Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ריפוד תקרת הרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

יש לי פולו 2011. לאחרונה נראה שהדבק שמדביק את הבד אל תקרת הרכב התייבש והבד מתחיל להתנתק ולרדת כלפי מטה.

איפה הייתם ממליצים לטפל בעניין? רפדייה? יש המלצה למקום ספציפי?

תודה!

דנה

עריכה אחרונה על ידי Dana_B
פורסם

לא רשמת מאיפה את בארץ, הנה רפדים מוכרים במרכז.

עמירה הלהב 2 חולון, טל' 03-5594703

- "רטרו קאר", הבנאי 29 חולון, טל' 03-6819516

"אורי גורדזי" - רח' גרשון ש"ץ 5 תל אביב.
טלפון: 03-5621051

- גבי גרין, גזית 9, פתח תקווה, טל' 052-2319658

• רעיון טוב! 1

פורסם

התיקון המקצועי והיקר הוא אצל רפד.

אם לא חשוב לך לשמור על מראה 100%

מקורי, אפשר להזמין ערכת כפתורים בעליאקספרס, לעבוד שעה בעצמך ולפתור את הבעיה.

תעשי חיפוש בעליאקספרס על car roof repair.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אני ממש עכשיו באמצע של אותו דבר עם האוודי A1.

הגג שלי עכשיו אצל גבי גרין. 

אתה מגיע, הוא מפרק לך את הגג, ומשחרר אותך, אתה חוזר עוד שבוע, הוא מרכיב לך את הגג בחזרה. 

המחיר אצלו לעומת רפד אחר יחיד שהלכתי הרבה יותר נגיש הוגן ופחות פלצי, הרושם שלי מהבן אדם שהוא בא לעבוד ולא לבלז לאף אחד את הזמן. עכשיו אני עם הגג מפורק, עוד שבוע נראה, ואוכל לתת חוות דעת גם על העבודה. 

נכון לכרגע מומלץ. 

• אהבתי 1
  • מעניין 1

mazda2 2008-> אצלי מ2017 ->עדיין אצל ההורים עם מעל ל200KKM
civic 2016 1.8-> נמכרה ->  שודרגה בשביל קצת יותר כח 

A1 192HP  2016 Sport 1.8T ->  נמכרה -> החזקתי חצי שנה נמכרה בשביל קצת יותר מרחב פנים.

A3 2.0T 190HP 2018 -> נוכחת חיה ובועטת.

פורסם (נערך)

להלן המלצתי להחלפת ריפוד לגג הרכב –
"אורי גורדזי" - רח' גרשון ש"ץ 5 תל אביב.
טלפון: 03-5621051  שחר נייד:  052-5445554. 

לראשונה ביצעתי  במרפדייה "אורי גורדזי" החלפת של ריפוד הגג המקורי
לאחר שמלאו  8 שנים לרכב פיג'ו 206 
בתאריך: 23.08.2013.

לאחרונה בתאריך: 24.08.2021 בוצעה החלפה בפעם נוספת של ריפוד הגג ברכב,
כך מאז החלפה שבוצעה במרפדייה "אורי גורדזי" עברו בדיוק עוד  8 שנים.

ממליץ להתקשר ולתאם מראש את מועד ההגעה.

עריכה אחרונה על ידי eyalkar
פורסם
בתאריך 16.10.2022 בשעה 04:17, Dana_B כתב:

היי,

יש לי פולו 2011. לאחרונה נראה שהדבק שמדביק את הבד אל תקרת הרכב התייבש והבד מתחיל להתנתק ולרדת כלפי מטה.

איפה הייתם ממליצים לטפל בעניין? רפדייה? יש המלצה למקום ספציפי?

תודה!

דנה

מחלה ידועה ומעצבנת בפולקסווגן. אם תכתבי מאיזה אזור בארץ, מניח שיוכלו להמליץ לך על רפד רכב טוב.

אין מה לנסות אילתורים, ללא טיפול זה ימשיך ליפול. אא"כ יש לך גולף מאמצע שנות התשעים ולא איכפת לך לחבר כל פעם מחדש עם אקדח סיכות.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
בתאריך 18.10.2022 בשעה 21:20, Jack457 כתב:

מחלה ידועה ומעצבנת בפולקסווגן. אם תכתבי מאיזה אזור בארץ, מניח שיוכלו להמליץ לך על רפד רכב טוב.

אין מה לנסות אילתורים, ללא טיפול זה ימשיך ליפול. אא"כ יש לך גולף מאמצע שנות התשעים ולא איכפת לך לחבר כל פעם מחדש עם אקדח סיכות.

מחזק  היתה לי פולו אותו סיפור 

ולא רק הגג גם הדלתות והבגאז

פשוט הדבק שלהם לא עמיד בחום כאן לא שאני מצדיק אותם

(ואגב לא רק פולקסוואגן גם אאודי  בחלק מהדגמים )

פורסם

בהרבה מהרכבים של פולקסווגן וסקודה הגג נופל ראיתי באוקטביה בג'טה אבל אקדח סיכות ועבודה בסבלנות פותרת את הבעיה אמנם לא נראה כמו חדש אבל אפשר לחיות עם זה

פורסם

בבורה הזכורה לטוב, עמירה בחולון אירגן את ריפוד הגג יופי, כמו חדש, את ריפוד הפנים של קורות A הרבה פחות. מפרק את החלקים הנדרשים לתיקון, אחרי יום יומיים אתה חוזר והכל מורכב מחדש. ענין של שלוש או ארבע שנים לאחור בערך, אז היה מדובר ב 600 ש"ח, מניח שהיום יהיה יותר.

• תוכן חדש...