Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעבר לג'אנט 18

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לג'נט 17 המידה היא 215/45/17

ל-18 - 215/40/18 .

היא באמת נוסעת אחלה ויותר מזה, במיוחד עם תוכנה (הכל ביחס למנועים קטנים אחרים), העניין הוא שרציתי 18 בעיקר בגלל הנראות, זה נראה באמת יפה על הרכב, אבל זה לא עשה לו טוב מבחינת ביצועים.

aSkx1xvrHjR631J7vt1hjm4wAE-NvTl-KnBC4mKbVOHO9h88NB3oyXixSrEZBC93Wgss2BA3sAkR4-yhm5FHpm-mxijS6JYOY2zfjPTdgkkGLQZGVyqGFgSHq9pQ_Z5V9OCrDVuXt5kVg7b35Y6iTmbsdYfB8g88BJtkDp3qS2wPhUVpvS7gdq9tSJXNmXqJbMMcL8pRN-3SslfFWMrBM_dAndLqtOqnm442gicVYpZVsX2Q8aEkGqgR1JvqxuZN3umgJaxc3yenKjCsQkbMun-3g5FKQ-dYtNbaxnUdyCBp5N9BSqGqePjYG8S15u1C63b9mZOgyarMva04TgjrUhxac_gUbrQRiwpQwAj4507Y_vK82QfJCIddCZy79e5SroBpE6fCX-pgtuR76mtolHtRMc9L6AQxykQi8OksiKlA_IEa3xTc-AP7zFrsbySJAYy3QpowlugCT7njc-mnmiym_NROPiAjLHYGgl-iQmn9a23k0TlcCW2YZ1Rzruy6PGDILM5EqKvWrFx3HwbMwTPl5miTf1jsGqNylWXxAzP8ZjmmS23w_P22xTli8zokBrhZZjokpLNxvmdCwqkxYmzd8FRfna5C3mxNP_PbJ7bhxHWiOE-fxX8KkkTHlHhOvLclV-Mj2jkXpyKIYFhDYk2IQhHGFBUkrclfysuEz6e_NeD59-hfFrY9wtTsZBKzzpWJBJALFx_QNlXeVJNJAdfNgoPa22Y3OD5IcPkjx4X-lWZHoqoBfTPMbWqaWnZaDDSX40pfFT219G_Wca6NzIjcWFSCWBtsaFxykgbLLqipTo027-58zzEqwdNfbpgvrAD9pk0qiMnQO67XZn59aUW-ODfy3MmxkrX2PT05-S5oADJuY5dNM4TkrD4IZdj5J5GA3bEe_sYelolVWv-TXuQjsF_58515ViTD9Z4=w1702-h1280-no?authuser=0

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

אותן מידות כמו ברכב שלי. אתה מבין, מבחינתי גם המידה של ה- 17 לרכב שלך מוגזמת- אין שום צורך כזה ברכב שאין לו 150 כ"ס לפחות- אבל זו האופנה היום. כמעט כל רכב היום מגיע עם מידות מופרכות, גם אם הוא רחוק שנות אור מאיזושהיא יומרה ספורטיבית. 

אגב, הרגשת הבדל באחיזה ו/או בחדות ההיגוי עם המעבר הזה? זה מעבר קטן, לא כמו אצלי אם אחליט באמת ללכת על ה- 18. 

עריכה אחרונה על ידי BRAVO30
  • רעיון טוב! 1
פורסם

היה הבדל באחיזה במיוחד בגלל שהצמיג שהרכבתי היה CUP2 לעומת הPS4 שהיה לי על ה-17.. אבל כן הרגשתי יותר "דבק" לכביש במיוחד בפניות חדות .. גם קצת יותר רעש מן הסתם בגלל שזה צמיג סמי סליק.

וכן המידות היום מוגזמות אבל זה פשוט נראה יותר טוב, וב-17 אינץ' זה עוד סבבה הרכב מאיץ יפה זריז ויושב טוב (שוב, הכל יחסי  :)  )

פורסם
לפני 18 דקות, hondacivic02es כתב:

היה הבדל באחיזה במיוחד בגלל שהצמיג שהרכבתי היה CUP2 לעומת הPS4 שהיה לי על ה-17.. אבל כן הרגשתי יותר "דבק" לכביש במיוחד בפניות חדות .. גם קצת יותר רעש מן הסתם בגלל שזה צמיג סמי סליק.

וכן המידות היום מוגזמות אבל זה פשוט נראה יותר טוב, וב-17 אינץ' זה עוד סבבה הרכב מאיץ יפה זריז ויושב טוב (שוב, הכל יחסי  :)  )

לדעתי רוב ההבדל בכבדות של הרכב זה בגלל הcup2,לא בגלל הגאנט. 

מps4 לקאפ 2 זה מעבר קיצוני. 

קאפ 2 זה צמיג הארד קור...

יצא לי לראות בנס הרים איביזה עם קאפ 2 אולי זה אתה?ליפני 4 חודשים בערך,מי שזה לא היה נתן קצב הזוי לרכב ליטר. 

פורסם (נערך)
לפני 38 דקות, hondacivic02es כתב:

חחח, רציתי לכתוב שבטח שמת גם צמיג כזה. לגמרי over kill לרכב כזה אבל מעניין. בכל מקרה, גם ב- 17 יש לך קאפ 2 ואז יותר אידיאלי כמובן. 

לפני 13 דקות, Ido12 כתב:

יצא לי לראות בנס הרים איביזה עם קאפ 2 אולי זה אתה?ליפני 4 חודשים בערך,מי שזה לא היה נתן קצב הזוי לרכב ליטר. 

יש כמה חבר'ה עם האיביזה 1.5 150 כ"ס ידניות שהיו ששמו קאפ 2 ומניח שזה נותן קצב פסיכי. מעניין עד כמה זה הופך את השלדה לאילמת בקטע של התקשורת והעברות משקל. כי זה פשוט over kill לטעמי לכל רכב שהוא לא מעל איזה 250 כ"ס. 

פורסם
לפני 7 שעות, BRAVO30 כתב:

עוד שאלה...איך אני יכול לדעת את האופסט של הג'אנטים המקוריים?

זה בדרך כלל מוטבע מבפנים על הגאנט.

לפני 7 שעות, BRAVO30 כתב:

חבר בזמנו עם ברז לקח מהם ג'אנטים והיו לו רעידות ואז חזר למקוריים והבין את הלקח שלו שאין כמו להיות עם מקורי.

אין לי מושג מה הוא קנה מהם (יש לפורטל הרבה גאנטים שהם מביאים ברמות שונות) ומי / איך התקינו. בנוסף רעידות יכולות לבוא גם מצמיגים פגומים. הנקודה היא שהם עסק גדול - האם לא יגידו לך שמשהו זה א ובעצם זה חיקוי של א. אבל בהחלט יש מצב שהם ימכרו גם גאנטים זולים.

לפני 5 שעות, BRAVO30 כתב:

מעניין עד כמה זה הופך את השלדה לאילמת בקטע של התקשורת והעברות משקל

צמיג יותר קיצוני עם דופן יותר קשיחה אם כבר יעשה את הכל יותר קיצוני ומורגש , לא הפוך

קאפ2 לכביש לרכב עם 105 כס זה אכן הזיה. אולי הייתי שם את זה רק לגימקנות.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 14 דקות, Liviur כתב:

אבל בהחלט יש מצב שהם ימכרו גם גאנטים זולים.

אתה חושב שזה ג'אנט מאיכות ירודה, אם נניח ארצה ללכת על זה? מחיר זול יחסית, אולי גם האיכות בהתאם? 

Screenshot_20221015-192230_Samsung Internet.jpg

פורסם
בתאריך 15.10.2022 בשעה 13:27, Ido12 כתב:

קשה לי להאמין.. סבלתי את ה"כבדות" הזו לא יותר משבוע ולא הייתי בנס הרים בפרק זמן הזה. אתה בטוח שזו הייתה איביזה לבנה?

פורסם
לפני 18 דקות, hondacivic02es כתב:

קשה לי להאמין.. סבלתי את ה"כבדות" הזו לא יותר משבוע ולא הייתי בנס הרים בפרק זמן הזה. אתה בטוח שזו הייתה איביזה לבנה?

הכבדות הזו, הכוונה לשכבת הגנה של הצמיג שמערפלת קצת את התחושות ממנו?

פורסם
לפני 21 דקות, hondacivic02es כתב:

כן,איביזה לבנה. 

בטיול עם s2000 עם מדבקה חלקית+הרבה במוו m2/240 והרבה לאונים. 

מאותו יום,הפסקתי לזלזל ברכב הזה,הייתי בטוח שזה לפחות איביזה קופרה משופרת קיצוני,היה איביזה רגילה מלבד תוכנה וקאפ2. 

האיביזה הכי מהירה שראיתי(אולי הוואגית הכי מהירה שראיתי אפילו,יצא לי לתת בראש לs3 משופרת עם המיאטה,האיביזה נתנה לי בראש)או נהג מוכשר בטירוף,או נהג עם 0 פחד. 

פורסם (נערך)
לפני 46 דקות, Ido12 כתב:

כן,איביזה לבנה. 

בטיול עם s2000 עם מדבקה חלקית+הרבה במוו m2/240 והרבה לאונים. 

מאותו יום,הפסקתי לזלזל ברכב הזה,הייתי בטוח שזה לפחות איביזה קופרה משופרת קיצוני,היה איביזה רגילה מלבד תוכנה וקאפ2. 

האיביזה הכי מהירה שראיתי(אולי הוואגית הכי מהירה שראיתי אפילו,יצא לי לתת בראש לs3 משופרת עם המיאטה,האיביזה נתנה לי בראש)או נהג מוכשר בטירוף,או נהג עם 0 פחד. 

זה נראה לי איזה מדריך לנהיגה מתקדמת, לא זוכר את השם שלו. אבל הייתה לו איביזה לבנה מנוע 1.0 והוא באמת הזכיר הרבה פעמים שהוא נותן בראש בנס הרים או בכבישים דומים לרכבים "כבדים" בהרבה. גם ראיתי סרטונים שלו נוהג. 

• תוכן חדש...