון טוב! 1

fiat x1/9

פורסם (נערך)
לפני כשעה, lanosforce כתב:

אמליץ על אחד משניים - הראשון זה מוצרים בתו תקן צבאי - 

RAM MOUNTS > מעולים יש היום גם יבואן בארץ - אתה יכול להרכיב ולקסטם לך איזו תושבת שאתה רק רוצה.

PROCLIP\BRODIT > גם יש יבואן לארץ ויש להם תושבות לפי רכב (דגם מדוייק). 

השני זה מעמד קסטום סטטי לטלפון בהתאמה אישית לרכב ולטלפון - מה שיש לי בDS כרגע - מימין לידית ההילוכים - הוא מקובע לזווית שנוחה לי - זה מגנטי עם תושבת שהותאמה לטלפון ולמארז המגן שלו וגם יש חריטה של הסמל של הרכב כבונוס.

image.png.f52d837fa6ea800a3486da575220c657.png

ממבט קצת יותר רחוק 

image.png.390f15423c98dcca57d13785e5ccd7b8.png

היות ומדובר בפתרון קסטום - הוא על הצד העליון של סקאלת המחירים. הסדנא שביצעה את העבודה היא ecaudio.co.il (יוסי אלפיין). 

זה לא קצת נמוך מידי , מה שהרכבת אצלך? 

עריכה אחרונה על ידי URSH
פורסם

זה מאוד אישי - אני בחרתי את המיקום ושם נוח לי. אני בעקרון משתמש במסך של המולטימדיה 99 אחוז מהזמן. הטלפון שם רק בשביל לראות את המסך שלו במקרה הצורך. 

אני מריץ על הטלפון אפליקציה קטנה שנקראת MACRODROID 

ברגע שהטלפון מתחבר בBT לדיבורית - המאקרו מכבה את הWIFI ומדליק בטלפון HOT SPOT -> המערכת בתמורה מתחברת אוטומטית ומקבלת רשת ומשם אני לא זקוק בעצם לטלפון. 

וכשאני יוצא מהרכב - בשניה שהחיבור לדיבורית מתנתק - הטלפון מכבה HOT SPOT ומדליק חזרה את הWIFI. 

הכל אוטומטי לא נוגע בכלום. 

• מצחיק 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אפל פיצחו את העניין עם ה magsafe, גם טעינה אלחוטית וגם הצמדה מגנטית חזקה, כולל דרך קייס (תואם). עובד מושלם אצלי, חזק ונוח.

מותקן אצלי על מתאם של ברודיט.

Magnetic Wireless Car Charger... https://www.amazon.com/dp/B09SKYHKVP?ref=ppx_pop_mob_ap_share

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

המלצה קצת יותר זולה... אני מאוד אוהב את מה שמוכרים ב-מקס סטוק. נדבק לשימשה, תופס טוב ובקלות את הטלפונים ומחזיק בד"כ תקופה ארוכה. 20 ש"ח.

• תוכן חדש...