Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמת דרך עם סוללה חיצונית ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים אני מחפש מצלמת דרך אבל עם סוללה חיצונית

מה לעשות החום בארץ מבשל מאוד מהר את הסוללה הפנימית. ורציתי לשאול אם למישהו יש המלצה לדבר כזה ?

תודה

פורסם

יש מצלמות עם קבל חשמלי שעמיד יותר בתנאי חום מאשר סוללה.

יש לך כאן המלצות

אין מצלמה עם סוללה חיצונית ממה שידוע לי, אפשר לחבר מטען נייד אבל זה תלוי בסוג השימוש שלך.

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם
לפני כשעה, FiS כתב:

יש מצלמות עם קבל חשמלי שעמיד יותר בתנאי חום מאשר סוללה.

יש לך כאן המלצות

אין מצלמה עם סוללה חיצונית ממה שידוע לי, אפשר לחבר מטען נייד אבל זה תלוי בסוג השימוש שלך.

לפני כשעה, FiS כתב:

תודה, השאלה עם כבל שכזה אם זה שורד יותר משנה ? או שאולי שווה להלחים כבל עם בית סוללה שישב במקום קצת יותר קריר ?

פורסם
לפני 8 דקות, בולגי כתב:

תודה, השאלה עם כבל שכזה אם זה שורד יותר משנה ? או שאולי שווה להלחים כבל עם בית סוללה שישב במקום קצת יותר קריר ?

קבל חשמלי עמיד יותר בתנאי חום מאשר סוללה ובכללי בגלל אופן הפעולה שלו הוא מחזיק יותר זמן מסוללה.

אין לך מה להתעסק עם הלחמות וכו',

מצלמה עם קבל עובדת בדיוק כמו עם סוללה.

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...