Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעידות חזקות בעמידה לא תמיד סוויפט 2008

מעבר לפיתרון נפתר ע"י חיים יוד,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום . 

יש לי בעיה שקוראת פעם בכמה ימים 

הרכב הוא סוזוקי סוויפט 2008 אוטומט בנזין .לפעמים שאני מניע או שאני עומד ברמזור הרכב מתחיל לרעוד בצורה חזקה מאוד כאילו הוא הולך להתפרק .  שזה קורה הטורים יורדים נמוך מאוד ואז הנסיעה בלתי אפשרית כאילו האוטו לא סוחב . הבעיה פתאום נעלמת והאוטו נוסע רגיל . היתי פעמים במוסך עד שאני מגיע למוסך זה מסתדר . חיברו את הרכב למחשב נסיעת מבחן אין תקלות .הכל תקין . מישהו נתקל בבעיה כזאת האוטו יכול לנסוע שבוע בלי בעיה ואז ביום אחד יכולה לקרות פעמים מה שתיארתי .שהבעיה מסתדרת האוטו פתאום מאיץ כאילו כלום לא קרה. מישהו נתקל בבעיה כזאת 

פורסם
בתאריך 14.8.2022 בשעה 18:07, AquilaEctrix כתב:

חוויתי משהו דומה זאת התחלה של בעיה שקשורה לסלילי הצתה/פלגים וגם חיישן מסוים לא זוכר איך הוא נקרא.

תודה רבה !

פלגים אירדיום חדשים 

אולי אתה זוכר איזה חיישן החלפת ? 

• פיתרון
פורסם

זה ממש לא חיישן זה חד משמעית אחד הסלילי הצתה.

מומלץ להחליף את שניהם יחד עם 2 חוטי ההצתה הנלווים ולוודא שאטם מכסה השסתומים לא מעביר שמן מנוע לכיוון הפלגים אם כן זה הזמן להחליף גם אטם מכסה שסתומים

זה לא ייקר והפיתרון הוא להרבה זמן

חיים יוד.

• תוכן חדש...