Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גר בבניין עם עוד דיירים ויש לנו ברז שהוא אינו בשימוש בכלל. חשבתי שאם אני משלם ועד בית כל חודש אז למה שלא יהיה לי מותר להשתמש בזה לצורך שטיפת הרכב פעם בשבועיים.

פורסם

בעיקרון השימוש בברז של הבניין זה לצרכים של הבניין בלבד, ניקיון חדר הזבל \ השקייה של הצמחייה והדשא,

החיוב של המיים מהברז הזה מתחלק בין כל הדיירים בבניין תחת "צריכה משותפת", זאת אומרת שכולם משלמים על זה וזה לא משולם ע"י הוועד בית.

אם זה בניין אם יחסית מעט דיירים, אתה יכול לנסות לפנות לכל אחד ולוודא מאיתם שזה בסדר מצידם - אולי תציא לשלם קצת יותר בוועד בית על מנת לכסות את החיוב..

אם לא, ממליץ לך לא להשתמש בו בכלל, זה סתם גורם סיכסוכים מיותרים, מניסיון..

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1
פורסם

החוק אוסר שטיפת רכב עם מים זורמים ממערכת המים. מה יש בקצה הצינור והשליטה על עוצמת הזרם אינם רלוונטים או העובדה שאתה משלם על המים לא רלוונטים: "לא ישתמש אדם במים זורמים מרשת המים לשם רחיצה וניקוי של רכב."

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם
בתאריך 23.9.2022 בשעה 16:19, much כתב:

החוק אוסר שטיפת רכב עם מים זורמים ממערכת המים. מה יש בקצה הצינור והשליטה על עוצמת הזרם אינם רלוונטים או העובדה שאתה משלם על המים לא רלוונטים: "לא ישתמש אדם במים זורמים מרשת המים לשם רחיצה וניקוי של רכב."

זה ממש סמלי שהפונט שלך כמעט שקוף...

גם את החוק הזה בקושי רואים.

אבל התאמצתי וחידשת לי.

פורסם

כשהייתי גר בבניין הייתי ממלא דלי בבית ויורד איתו, אם צריך עוד דלי מקסימום ממלא בחדר אשפה.

מדובר בכמות זניחה מאוד לצריכה החודשית, שהרי לא שטפתי את הרכב כל יום וגם לא כל שבוע.

פורסם

זה תלוי כמה דיירים אתם ובעיקר איך הקשר שלך עם השכנים האחרים. את זה רק אתה יודע. 

אני גר בבניין של שישה דיירים. תמיד עוזר למי שצריך ובקשר טוב עם כולם. 

שש עשרה שנה שאני שוטף את הרכב בחנייה מברז משותף. לפעמים שכן נוסף מצטרף אלי ושוטף את הקטנוע שלו. אף פעם לא היתה בעייה. 

כמובן שלא מבזבז מים. ממלא את הדלי ושוטף ממנו. 

פורסם

אני מוריד צינור מהבית - קומה שלישית. בלי בעיות עם השכנים

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
בתאריך 23.9.2022 בשעה 16:19, much כתב:

לא הבנתי...

בית פרטי, יש לי צינור גינה שמחובר למערכת מים של הבית, לברז. אני מחבר את הצינור לגרניק, אסור לי לשטוף את הרכב??

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפי החוק אסור, אם פקח יראה אותך הוא יכול לתת לך קנס. בפועל בגינות פרטיות עם גדר לא מאמין שמישהו אוכף.

אבל אם זה צינור מים של הבניין, אתה צריך שהדיירים האחרים יסכימו לזה. גם אם מדובר בצריכה מינימלית, צריך להיות מנומס ולא לעשות מה שבא לך ברכוש משותף.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

פקח מנ$אק יתן לך דוח בלי לחשוב הרבה, רק אם זה דלי - מותר. צינור מים - אסור. בתוך החצר/חניה סגורה תעשה מה שבא לך.

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

• תוכן חדש...