Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

נדלקה לי נורת מנוע צהובה, מה הסיבה שיכולה להיות? והאם אני חייב ללכת למוסך של היבואן? חייב לציין שהרכב עם 80 אלף קילומטר, והוא עבר טיפול גדול לפני כחודש.

תודה לעוזרים

פורסם

קודם כל גש לסריקת תקלות. יכול להיות הרבה דברים, כולל התראה לביצוע טיפול. כתבת שעשית טיפול לפני חודש, אתה לא תהיה הראשון ששוכחים לאפס אצלו מונה טיפולים. 

לא חייב מורשה יבואן (אלא אם כן הרכב עדיין באחריות), כדאי שיהיה מוסך שמבין ברכבי רנו-דאצ'יה. 

חזיר דיזל

פורסם
לפני 13 שעות, קורן בן אשר כתב:

קודם כל גש לסריקת תקלות. יכול להיות הרבה דברים, כולל התראה לביצוע טיפול. כתבת שעשית טיפול לפני חודש, אתה לא תהיה הראשון ששוכחים לאפס אצלו מונה טיפולים. 

לא חייב מורשה יבואן (אלא אם כן הרכב עדיין באחריות), כדאי שיהיה מוסך שמבין ברכבי רנו-דאצ'יה. 

היי,

תודה על התגובה, מניח שאתה צודק, מכיר מוסכים שמבינים ברנו דאציה? אתמול שמתי לב שהכפתור של הstop@start דלוק באופן תמידי (זאת אומרת הרכב לא נכבה בעצירה) וכאשר אני לוחץ על הכפתור כדי לכבות אותו הוא לא נכבה, ה משהו חדש שהתחיל במקביל להידלוקת נורת המנוע, אני מניח שזאת הבעייה שגורמת לנורה של בעיית מנוע להידלק. יכול להיות?

פורסם
לפני 39 דקות, yaniv3993 כתב:

כשהמנורה במערכת start/stop דולקת קבוע סימן שהמצבר חלש, בן כמה המצבר ?

4 חודשים

לפני 11 דקות, רפי לין כתב:

מהיכן אתה בארץ?

מה שנת הייצור של המכונית?

בברכה  -  רפי לין

אשדוד

2019

פורסם
לפני 1 דקה, רפי לין כתב:

האם בחולון או בבאר שבע יתאימו לך?

בברכה  -  רפי לין

חיובי, אין לי בעיית ניידות. 

האם מדובר במוסך מורשה? יש להם דיאגנוסטיקה מתאימה? עלות בדיקה מה היא?

פורסם

זה לא מורשה היבואן אבל עם מומחיות למכוניות הצרפתיות (דאצ'יה זה אחות לרנו):

"אורן שרותי רכב" שברח' הזורע 4 א.ת חולון, טל' 03-6540818 או 053-2002525.

ברר שם עלויות וכו'.

בברכה  -  רפי לין

פורסם
לפני 8 דקות, רפי לין כתב:

זה לא מורשה היבואן אבל עם מומחיות למכוניות הצרפתיות (דאצ'יה זה אחות לרנו):

"אורן שרותי רכב" שברח' הזורע 4 א.ת חולון, טל' 03-6540818 או 053-2002525.

ברר שם עלויות וכו'.

בברכה  -  רפי לין

איך הוא ממבחינה מקצועית? אמינות? דאיגנוסטיקה?

פורסם

בשלב ראשון פשוט כדי לדעת אם לנסוע ברכב עד למוסך או להשבית מייד, למה לא להשתמש בסורק תקלות OBD2

כזה למשל 

הם מפשלים מדי פעם יש טובים יותר, אבל הייתי מתחיל מזה. 

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

היי,

היום היינו במוסך המורשה בקרסו, חיברו את הרכב למחשב  ואמרו שצריך להחליף חלק בשן בית מצערת של דוד אגזוז וזה מה שגורם לנורית מנוע להיות דלוקה

ליבואן אין את החלק, ידוע איך אפשר להשיג?

פורסם

אני מבין שבכל זאת החלטת ללכת ראש בקיר - קרי למורשה?

לפני 38 דקות, kobico077 כתב:

חלק בשן בית מצערת של דוד אגזוז

???
אולי הכוונה לשסתום EGR?
כמה שילמת על הבדיקה? יש לך את האבחנה כתובה? בד"כ במורשה יבואן כשמזמינים בדיקה אמור להיות כתוב על החשבונית מה האבחנה.

חזיר דיזל

פורסם
לפני 9 דקות, קורן בן אשר כתב:

אני מבין שבכל זאת החלטת ללכת ראש בקיר - קרי למורשה?

???
אולי הכוונה לשסתום EGR?
כמה שילמת על הבדיקה? יש לך את האבחנה כתובה? בד"כ במורשה יבואן כשמזמינים בדיקה אמור להיות כתוב על החשבונית מה האבחנה.

עדיין לא שלחו לי את ההצעה, לא שילמתי על הבדיקה, כי התקלה לא פתורה (יצאו בסדר גמור, בדיקה ממוחשבת. ברגע שיישלחו לי אשלח פה באתר.

• תוכן חדש...