Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכבים בעלי שווי שימוש אפס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי שיש רכבים עם שווי שימוש אפס, כולל הואגוניר, הסילברדו ועוד כמה, מכירים? יודעים איפה זה כתוב? אני והרואה חשבון לא מוצאים.

פורסם
לפני 22 שעות, Buki כתב:

משקל כולל מעל 3.5 טון. 

אז למה לעזאזל לא מציעים לי סילברדו בליסינג בעבודה?

• מצחיק 2

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 13 דקות, vadim6385 כתב:

אז למה לעזאזל לא מציעים לי סילברדו בליסינג בעבודה?

כי אין לך רישיון C1, קל 😁

ההיגיון מאחורי העניין הזה של שווי שימוש 0 לרכב מעל 3.5 טון, הוא פשוט. 

רכב כזה נחשב רכב עבודה נטו, משאית או וואן מסחרי והמחוקק לא לקח בחשבון את האפשרות שמישהו ישתמש ברכב כזה לנסיעות פרטיות בשעות הפנאי, שזה המרכבי עליו משלמים שווי שימוש.

אחרי זה הופיעו טנדרים כמו סילברדו, שהם מעל 3.5 טון וכן משתמשים בהם לנסיעות פרטיות. אבל את החוק לא שינו.

• אהבתי 1

פורסם

שאלה טובה.
פעם ביקשתי טנדר מיצובישי L200 בגלל שהיה יפה בצביעה דו-גונית רק כי אהבתי את העיצוב. אפילו בדקו בשבילי, 😄 במקום "רכב מנהלים" או מזדה MPV ושברולט אסטרו שהיו אז פופולרים.

image.png.b0bcb48a8ad53ed3d539223309e8e8a8.png

אם כבר אז למה לא RAM 1500 TRX ?

https://www.superjeep.co.il/cars/dodge-ram-trx-2022/

image.png.94526949cee6bdaf25d5cdb9d2891e36.png

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, Buki כתב:

כי אין לך רישיון C1, קל

תלוי, אם זה שוקל פחות מ4 טון, אני עדיין יכול לנהוג בזה

עריכה אחרונה על ידי vadim6385
  • אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

למיטב זכרוני (פעם בדקתי עם הרו"ח) צריך הצדקה לרכב כזה בכדי שיהיה מוכר. 

בסתם עבודה (יועץ/מכירות וכו') זה לא אפשרי.

אגב, אם אני טועה אשמח לשמוע כי זה יכול להיות רלוונטי עבורי :)

פורסם (נערך)

מניח שאם חניוני חברות הייטק היו מתמלאים בF250 עם מדבקות ליסינג היו משנים את החוק.

התופעה עדיין לא כ"כ נפוצה.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

פורסם

כי אלה רכבים מאוד מסורהלים לתנועה עירונית. זו גם הסיבה שאני לא מצמיד כאלה לעובדים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

(עוד) אחד מהעיוותים פה, לתדומת לב אלה שחושבים שרגלוציה ובעיקר חינוך שוק באמצעות מיסוי אלה פתרונות חכמים (כרפרנס לשרשור שוק הדיור והסיבה היחידה שמשקיעים נאלצים לא למכור דירות)

טכנאים או שיפוצניקים שיכלו בכיף להתנייד עם ברלינגו או אפילו טויוטה היילקס חביבה, מוצאים את עצמם עם הבהמות המזהמות והמסורבלות האלה רק כדי שיוכרו להם 100% מההוצאות

• אהבתי 6
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם (נערך)

טוב, מי כאן עושה את החישוב - האם רכב מנהלים בשווי 300,000 ש"ח או דודג' ראם TRX שעולה 700,000? מה העלות לאורך זמן והאם עלות הרכישה מתאזנת עם הזמן? - בהנחה שלמעסיק לא משנה מה אתה לוקח כל עוד הוא מוציא עליך סכום X.

עריכה אחרונה על ידי GTאי
  • אהבתי 1
  • תוכן חדש...