Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש ברשותי טויוטה יאריס 2013 עם 157 אלף קילומטר, יד קודמת השכרה

האוטו לאחרונה זולל שמן בצורה לא סבירה (כ6 ליטר ל7000), ממלא שמן סינטתי.

אין נזילות, אין עשן לפי מה שאני רואה, השמן פשוט נעלם.

כל המוסכניקים אומרים שמנוע גמור, קצת מוזר שזה קורה אחרי 150 אלף.

האם זאת מחלה  של האוטו?  חשבתי שיאריס זה אוטו אמין וטוב 😕

פורסם

אין מחלה של צריכת שמן בדגם הזה. המנועים מחזיקים מאות אלפי קילומטרים בטיפול הנכון.

תיגש למוסך מומלץ להבחנה ותיקון. זאת צריכת שמן לא סבירה. בדרך כלל אין ביאריס צריכת שמן בכלל.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
Just now, vladclar כתב:

אין מחלה של צריכת שמן בדגם הזה. המנועים מחזיקים מאות אלפי קילומטרים בטיפול הנכון.

תיגש למוסך מומלץ להבחנה ותיקון. זאת צריכת שמן לא סבירה. בדרך כלל אין ביאריס צריכת שמן בכלל.

האיבחון היחידי שעשו זה אמרו לי להחליף מנוע.

יש לך בדיקות שאתה ממליץ עליהם? אני לא בא מעולם הרכב

פורסם

תיגש למוסך אחר לקבלת חוות דעת שניה והצעת מחיר להחלפת מנוע ( אם יש צורך ). כמה זמן הרכב אצלך?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 6 דקות, vladclar כתב:

תיגש למוסך אחר לקבלת חוות דעת שניה והצעת מחיר להחלפת מנוע ( אם יש צורך ). כמה זמן הרכב אצלך?

הרכב אצלי כ-7 שנים, בשנה האחרונה עשה נסיעות ארוכות(כ-60 קילומטר ביום לעומת 5 ק"מ שהיה במשך 6  השנים הראשונות).

הציעו לי עליו חצי מחיר ככה, איך שהוא (הצבע של האוטו גמור)

הייתי ב2 מוסכים, שתיהם לא ניסו לבדוק, רק מהסיפור פסקו פה אחד להחליף מנוע, והוסיפו שחבל להתעסק גם בזה

פורסם (נערך)

הרכב טופל נכון ובזמן בכל השנים האלו? בגדול ברכב שלי - אוונסיס 2008 מופיע בספר רכב שצריכה של 1 ליטר ל1000 ק"מ זה תקין, אפי' שאני לא נתקל בזה 

תוסיף עוד פרטים. באיזו טופוגרפיה אתה גר? מישור / הררי? נסיעות מאומצות? תקלות נוספות / רעידות / מכות / בעיות סחיבה וכו' או רק צריכת שמן? אולי מישהו יוכל לכוון אותך או להמליץ לך על מוסך טוב באיזור שלך 

עריכה: אתה ממלא שמן שאתה קונה לבד? היא בצמיגות הנכונה?

עריכה אחרונה על ידי לב טוב

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם

לרוב בבדיקת לחץ הפוך (ליקייג') של המנוע ניתן לראות אם יש שחיקה של טבעות (רינגים) בוכננות

ולפי התוצאות אם אכן המנוע שחוק.

כמובן שבדיקה כזאת עולה בכסף.

בברכה  -  רפי לין

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 14 שעות, לב טוב כתב:

הרכב טופל נכון ובזמן בכל השנים האלו? בגדול ברכב שלי - אוונסיס 2008 מופיע בספר רכב שצריכה של 1 ליטר ל1000 ק"מ זה תקין, אפי' שאני לא נתקל בזה 

תוסיף עוד פרטים. באיזו טופוגרפיה אתה גר? מישור / הררי? נסיעות מאומצות? תקלות נוספות / רעידות / מכות / בעיות סחיבה וכו' או רק צריכת שמן? אולי מישהו יוכל לכוון אותך או להמליץ לך על מוסך טוב באיזור שלך 

עריכה: אתה ממלא שמן שאתה קונה לבד? היא בצמיגות הנכונה?

מאז כשהרכב בבעלותי אכן הטיפולים בזמן, יד קודמת הוא היה בהשכרה ככה שאין לי שמץ מה עבר עליו שם ( לא יודע כמה הם הורגים את מנוע במשך 3 שנים).

גר במישור החוף, נוסע בפקקים של כביש 2 כל יום כשעתיים, לעיתים נדירות יש רעידות קלות כשאני בעמידה. לגבי סחיבה זה מנוע קטן, כשיש את נורת הECO הוא לא בדיוק מאיץ אז אני לוחץ קצת יותר כל תחילת נסיעה.

מילאתי שמן לבד, 5W30.

לפני 14 שעות, רפי לין כתב:

לרוב בבדיקת לחץ הפוך (ליקייג') של המנוע ניתן לראות אם יש שחיקה של טבעות (רינגים) בוכננות

ולפי התוצאות אם אכן המנוע שחוק.

כמובן שבדיקה כזאת עולה בכסף.

בברכה  -  רפי לין

מה המחיר הסביר לבדיקה?

בנוסף במידה ואכן יש בעיות ברינגים\בוכנות, איך מתקדמים מפה? ראש מנוע? להחליף מנוע? זה פוגע בערך הרכב במכירה?

** מישהו הסתכל איתי על המנוע בדק שהמים ברדיאטור בסדר, פילטר אוויר נקי. פתאום שמנו לב שרשום על המנוע בצד ימין עם גיר את המספר "600". זה אומר שעבדו על המנוע לפני כן? 

• תוכן חדש...