Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בודק לגבי השכרת רכב בצפון איטליה (שדה״ת במילאנו) לשבועיים באמצע מאי, והמחירים מטורפים. וזה עוד לפני שמוסיפים את כל הביטוחים שמקפיצים את המחיר לשמיים. אשמח להמלצה לחברת השכרה מומלצת או לחילופין אתר אחר - לפחות אם כבר לשלם אז שיהיה אתר אמין.

פורסם

קוראים לזה long corona. תופעת מחירי שכירת ההרכב אסטרונומיים החלה עם חידוש התיירות לפני שנה וחצי, בגלל מחסור חמור ברכבים.

הייתי בודק בכמה מקומות:

1. מתווכים ישראליים כגון אופרן.

2. האתרים הישראליים של החברות הבינלאומיות. בעבר הם אפשרו הנחות נאות לחברי מועדוני לקוחות, אפילו עצם החזקת אחד מבין כמה כרטיס אשראי הספיקה. הניסיון שלי (לא לאחרונה) היה טוב מאוד, כול כיסויים ביטוחיים רחבים במיוחד כלולים במחיר.

3. אתרים בינלאומיים של רשתות השכרה גדולות.

4. אתרי תיווך בינלאומיים כגון rentalcars ו-autoeurope (יש גן אצר בעברית).

הזמן רכב עם אופציית ביטול, והמשך לסרוק את האתרים על בסיס תקופתי כדי לחפש הוזלות.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

מהנסיון הפרטי שלי, המחירים של אופרן תמיד תמיד היו לא משתלמים, לעיתים לכיוון הזויים. שנים לפני הקורונה ובמיוחד אחרי הקורונה. אולי צריך להשיג אקסטרה הנחות, לא היה לי כח.

תבדוק הנחות בכל מיני מועדונים, אחרי תבדוק באתרי אינטרנט , אחרי זה תתקשר כן כן בטלפון לאוויס סיקסט וכו בארץ. בעקרון הכל באמת התייקר ואיטליה מעולם לא היתה זולה במיוחד בהשכרות רכב. מניח שאם תתפשר על ידני המחירים ירדו. רק אל תצפה לקבל אוטומט.

עריכה אחרונה על ידי KipodYam
  • רעיון טוב! 1
פורסם

בצפון איטליה מאוד כדאי לעשות ביטוח מלא כי נוהגים להעמיס עליך שריטות ומכות שלא שמת לב אליהן. בסוכות שכרנו רכב דרך Goldcar, חברה שפועלת בספרד ואיטליה, תבדוק אותם, היו בסדר גמור והמחיר היה טוב יחסית לאלטרנטיבות (שוב, ההמלצה שלי תקפה רק בהינתן ועושים ביטוח מלא).

• רעיון טוב! 1
פורסם

שכרתי פעמיים ממילאנו.

אין לי המלצה לחברות זולות, כרגע כל המחירים בשמיים, רק יכול להמליץ לעשות ביטוח עם כיסוי מלא.

האיטלקים מנסים להשחיל כשמחזירים את הרכב, יחסוך לך הרבה כאבי ראש.

תבדוק שכל הכבישים בצפון איטליה שאתה מתכנן לעבור בהם פתוחים במאי.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...