Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות / דגשים לביטוח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב ושבוע טוב

*מתנצל אם זה לא המקום (התת-נושא) הנכון לכתיבת ההודעה

בשעה טובה הוזמן רכב חדש,

רציתי לדעת מה הדגשים שכדאי לשים לב אליהם מבחינת הביטוח המקיף 

דברים שחשבתי עליהם היו -

• ביטוח שמשות מקוריות בלבד כולל כיול
  • צד ג עד 2 מיליון (אולי כבר צריך יותר..?)
פורסם

דבר ראשון לדעתי,

לעבוד עם סוכן מוכר,

במקרה של תביעה ביטוחית, אם יש לך סוכן הוא יעשה לך את העבודה,

אם לא אתה תצטרך לעבוד קשה,

מישהו נכנס בי לפני 3 חודשים, הוא היה בלי סוכן ואני עם, אני לא עבדתי אפי' שניה, והוא עבד קשה,

זה דעתי.

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם (נערך)

תודה על התגובה המהירה - אני חושב שלא היה לי סוכן ביטוח כבר מעל עשור - תמיד מול החברות

בלי לזלזל כמובן - תמיד זה מזכיר לי את הפרסומות של החברה שמתחילה בספרה 9 ... משהו של פעם,

(אבל אשמח להתפקס בכל זאת על סעיפים ספציפים - ולא להפוך את הדיון לכן/לא סוכן)

עריכה אחרונה על ידי familyguy
פורסם

תבדוק אם ליבואן יש סוכנות ביטוח שלו, או שת"פ עם סוכנות/חברת ביטוח.  בד"כ התנאים יהיו טובים יותר.

• רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

חדש תמורת ישן בשנה הראשונה. 

עדיפות להיעדר דרישות מיגון( איתוראן למשל יעלה כסף גם בהתקנה וגם במנוי חודשי). 

בדוק אם יש מוסך מורשה יבואן ברשימת מוסכי ההסדר. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

למיטב ידיעתי, לפי הנחיות המפקח על הביטוח כיול מערכות בטיחות כלול בהחלפת שמשה (בערך מאמצע 2022).

אתמול חידשתי ביטוח ולפי הסקר שערכתי, יש רק 1 או 2 חברות שנותנות אפשרות לשמשה מקורית -> ליברה.  אולי גם הפניקס (אצלי ניסו להתחמק מכך וסיפרו שזה כבר לא קיים, אך זה מופיע בפוליסה שלהם בתור אפשרות לבחירת המבוטח).

כל שאר החברות שבדקתי, מציעות רק אופציה של שמשות חלופיות (לא התקשרתי אליהם אלא בדקתי מה רשום בפוליסה שהם מציעים.  מי שלא מפרסם את הפוליסה באתר שלו ומציע לקבל את הפוליסה רק לאחר חתימת חוזה- מבחינתי זה לקנות חתול בשק).

לגבי סכום כיסוי צד ג' 2 מליון - זה הסכום המקסימלי שידוע לי שהחברות מאפשרות (בעבר מנורה אפשרה הגדלה עד 4 מליון תמורת פרמיה).

מוסך מורשה יבואן כמוסך הסדר - רק אם אתה מאמין לנושא של מוסכי הסדר... (אני מניח כי התשובה מציגה את דעתי על הנושא :-) )

גרירה - אני מניח שכולם מציעים (לפעמים בתוך הפוליסה ולפעמים בתור כיסוי נוסף עם תוספת תשלום קטנה).

אם אתה גר בישוב שכוח-אל עם תחב"צ לא מתפקדת, אז רכב חלופי עשוי להיות משמעותי.  אחרת, אינני חושב שזה קריטי.

פורסם
בתאריך 18.12.2022 בשעה 09:08, familyguy כתב:

תודה על התגובה המהירה - אני חושב שלא היה לי סוכן ביטוח כבר מעל עשור - תמיד מול החברות

בלי לזלזל כמובן - תמיד זה מזכיר לי את הפרסומות של החברה שמתחילה בספרה 9 ... משהו של פעם,

(אבל אשמח להתפקס בכל זאת על סעיפים ספציפים - ולא להפוך את הדיון לכן/לא סוכן)

פרסומת נועדה ללעוג, סוכן ביטוח להביא כסף, ושכולם יצחקו, אני מחזיק צק :-)

פורסם (נערך)

בתאריך 18.12.2022 בשעה 10:12, zvit כתב:

תבדוק אם ליבואן יש סוכנות ביטוח שלו, או שת"פ עם סוכנות/חברת ביטוח.  בד"כ התנאים יהיו טובים יותר.

אז - בדקתי את הנושא באמת של היבואן מול החברת ביטוח - וקיים כזה - בהחלט נראה טוב יותר.

לפני 9 שעות, markb205 כתב:

חדש תמורת ישן בשנה הראשונה. 

עדיפות להיעדר דרישות מיגון( איתוראן למשל יעלה כסף גם בהתקנה וגם במנוי חודשי). 

בדוק אם יש מוסך מורשה יבואן ברשימת מוסכי ההסדר. 

תוכל בבקשה להרחיב על החדש תמורת ישן ? 

בקשר למיגון - האם זו בכלל אופציה? כל הנסיונות עד כה לבטל את הצורך בקודנית (ספציפית נראה לי פוגע בחוויה של כניסה והנעה ללא מפתח.. בנוסף לפי מה שרשום בפורום לא נראה שזה כל כך עוזר במניעת גניבה) - נראה דיי אבוד.

עריכה אחרונה על ידי familyguy
  • תוכן חדש...