Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

SUV ידני עד 40K התלבטות

lolshimi11
שימו לב! השרשור הזה בן 786 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היי חבר'ה, 

לאחר כ-4 שנים עם מיקרה ידנית 2012 ששירתה אותי בכבוד לכל אורך התואר, הגיע הזמן להשתדרג, והחלטתי שאני מעוניין ברכב מעט גבוהה,בעל נוחות נסיעה טובה, בידוד רעשי כביש, מתלים נעימים, ישיבה נוחה, גיר עם מהלכים קצרים ורכים ובעצם כל מה שאין במיקרה שלי.

משיטוט בפורום וביד 2 ראיתי שאין רכב בעל גיר אוטומטי שבאמת נכנס בתקציב שלי שעונה על הדרישות הללו, אז הוחלט להתפשר על רכב ידני(אחרי הכל אני נוהג כבר 12 שנים על רכבים ידניים).

הדרישות מהרכב בסדר יורד:

1. אמינות.

2. נוחות נסיעה (בידוד רעשים,מתלים נעימים, גיר נעים לתפעול וכל מה שנכנס תחת "נוחות נסיעה").

3. שנתון. 

4. אבזור - הייתי מאוד רוצה בקרת שיוט, ומערכת עם שליטה מההגה.

5. **צריכת דלק** - כיום אני גומע כ-10k ל 12k ק"מ בשנה מה שגורם לצריכת הדלק להיות דיי שולית, כמובן שהייתי רוצה שהרכב הבא שלי יהיה כמה שיותר חסכוני אבל זה לא השיקול העיקרי.

מחיפושים שערכתי בפורום וביד 2 עלו התוצאות הבאות

1.ניסאן קשקאי, עם מנוע 1.6, ברמת איבזור Acenta

2. סיטרואן קקטוס, עם מנוע 1.2.

3. פיג'ו 2008 

אשמח לשמוע את דעתכם על האופציות המוזכרות מעלה ולשאול לעוד דגמים פוטנציאליים של רכבים שיכולים לתת מענה לדרישות שלי.

תודה רבה ואחלה שבת לנו.

עריכה אחרונה על ידי lolshimi11
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתקציב שלך אני לא חושב שיש הרבה ג'יפונים אמינים.

אלו שרשמת כולם צרפתיים (גם ניסאן שייכת לרנו) כל שלא בטוח שתקבל אמינות.

מציע לבדוק סוזוקי קרוסובר 2013 ואילך.

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קקטוס היא לא ג'יפ, אבל הישיבה שלה גבוה יחסית לפרייבט רגיל.

אם אתה הולך על קקטוס אז לך רק על הדיזל, הרבה יותר אמינה מדגם הבנזין.

אני הייתי מתלבט בין דאסטר דיזל לסנדרו סטפאווי דיזל. יהיה יותר קל למצוא סטפאווי בתקציב אבל אם יש כוונה לעשות טיולי שטח לדאסטר יש יתרון אדיר.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעה, XVSTI כתב:

הייתה תקופה מאוד קצרה באיזור 2014-2015 שייבאו xv ידנית.

נכון! יש מעטות כאלה, אבל לא ב-40K. אם יעלה את התקציב ב-10. 

לפני 9 שעות, Michael01 כתב:

סוזוקי קרוסובר 2013

רכב סתמי שמלבד האמינות הסוזוקית שלו, לא ברורה לי הפופולריות שלו. ג'יפון זה בטח לא. בעצם, בהשוואה למיקרה 🤔...

לפני 14 שעות, lolshimi11 כתב:

2. סיטרואן קקטוס.

דיזל? הקקטוס רכב מיוחד, מי שאוהב אותו מת עליו (זה דיזל של PSA = גם זריזות גם אמינות) מי שלא בקטע, קונה קיה סיד.

עריכה אחרונה על ידי Jack457
  • מעניין 1

עם גולף ידנית שנת 1995 לומדים לא לבזבז אף טיפה של כח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, WE988244 כתב:

כבעלים של דאסטר,

הבידוד רעשים לא משהו בכלל,

אבל אוטו סבבה לגמרי.

צודק בהחלט.

נוהג הרבה באוטו הזה (של משפחה) ובאמת אוטו חמוד.

לפני 15 שעות, lolshimi11 כתב:

1.ניסאן קשקאי, עם מנוע 1.6, ברמת איבזור Acenta

2. סיטרואן קקטוס, עם מנוע 1.2.

3. פיג'ו 2008 

מבין שלושתן לפי דעתי הדצ'יה דאסטר שגם הוא צרפתי (כולן צרפתיות כמו שהוזכר לעיל).

בידוד רעשים באמת לא משהו,(גם קשה באמת למצוא ג'יפון שיש לו בידוד רעשים במחיר כזה, אל תשכח שבדרך כלל רכבים עם גיר רגיל באים ברמת גימור נמוכה)

מתלים ממש כיפיים ונוחים, חסכוני (מנוע 1200T), הרגשה בג'יפ יותר מהדגמים שכתבת.

לפני 7 שעות, redroze כתב:

אבל אם יש כוונה לעשות טיולי שטח לדאסטר יש יתרון אדיר.

גם זה יתרון שאתה יכול להנות מהדאסטר בשטח לא כמו כל ג'יפון שיש בשוק.

בקיצור תבדוק לגבי דאצ'יה דאסטר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה על ההתייחסות חברים, 

בנוגע לדאצ'יה, אחד הפרמטרים הכי חשובים מבחינתי הוא בידוד הרעשים ברכב, וממה שיצא לי להבין הדאצ'יה לא מצטיינת באיכות החומרים וההרכבה וכפועל יוצא(אני מניח) גם בידוד הרעשים יהיה בהתאם.

בנוגע לעניין האמינות, אנחנו כבר ב2022, האם עדיין הסטיגמה בעניין האמינות של הצרפתיות רלוונטי? ואם כן, האם העובדה שמדובר ברכבים עם גיר ידני לא מפחיתה באופן משמעותי את עניין האמינות?

בנוגע לsx4, קיבלתי פידבקים בנושא ונאמר לי שהרכב לא מצטיין בבידוד הרעשים שלו, מה גם שבת זוגתי מחזיקה בגירסא הרגילה(לא crossover) ויוצא לי לנהוג עליו דיי הרבה ומנסיוני איכות החומרים וההרכבה לא בשמיים, לכן פסלתי את האופציה.

הסובארו vx אכן האופציה הטובה ביותר, אבל בשיטוט ביד 2 יש רק רכב אחד בטווח המחיר שלי והוא בעל קילומטראז ממש גבוהה.

הייטי גם עונה על כל הפרמטרים ונכנסת בתקציב אך היא מזכירה לי את הקנגו והברלינגו למיניהן ולכן פסלתי.

עריכה אחרונה על ידי lolshimi11
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחרי שרומסטר שלי הלכה לה... הייתי באותו מצב כמו שלך ובדקתי דאסטרים, אבל בסוף הלכתי לכיוון אחר,

והוא מרצדס B קלאס דיזל ידני יצא לשוק כמעט ורק למוניות ובעיקר 2017 כשקניתי היו 3 למכירה בשוק כולם בסביבות ה45K מבחינת הדרישות שלך הכל ניכנס רק שזה פרמיום צריך לחשב עלות ביטוח ותיקוני בלאי הרכב חסכוני מאוד שקט מאוד ומרווח, בשבילי זה הרכב הכי אידיאלי למשפחה 

"בלי סיכון אין סיכוי"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 786 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...