Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 7 שעות, TomerLL כתב:

אתה מתכוון לבוסטר utrai 2500a?

כן,

הבוקר ניסיתי להניע אוטובוס עם מצבר 110A שעמד על מתח של 3.2V וזה לא נתן,

• רעיון טוב! 1
אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם
בתאריך 10.12.2022 בשעה 17:53, om2 כתב:

אתה קונה בוסטר למצבי קיצון, לא בא לך שהוא לא יעבוד ברגע האמת

זו בדיוק הנקודה. ביום יום מסתדרים, יש גם כבלים. הבוסטר הוא למקרה שאני לבד בשטח, אין קליטה סלולרית... בקיצור נראה שאלך על הנוקו 70 כפי שהומלץ כאן, תודה לעונים. 

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

ממליץ בחום גם על הנוקו 70 אומנם לא זול אבל עושה עבודה מצויינת, רכשתי אותו דרך איביי לפני כ7 שנים עוד לפני שהיה ניתן להשיגו בחנויות בארץ ומעולם לא נתקלתי ברכב שהוא לא הצליח להתניע.

• אהבתי 1

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם
לפני שעתיים, Jack457 כתב:

זו בדיוק הנקודה. ביום יום מסתדרים, יש גם כבלים. הבוסטר הוא למקרה שאני לבד בשטח, אין קליטה סלולרית... בקיצור נראה שאלך על הנוקו 70 כפי שהומלץ כאן, תודה לעונים. 

בהצלחה,

באמת אין על הnoco,

אבל מה לעשות שתקציב זה אחד הדברים שמשפיעים עלינו.

כלל גם ליד הבית לא חסר מצבים שאין גישה עם כבלים, וחיבים בוסטר.

תתחדש.

רק תשתף בכמה קנית בסוף.

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם (נערך)

תרשה לי לחלוק על דעתך (ויש לי נוקו). שים לב שה noco ממש לא העיפרון הכי חד . למעשה על מנוע דיזל 4.2 ליטר הוא אחד החלשים ברמת המחיר שלו: חבל לשלם הרבה ולקבל מעט. 

מכיוון שאתה ממילא מזמין מחו"ל , ממליץ לך לראות את הוידאו ולהחליט. הערוץ של הבחור פה מלא סרטים טובים. 

עריכה אחרונה על ידי save
  • אהבתי 1
פורסם (נערך)
בתאריך 20.12.2022 בשעה 16:41, much כתב:

ממליץ בחום גם על הנוקו 70 אומנם לא זול אבל עושה עבודה מצויינת, רכשתי אותו דרך איביי לפני כ7 שנים עוד לפני שהיה ניתן להשיגו בחנויות בארץ ומעולם לא נתקלתי ברכב שהוא לא הצליח להתניע.

אתה בשקט יכול לרכוש את זה

https://www.alexsander.co.il/product/15481/hummer-hx-pro

ביקורות עליו מעולות

עוד משהו שמצאתי כעת (לא הספקתי לשמוע אז לא יודע אם חיובית או לא חח

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

פורסם
בתאריך 22.12.2022 בשעה 15:33, save כתב:

תרשה לי לחלוק על דעתך (ויש לי נוקו). שים לב שה noco ממש לא העיפרון הכי חד . למעשה על מנוע דיזל 4.2 ליטר הוא אחד החלשים ברמת המחיר שלו: חבל לשלם הרבה ולקבל מעט. 

מכיוון שאתה ממילא מזמין מחו"ל , ממליץ לך לראות את הוידאו ולהחליט. הערוץ של הבחור פה מלא סרטים טובים. 

יש מצב שהנוקו שלו היה פגום? ממש מדהים שהגיע מקום + - אחרון

אבל ה-audew כבר לא מיוצר בשם זה, והיצרן לא שולח לישראל. יש חשש ממוצר no name שאולי הצליח בתנאי מעבדה אבל פחות מוכר מניסיון בשטח

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם (נערך)

לא רוצה להרוס פה את השם , אבל זה לא היוטיובר היחיד שהעמיס על הנוקו וקיבל תוצאות פושרות. 

בכל מקרה בוידאו מוצגים מספר יצרנים , רובם עדיפים על הנוקו. 

הסוללה של האמר נראית מעניינת אבל דורשת מבחן אובייקטיבי. זו גם סוללה בתחום של 200$ . 

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

הבעיה עם כל המוצרים האלו וגם אלו שהצליחו בסרטון ניתן לראות שחלקם כבר לא מיוצרים כלומר אין להם אמא ואבא וקשה לדעת כיצד יתפקדו לאורך זמן. 

חבל אבל חוץ מנוקו אף חברה לא הצליחה ליצור לעצמה שם רציני.

מוסיף לגבי נוקו gb40 שלא הצליח אצלי להניע פיקאסו עם מנוע דיזל 2.0 וזה בהחלט מאכזב

פורסם (נערך)

סיפור מהבוקר: השכן , עם מזדה 3  ישנה. מתקשר שאין מנוע.

יורד למטה : באמת המצבר קרס לגמרי. מחבר את הנוקו GB40  שאני מתניע איתו לא מעט רכבים. היה לי 75% . מעביר למצב פריקה (אורגן אורות). מכניס מפתח : עשה סיבוב וחצי של המנוע וזהו. לא הצליח.

קראתי לאיציק מצברים וזהו.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)

לא היה לחץ על האוטו. אז איציק הוזמן ב 10 , הגיע ב 11 .ורטא שנתיים ,60A. הכל כולל הכל ₪600 . סביר . עכשיו הנוקו בטעינה. 

זה אחד המקרים הנדירים שאין טיפת מיץ במצבר והנוקו פשוט לא הוציא 500A כנדרש. 

זה מתיישב עם סרטון מבחן אחר שבו הנוקו הזה הוציא קצת יותר מ 200A

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
לפני 4 שעות, om2 כתב:

פעם הבאה קרא לידידים.

יגיעו בדרך כלל מהר יותר מאיציק מצברים.

והם בחינם.

אם לא שמת לב - הבעיה נפתרה כי הוחלף מצבר לחדש.

ידידים נהדרים אבל הם לא איתך 24/7 כך שמצבר חדש פתר הכל

קובי

:-)

פורסם
לפני 6 שעות, save כתב:

סיפור מהבוקר: השכן , עם מזדה 3  ישנה. מתקשר שאין מנוע.

יורד למטה : באמת המצבר קרס לגמרי. מחבר את הנוקו GB40  שאני מתניע איתו לא מעט רכבים. היה לי 75% . מעביר למצב פריקה (אורגן אורות). מכניס מפתח : עשה סיבוב וחצי של המנוע וזהו. לא הצליח.

קראתי לאיציק מצברים וזהו.

השאלה מה האלטרנטיבה לנוקו?

כי את מבחן הזמן והשהות בחום ברכב הוא כן שורד

רק לא את ההתנעה 😉

• תוכן חדש...