Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 6 שעות, amir74 כתב:

יש לי ברודיט בלנצ'יה, פתרון לא זול אבל יושב בול.

על התושבת של הברודיט צריך להוסיף מתקן שיחזיק את הטלפון עצמו.

הברודיט רק מתלבש על הרכב.

גם לי יש Brodit ProClip, שאליה מוברגת תושבת לעריסת X-Grip של RAM (לא מצאתי עד היום משהו יותר טוב מבחינת עריסות -- ה- X-Grip הספציפי כבר בשימוש 14 שנה). הברודיט איננו זול (90 ש״ח לחתיכת פלסטיק ABS), מותאם לדגם הרכב הספציפי ולמיקום, אבל יושב מצויין על פתח איוורור, ובניגוד לכל פיתרון אחר שמצאתי, לא דרש הדבקה או קדיחה ברכב (נסיון זוועתי עם דבקים ברכב קודם).
הברודיט ממש לאחרונה נשבר עקב מכה, אבל החזיק 4 שנים, ושוב, לא ראיתי תחליף סביר אז קניתי אותו שוב (העריסה ללא שינוי):
https://www.amazon.co.uk/-/en/ProClip-vehicle-855170-left-hand-vehicles-black/dp/B019IYRTSO

פורסם (נערך)
בחיפוש שעשיתי באליאקספרס ראיתי מעמד (אלפי רוכשים מרוצים). נראה מאוד נוח צריך רק להניח את הטלפון ,בלי לחצנים לפתיחה וסגירה .יש 6 תופסנים עם אחיזה שניראת טובה מאוד.. המעמד בלי הטלפון הכי קטן ולא מפריע יותר מידי..
לינק - https://www.aliexpress.com/item/1005004639851228.html?spm=a2g0o.productlist.main.25.60f1388c4hDJlb&algo_pvid=2d046f4b-cff7-48b1-a1f0-e524bb1e6eed&algo_exp_id=2d046f4b-cff7-48b1-a1f0-e524bb1e6eed-12&pdp_ext_f={"sku_id"%3A"12000031701207143"}&pdp_npi=2%40dis!ILS!22.44!12.35!!!!!%40214528be16740287247118448d06b6!12000031701207143!sea&curPageLogUid=cC0UdKkcc6F6

עריכה אחרונה על ידי YOMTOV34
פורסם
לפני 4 דקות, misterb כתב:

זה ממש לא נוח, התופסנים האלה מפריעים לתפעל את המסך בקצוות, לא ממליץ.

מניסיון אישי? יש אלפי קונים עם ציון 4.8??

פורסם (נערך)

אני וכל החברים שלי עם : iottie easy one touch 5.

ממש מרוצה ממנו. איכותי ומחזיק יפה מאוד, מגיע גם עם פלטה קטנה עם דו״צ חזק שאפשר להדביק על משטח מחוספס.

E17AE70D-EBEE-4894-B208-C2FC2061326B.jpeg

עריכה אחרונה על ידי GABIUBOGI
  • אהבתי 1

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

מחזק לגבי ברודיט וראם. בברז עם ברודיט כבר המון שנים, בג'ימני עם ראם כי אין עריסת ברודיט לשנתונים האלה. שני הפתרונות יקרים, אבל יותר טובים לא מצאתי.

• אהבתי 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני כשעה, YOMTOV34 כתב:

מניסיון אישי? יש אלפי קונים עם ציון 4.8??

כן. אבל בשביל 4$ אתה מוזמן לנסות בעצמך :)

הבעיה בעיקר בחלק התחתון, אתה לא יכול להחליק ממש באיזור הזה, ואצלי לפחות באייפון זה קריטי.

בכללי לגבי פתרונות לטלפון ברכב, זה הסיכום שלי מהרבה נסיון אישי :

בגדול צריך לחלק את זה ל-2 חלקים.

1. דרך הקיבוע של המתקן לרכב :

ברודיט הפתרון הכי ׳נכון׳, בתלות ברכב הספציפי, כי לא בכל רכב הפתרון שלהם הוא במיקום האופטימלי מבחינת נוחות. במיאטה למשל הוא נמוך מדי ולא נוח אז העפתי אותו. אני מדבר כרגע רק על הבסיס.

זה דורש רכישה לכל דגם של רכב, אז פחות טוב למי שמחליף רכבים בקצב גבוה, או שצריך פתרון אוניברסלי שאפשר להעביר.

הפתרון הבא שהוא חזק ועמיד ומאפשר גמישות במיקום זה הדבקה ישירה לדשבורד עם דבק דו״צ, אבל עם משטח מספיק גדול כדי שיהיה חזק (לא ה׳כפתורים׳ הקטנים). משהו כזה :

https://www.amazon.com/Magnetic-WizGear-Universal-Swift-snap-Technology/dp/B0773F8S74/ref=sr_1_21?crid=2XRZSG34LMWG4&keywords=Dashboard+HandsFree+holder+mount+adhesive&qid=1674035717&sprefix=dashboard+handsfree+holder+mount+adhesiv%2Caps%2C185&sr=8-21

החסרון - דורש להכניס לוחית מתכת לקייס, מה שמונע טעינה אלחוטית בבית. למי שלא משתמש ביכולת הזאת - זה פתרון מעולה, חזק ומאד נוח להכניס/להוציא מהרכב בלי פגיעה ביכולת התפעול. המדבקה ניתנת להסרה בלי פגיעה בדשבורד.

תפסנים לפתחי מיזוג זה טוב כפתרון לרכבים לא קבועים (אני לוקח לחו״ל לרכביים שכורים למשל), לא מספיק יציב כפתרון קבוע, מפריע ליציאת המזגן ויכול גם לשבור את התריסים.

תפסן ואקום לחלון - יש כאלה שמחזיקים גם לאורך זמן, פחות אוהב את זה מבחינת הפרעה לשדה ראיה.

תפסן ואקום לדשבורד - אופציה לא רעה אם מדביקים לוחית עגולה לדשבורד כדי לוודא הצמדה טובה בלי פגיעה בו. עדיין כל הפתרונות מבוססי ואקום הם בעלי אורך חיים מוגבל אבל סביר (לרוב שנתיים שלוש, תלוי כמה שמש סופגים).

2. התושבת לטלפון עצמו :

קודם כל צריך להחליט אם יש דרישה לטעינה או חיבור כבל לקארפליי/אנדרואיד אוטו בלי חיבור וניתוק כבל ידנית כל פעם. אם כן, לזה יש כמה אפשרויות :

- תושבת ברודיט למשל עם חיבור של כבל מובנה לבסיס, רק תוקעים את הטלפון והוא מתחבר לקונקטור, מאד נוח, אבל יקר, ועם הזמן האמינות של החיבור עלולה להפגע כי יש שחיקה מכנית חוזרת.

http://handsfree.co.il/pl_product~521840~42~0.htm

- טעינה אלחוטית, יותר איטית מטעינה בכבל אבל יותר זול ונוח. מספיק שהטעינה ׳חיובית׳ לאורך זמן ברוב המקרים. אם מדובר באייפון אז האולטימטיבי זה מאגסייף שגם מטעין אלחוטית וגם מחזיק עם מגנט חזק.

יש עריסות עם טעינה אלחוטית, עם תפסנים חשמליים או לא. בעיניי החשמלי מעצבן כי הוא איטי מדי אבל לאחרים זה נוח. דוגמה:

https://www.amazon.com/Upgraded-Wireless-Charging-Alignment-Dashboard/dp/B08SW1G4Z9/ref=sr_1_3?crid=3N1C8GIK64D8U&keywords=HandsFree%2Bholder%2Bqi%2Bcharger&qid=1674037453&refinements=p_72%3A2491149011&rnid=2491147011&s=wireless&sprefix=handsfree%2Bholder%2Bqi%2Bcharger%2Caps%2C449&sr=1-3&th=1

לגבי החיבור לטובת המערכת - יש דונגלים לקארפליי ואנדרואיד אוטו שהופכים את החיבור לאלחוטי. שילוב של שניהם נותן פתרון אלחוטי ונוח מאד.

אם מוכנים לטרוח לחבר כבל :

- תושבת מגנטית כמו שצויין לעיל.

- תושבת קפיצית שתופסת את הטלפון בצדדים/למטה - לוודא רק שאין הפרעה לתפעול המסך בקצוות.

• אהבתי 2

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

זה תלו איזה דש בורד יש לך אצלי יש 2 מגנטים ממקס סטוק כ15 שח כול אחד

ואחד בסוכך שמש אם בא לך להוריד את הכסא אחורה וליראות כדורגל למשל

2EDC2A24-0E5A-40AA-8AED-191CB10AA2C7.jpeg

B91397B4-C41F-43FB-8236-D980A4644E58.jpeg

• אהבתי 1
פורסם

ממליץ על זה לאלו שרוצים מגנט וטעינה אלחוטית במתקן עצמו, הפלטה המתכתית ממוקמת למטה בתחתית הטלפון והטעינה באמצע המתקן, המגנט מאוד חזק (תלוי בקייס), הפומפה חזקה אבל משאירה שאריות אז אני ממליץ רק לזכוכית.

החסרון הכי גדול שמצאתי הוא ימים חמים בקיץ גורמים לטעינה האלחוטית להפסיק (מגנט כמובן עדיין עובד), מיקום של המתקן ליד פתח איורור יכול לפתור אבל זה קצת בעייתי בגלל שהוא קצר, אני מחפש מתקן למזגן שמתאים לגולה מאחורה ככה שהוא יהיה ישירות על הפתח איורור.

https://ksp.co.il/web/item/53729

• אהבתי 1
פורסם

יש לי במשאיות מעמד פשוט שקניתי ב KSP במחיר יקר של 70-80 שח (עולה איזה 15 שקל באליאקספרס)

נדבק לדשבורד ולא זז, תופס את הטלפון משני הצדדים, לא מגנט ולא שום דבר.

בהתחשב בזה שהמשאית כל הזמן קופצת  והטלפון לא זז, זה מעולה

פחות מתחבר למעמדים שמתחברים למזגן או לאביזרים כאלה שאפשר לשבור בדרך

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 21.1.2023 בשעה 11:08, Guyziv כתב:

יש לי במשאיות מעמד פשוט שקניתי ב KSP במחיר יקר של 70-80 שח (עולה איזה 15 שקל באליאקספרס)

נדבק לדשבורד ולא זז, תופס את הטלפון משני הצדדים, לא מגנט ולא שום דבר.

בהתחשב בזה שהמשאית כל הזמן קופצת  והטלפון לא זז, זה מעולה

פחות מתחבר למעמדים שמתחברים למזגן או לאביזרים כאלה שאפשר לשבור בדרך

יש תמונה של המעמד?

• תוכן חדש...