Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיוניר מדגם 4700. עולה 140 דולר אם אני לא טועה.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

בדיוק התכוונתי לפתוח שיחה כזו, יכול להיות שאחד מהמכרים שלי יסע לחול בעוד שבוע, שווה לי להביא לו כמה דולרים שיביא לי מציאה אמיתית? כי בארץ ב800 שקל אין להיטים גדולים במיוחד...

הסתכלתי באתר שלהם וגם פה באתר מישהו קנה שמה פיוניר 4700 עם ארדיאס (הוא נראה שונה חיצונית מה4700 בלי RDS, לזה עם אין פנל נופל ולזה בלי יש פנל נופל) הנה לינק שלו לאתר שלהם..

http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=1844&CategoryID=72&Page=1

מישהו יכול לוודא שזה הדגם עם הRDS? כי לפי התמונה הוא עם.. ודרך אגב המחיר הוא 160 דולר

306T

פורסם

יש לי עוד שאלה קטנה.

בשדה תעופה החדש לא כול מי שטס יכול להכנס לדיוטי פרי נכון?

גם מי שלא טס יכול להכנס נכון?

פורסם

אח שלי רק מי שטס יכול להיכנס לדיוטי פרי......

זה בדוק!!!!!!!!!!!!

(או שאולי אתה קומבינטור אחושרמוטה...)

> [color=#000000]

פורסם

לדיוטי פרי יכול להיכנס רק מי שיש לו דרכון כרטיס טיסה ואין לו צו עיכוב יציאה מהארץ

מאיפה הבאת את זה שכל אחד יכול להיכנס לשם?

פורסם
יש לי עוד שאלה קטנה.

בשדה תעופה החדש לא כול מי שטס יכול להכנס לדיוטי פרי נכון?

גם מי שלא טס יכול להכנס נכון?

אז ככה -

יש את מרכז שחקים אליו אפשר להיכנס, יש שם חנויות (סקאל וכו').

לדיוטי פרי - רק לטסים יש גישה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אז ככה -

יש את מרכז שחקים אליו אפשר להיכנס, יש שם חנויות (סקאל וכו').

לדיוטי פרי - רק לטסים יש גישה.

סקאל, זה איפה שנמצא הציוד לרכב? רדיו דיסקים רמקולים וכו'..? זאת אומרת שאפשר להיכנס גם אם אתה מלווה בן אדם שטס ואתה לא טס?

306T

פורסם

טוב רק שאלתי.

סוף החודש אחותי טסה לארה"ב ואני רוצה שהיא תביא לי משהו.

תגידו כמה עולה jvc kdg 400 או שאין שם

פורסם
בדיוק התכוונתי לפתוח שיחה כזו, יכול להיות שאחד מהמכרים שלי יסע לחול בעוד שבוע, שווה לי להביא לו כמה דולרים שיביא לי מציאה אמיתית? כי בארץ ב800 שקל אין להיטים גדולים במיוחד...

הסתכלתי באתר שלהם וגם פה באתר מישהו קנה שמה פיוניר 4700 עם ארדיאס (הוא נראה שונה חיצונית מה4700 בלי RDS, לזה עם אין פנל נופל ולזה בלי יש פנל נופל) הנה לינק שלו לאתר שלהם..

http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=1844&CategoryID=72&Page=1

מישהו יכול לוודא שזה הדגם עם הRDS? כי לפי התמונה הוא עם.. ודרך אגב המחיר הוא 160 דולר

כן זה הדגם עם הרדס בטוח תכנס לאתר של פיוניר ותראה שם את התמונה של הדגם הזה בגדול

פורסם
סקאל, זה איפה שנמצא הציוד לרכב? רדיו דיסקים רמקולים וכו'..? זאת אומרת שאפשר להיכנס גם אם אתה מלווה בן אדם שטס ואתה לא טס?

ראיתי שם טלויזיות, מצלמות, מערכות ק"ב וכו'.

סטריאו לרכב - לא ראיתי.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לפני שבוע היה תמונה של הפיונר(4700) בלי RDS והוא עלה 10 דולר פחות

דרך אגב - אותיות קטנות.

*התמונה להמחשה בלבד. ט.ל.ח

פורסם

Jvc Kd-G805

רכשתי את המכשיר הזה מהדיוטי ב 200 דולר....

אחד המכשירים הטובים והמדהימים בעל הפונקציות הטובות שראיתי בחיי.... והאיכות סאונד שלו סוף הדרך

מכשיר מומלץ בחום.... יש בו כל מה שצריך!!

חבר שלי קנה את הפיוניר DEH-770 ב 1400 שקל

אחרי שהוא ראה את המכשיר שלי ושיחק איתו קצת.... הוא החליט שהוא מוכר את הפיוניר שלו וקונה כמו שלי מהדיוטי !! (-:

בהחלט מכשיר מעולה אחד הטובים שאפשר לקנות והכי טוב שאתה יכול להביא בעד 1000 ואפילו יותר מזה

תקנה ולא תצטער!!

DSCF901111111105_resize1.jpg
  • תוכן חדש...