Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

מדחום לאוכל (לצליית בשר) - יש טעם להשקיע?


GR8Day
שימו לב! השרשור הזה בן 615 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

לפני 8 שעות, Proof כתב:

קניתי מעשנה

 

פות"ש שאל על סטייקים. במעשנה אין לך איך לדעת. 

גם עם סטייקים מדחום לא פותר לך את כל הסוגיות, ואין תחליף לקצת ניסיון, אבל, כאמור, זה לא כזה מסובך.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

לפני 4 שעות, falou כתב:

גם עם סטייקים מדחום לא פותר לך את כל הסוגיות, ואין תחליף לקצת ניסיון, אבל, כאמור, זה לא כזה מסובך.

 

דווקא בסטייקים כל ילד טיפש יכול להכין אם יודע את הכללים

באופן כללי אנטריקוט בעובי 2-3 אצבעות, יגיע לטמפ 54-55, יתנו לו מנוחה בחוץ שירד עד 50 ואז יקבל צריבה חזקה של כמה שניות משני הצדדים 

יהיה M

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 שעות, falou כתב:

 

פות"ש שאל על סטייקים. במעשנה אין לך איך לדעת. 


זאת סתם הייתה דוגמא. הדיון התפתח סביב נתחים באופן כללי.

 

אבל עזוב, אפשר עזרה למתלמדים איך להוציא אסאדו כ״כ יפה? 🤤

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 47 דקות, Proof כתב:


זאת סתם הייתה דוגמא. הדיון התפתח סביב נתחים באופן כללי.

 

אבל עזוב, אפשר עזרה למתלמדים איך להוציא אסאדו כ״כ יפה? 🤤

 

אתה רוצה אסאדו מושלם, תעשה אותו יותר, שיגיע קרוב למצב שהוא מתפרק לשערות

אני עוטף בנייר כסף, מתבל, מכניס לתנור ל 8-10 שעות על 120 עד שמגיע ל 90-95 במדחום

מוציא, אם חסר לי צבע על השומן מכניס אותו לא עטוף ונותן צריבה לשומן על מצב גריל 300 מעלות או מה שהתנור שלך יודע לעשות

כשיסימתי עוטף בנייר כסף, מכניס שעתיים שלוש לציידנית לתת לנתח לנוח

ואוכל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 56 דקות, Proof כתב:

אבל עזוב, אפשר עזרה למתלמדים איך להוציא אסאדו כ״כ יפה? 🤤

 

אין לי שום דרך ללמד את זה באופן שיטתי. למדתי מניסיון. אז לא היה אינטרנט ולא היה את מי לשאול ואם תשאל אותי איך אני יודע מבחוץ איך הוא בפנים, אז אני לא ממש יודע להסביר צבע באינטרנט. אין לי מדחום, אני מרגיש את החום מסביב, מזיז מפה ומשם מסתכל על הנתח מבחוץ, אם הוא כבר מזיע או לא...

 

כאמור, החלפתי גריל, לא מזמן, אז השתמשתי קצת במדחום, אבל לא היה צורך, בסופו של דבר, המדחום אישרר את מה שחשבתי, אז המשכתי בלי.
אני תמיד דואג בגריל שיהיה לי איזורים שונים עם מידות חום שונות. אם אין מספיק שטח, ויש נתח מוכן לפני הזמן, מוציאים ושמים בנייר כסף בקלקר. הכי חשוב לזכור, להוסיף אפשר, לגרוע אי אפשר.

וצריך גם לזכור שלאנשים שונים יש טעמים שונים. יש כאלו שאוהבים יותר עשוי או פחות בלי או עם שומן. זה לא שיש איזה סטנדרט אחד שמתאים לכולם.

לפני 7 דקות, Transporter כתב:

אתה רוצה אסאדו מושלם, תעשה אותו יותר, שיגיע קרוב למצב שהוא מתפרק לשערות

 

אם יש משהו שאני לא סובל בבקר, זה שהוא שעיר. לא בקדרה ולא במעשנה. 

 

________________________________________

 

נ.ב. עוד טיפ. נתח שנשאר, אפשר לעטוף בנייר כסף ולאכול כנקניק פרוס דק. אפשר אפילו להקפיא, רק להקפיד להפשיר לאט לאט, לא יותר מ-60 מעלות, בתוך הנייר כסף. עסיסי ונוטף הוא כבר לא יהיה, אבל מלא טעם - כן. 

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 2 דקות, falou כתב:

אם יש משהו שאני לא סובל בבקר, זה שהוא שעיר. לא בקדרה ולא במעשנה. 

 

פחות מחמיא לאסאדו לאכול אותו  ב 65-75

בשביל זה יש נתחים כמו פיקניה, בריסקט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כנראה שלא אכלת את האסאדו הנכון. אומה שלמה של ארגנטינאים מכינה אסאדו על הגריל.

אין לי מושג באיזה טמפרטורה אבל אדום, עסיסי ומלא טעם. נכון, זה לא נתח למתחילים שאוהבים פילה ללעיסה קלה.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מחמיא לעשות אסאדו על גריל נקודה

אסאדו מתאים בעיקר לבישול ארוך

 

חטיפי אסאדו זה משהו אחר, דקים מאוד, סוג של מינוטים

וגם זה, סבבה, לא משהו שעפים עליו

 

אבל אין בעיה אתה יכול גם לבשל תבנית אלומיניום על הגריל ולשים עליה מלח ולאכול

אף אחד לא יעמיד אותך לדין על זה

עריכה אחרונה על ידי Transporter
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 40 דקות, Be roo כתב:

כנראה שלא אכלת את האסאדו הנכון. אומה שלמה של ארגנטינאים מכינה אסאדו על הגריל.

אין לי מושג באיזה טמפרטורה אבל אדום, עסיסי ומלא טעם. נכון, זה לא נתח למתחילים שאוהבים פילה ללעיסה קלה.

הם יותר שמים את הנתחים לצד מדורה פתוחה, עם הרבה גחלים, וזה נצלה בחום נמוך הרבה הרבה שעות. זה נתח עם המון שומן, צריך למוסס אותו כמו שצריך בבישול ארוך.

כריזמה אייר 2002 יד ראשונה

יאריס 2005, כמו חדשה

?Is it just me, or is it getting crazier out there

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 38 דקות, Transporter כתב:

לא מחמיא לעשות אסאדו על גריל נקודה

 

 

כן, נו... מה ארגנטינאים מבינים בבשר...

 

לפני 12 דקות, לירון .ה. כתב:

הם יותר שמים את הנתחים לצד מדורה פתוחה

 

הם יותר עושים את זה על הפריז׳ה, כמו שאפשר לראות, אם תעשה חיפוש. כן, זה לוקח כמה שעות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 12 דקות, לירון .ה. כתב:

הם יותר שמים את הנתחים לצד מדורה פתוחה, עם הרבה גחלים, וזה נצלה בחום נמוך הרבה הרבה שעות. זה נתח עם המון שומן, צריך למוסס אותו כמו שצריך בבישול ארוך.

 

זה ^ לגיטימי

לפני 3 דקות, falou כתב:

 

כן, נו... מה ארגנטינאים מבינים בבשר...

 

הם יותר עושים את זה על הפריז׳ה, כמו שאפשר לראות. כן, זה לוקח כמה שעות.

 

והנה הוכחת בדיוק מה שאמרתי

אסאדו זה בישול ארוך

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

Just now, Transporter כתב:

והנה הוכחת בדיוק מה שאמרתי

 

זה לא מה שאמרת. אמרת שלא עושים את זה על הגריל. אפשר לעשות את זה יופי על הגריל.

אם יודעים איך.

 

גריל פחמים, כמובן. כדי שיהיה טעים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים


×
×
  • תוכן חדש...