Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Dodge challenger r/t scat pack widebody

POHUIST
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם, 

החלטתי שאני רוצה לקנות רכב שמרגש אותי, וכרגע דודג צ'לנג'ר עושה לי בדיוק את הריגוש הזה.

מה חושבים על הרכב? האם יש מישהו בפורום עם רכב כזה? אך עובד העניין של האחריות (הבנתי שמקבלים 3 שנים מהיבואן)?

האם יש רכב אחר שהייתם בודקים (בתקציב של סביבות ה500אלף)

תודה

ליאור

פורסם

בגלל שהדגם הספציפי לא מיובא ע"י היבואן הרשמי יתכן שתהיה זכאי רק למינימום החוקי של שנתיים אחריות.

הדגם מיובא עי מס' יבואנים מקבילים. מתחילת השנה יובאו 12 מכוניות כאלה בייבוא מקביל ע"י עשרה יבואנים שונים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

לפני שאתה מוציא כזה סכום כזה מכובד, האם נהגת על הרכב בעבר?

הרכב אכן מרגש ומהנה אבל לפי דעתי רמת הרעש בתא הנוסעים מתחילה להציק בנסיעות ארוכות.

בנוסף, כמובן שלא תופתע לשמוע שצריכת הדלק יוצאת דופן לרעה.    תוסיף את זה לרשימת ההוצאות הצפויות.

עריכה אחרונה על ידי banji man

S60 Rdesign

פורסם

רכבים אמריקאים צמאים זה נחמד בארה"ב או אולי באחת ממדינות הנפט הערביות, אצלנו מה עושים עם כזה רכב? נהגתי בצארקגר רגילה כמה שבועות בארה"ב וזה רכב גדול ומפנק אבל התקציב שלך אני מניך שיש רכבים שיתנו ל ךהנאה דומה בישראל ועם קצת פחות ביקורים בתחנות דלק

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
לפני 14 שעות, banji man כתב:

בנוסף, כמובן שלא תופתע לשמוע שצריכת הדלק יוצאת דופן לרעה

אם צריכת דלק זה מה שמטריד אותך, הרכב לא בשבילך.

זה לא רכב לדיילי, לפחות בארץ. זה רכב להחזיק אותו תחת כיסוי, או נעול בגראז׳, ולהוציא אותו לנסיעות פאן הסופי שבוע.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...