Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שזה מאוד תלוי בסוכן/סוכנות שלך.

אצלי שולחים קודם במייל (וחוקית זה מספיק) - מדפיס ושומר עותק. אח"כ מגיעה ניירת גם בדואר (אבל ממש ממש לא בטוח שצריך את זה היום).

alfa 156 2.5.

פורסם

אפילו אני, שמוכר בפורום כממליץ.על שמירת מסמכים, מסתפק בעותק אלקטרוני. המקור בג'ימייל, ומוריד את המסמכים למחשב, לטלפון ולדרייב.

בטלפון פתחתי "קבוצת" וואטסאפ שבה אני החבר היחיד (פותחים קבוצה של שניים ואז מסירים אותם), שאליה אני שולח מסמכים מסוג זה על מנת שיהיו זמינים בלי צורך לחטט בתיקיית ההורדות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

3 שנים אני עושה ביטוח בGO (הכשרה). בשנתיים הראשונות התעקשתי שישלחו בדואר, לבקשת אבא (דור קודם), ושלחו. בפעם אחרונה אמרו שאין צורך בכלל (ואבא הסכים).

• תוכן חדש...