Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מדובר באימפרזה 06 שמותקן בה HU Clarion CZ202A שמחובר לחיווט והרמקולים המקוריים שכוללים שני רמקולים בדלתות הקדמיות בלבד.

לפני מספר ימים התחיל פתאום רעש צרימה נוראי ברמקולים בכל מוזיקה או רדיו מעל עוצמה 18-20 דומה למה שאני מכיר מרמקולים ש"קרעו" אותם עם עוצמה גבוהה ובס לאורך זמן.

הרעש זהה בשניהם.

הקטע שמוזר לי הוא שזה לא מסתדר כי 1. אני ממש לא שומע בעוצמה גבוהה 2. מתנגן קבוע מוזיקה רגועה מהאונקי. 3.בתקופה האחרונה הנסיעות שלי קצרצרות.

עד היום הסאונד היה מצויין (ביחס למה שמותקן כמובן..) לא מבין מה קרה פתאום, הדבר היחיד שקרה לאחרונה זה שהחלפתי את הפיוז של הרדיו בתיבה הקדמית מ-15A ל-20A כמו שהוא צריך להיות. יכול להיות קשור? ה-HU התאפס כמובן אבל בכל מקרה כל ההגדרות היו מבוטלות ומכובות, בדקתי וגם משחק עם כל מה שקשור להגדרות אודיו לא שינה משהו.

יש סיכוי שזה לא הרמקולים אלא ה-HU או החיווט?

יש מצב שהילדים פעם אחת שיחקו והגביהו לווליום המקסימלי ואחרי דקה בערך הנמכתי.

לא מתמצא בעניין ואשמח לקצת הכוונה ומידע. מה כדאי לבדוק קודם ולאיזה כיוון ללכת.

תודה!

עריכה אחרונה על ידי tza
פורסם

נפתר. פירקתי הרדיו וראיתי חיבור לאנטנת רדיו שאילתרתי בזמנו לאנטנה שנשארה מטלפון קבוע ברכב. (היה בעיה בקליטה, בסוף התברר שמטען מצת מהיר סיני היה הבעיה )

פירקתי האילתור הרכבתי הרדיו ועובד כמו חדש.

האם זה בגלל זה ולמה פתאום זה התחיל לעשות בעיות? אין לי מושג, העיקר שעובד..

• אהבתי 2
  • תוכן חדש...