Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו משועבד למימון ישיר ככה מופיע ברישיון איך אני יודע שאחרי ששילמתי על האוטו והעברת בעלות

האוטו לא ישאר משועבד מה צריך לעשות ?

תודה

פורסם

צריך להרים טלפון למימון ישיר, לוודא שההלוואה הוחזרה, ושהם מסירים את השעבוד לא רק במשרד הרישוי אלא גם ברשם המשכונות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הבעיה היא לא מימון ישיר.

פורעים את ההלוואה (כנראה שמהכסף שלך) ואז הם מסירים את השיעבוד והמישכון.

הבעיה היא מה אתה עושה אם אחרי שנפרעה ההלוואה, בעל הרכב מחליט מכל מיני סיבות לא לבצע העברת בעלות? 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אותה בעיה ברכב בלי שיעבוד אם אחרי התשלום בעל הרכב לא עושה העברת בעלות. 

האמת? אני הייתי חוצה צמתים באדום (בודק קודם) ונוסע מעל המותר, הייתי תוקע לו את הרישיון.... לא, לא להיבהל, צחקתי.

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 15.12.2022 בשעה 21:09, discoTD5 כתב:

הבעיה היא לא מימון ישיר.

פורעים את ההלוואה (כנראה שמהכסף שלך) ואז הם מסירים את השיעבוד והמישכון.

הבעיה היא מה אתה עושה אם אחרי שנפרעה ההלוואה, בעל הרכב מחליט מכל מיני סיבות לא לבצע העברת בעלות? 

מישהו ביצע העברת בעלות כזו? אני נתקל בעניין דומה ולא בא לי לשלם את ההלוואה למימון ישיר לפני העברת הבעלות.

פורסם
לפני 19 שעות, asaf.dalet כתב:

מישהו ביצע העברת בעלות כזו? אני נתקל בעניין דומה ולא בא לי לשלם את ההלוואה למימון ישיר לפני העברת הבעלות.

אחת הסיבות למה אני לא שוקל קניית רכבים משועבדים. למה להסתבך? (ואני גם לא מעביר כסף מראש לקניית רכב משומש. התשלום במעמד העברת הבעלות בו״ז איתה) .

פורסם
בתאריך 30.1.2023 בשעה 17:22, asaf.dalet כתב:

בסוף היה מסובך מאוד אבל הצליח. אכתוב על זה עוד מעט משהו.

פורסם

אמל"ק: אתמול רכשתי קיה ספורטז' משועבדת למימון ישיר והשד אינו נורא כך כך. לא עבר חלק, אבל אם יש לכם עצבים חזקים וסבלנות, זאת משימה אפשרית.   

• אהבתי 1
פורסם
לפני 5 שעות, asaf.dalet כתב:

אמל"ק: אתמול רכשתי קיה ספורטז' משועבדת למימון ישיר והשד אינו נורא כך כך. לא עבר חלק, אבל אם יש לכם עצבים חזקים וסבלנות, זאת משימה אפשרית.   

קודם כל, תתחדש על הרכב! מקווה שתיהנה ממנו.
שנית, שאפו 🎩 על העלאת הסיפור המפורט כאן -- כתוב בצורה רהוטה ומעניינת, ובהחלט עשוי לשרת אנשים ששואלים כאן מדי פעם על הנושא.

בכל זאת, המסקנה עבור עצמי שאני מוצא מהסיפור זה לא להתקרב לכלי רכב ממושכן. יותר מדי מורכב, וצריך להיות יותר מדי מומחים בנושא לודא שלא נופלים (אם הגעתי למצב שאני מרגיש צורך לבדוק את אמיתות סיפור החיים של מוכר ב-LinkedIn, מבחינתי העיסקה פסולה).
אני לא מעורה בדגם ובמצבו בשוק המשומשות,  אבל זוכר שהספורטאז׳ היה לפני כמה שנים דגם הקרוסאובר הכי נמכר בארץ. האם באמת לא היה ניתן למצוא כאלה ללא מישכון ואולי יותר קרובםי אליך פיסית?

פורסם

מאמין שבעלים של רכב משועבד יציעו אותו במחיר יותר נמוך, כי הם יודעים שמדובר ב"בירוקרטיה" מסובכת יותר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...