Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

קניתי רכב משלמה ובהתחלה היה לי את השירות  שמאפשר לאתר את הרכב עם האפליקציה עכשיו כבר הפסקתי את  השירות אבל הם לא פירקו שום דבר מהרכב אני רוצה להבין אם מותקן ברכב ג׳י פי אס והם יכולים לאתר את הרכב ואיך אפשר להוציא את הגיפיאס מהרכב

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ברכב יש איתוראן מדגם כלשהו. אצלי הקודן גם מצמצף על מכמונות מהירות כי גם בפנים גם gPS למעשה.

מה עושים איתו אחרי הקניה? לא יודע. תפנה לאיתוראן לדעתי ותבדוק.

מניח שירצו כסף כדי לפרק, זה אמור להיות מאוד קשה לפירוק.

פורסם

למה לחוץ לך לפרק? אתה חושב שמישהו בסיקסט מתעניין באיפה נמצא הרכב שלך?

טרטור מיותר ואולי גם עם סיכון מסויים לנזק למערכת החשמל.

פורסם
בתאריך 7.9.2022 בשעה 04:41, KipodYam כתב:

ברכב יש איתוראן מדגם כלשהו. אצלי הקודן גם מצמצף על מכמונות מהירות כי גם בפנים גם gPS למעשה.

מה עושים איתו אחרי הקניה? לא יודע. תפנה לאיתוראן לדעתי ותבדוק.

מניח שירצו כסף כדי לפרק, זה אמור להיות מאוד קשה לפירוק.

ראיתי אותם מרכיבים. לקח 3 דקות על השעון.

פורסם
לפני 16 שעות, Be roo כתב:

סיכון מסויים לנזק למערכת החשמל.

הסיכון המשמעותי יותר מנסיוני הוא לא לפרק כל מיני הרכבות מקומיות ישנות שהולכות ונשחקות על האיזולירבנדים המקסימים שלהם. ככל שהרכב ישן יותר (אבל עדיין עם אלקטרוניקה) כדאי להעיף את כל החיווט העודף הזה למזבלה הקרובה. מערכת ההתנעה והחשמל בכלל ינשמו לרווחה.

לפני 15 שעות, nev כתב:

ראיתי אותם מרכיבים. לקח 3 דקות על השעון.

I rest my case. קאטר וסיבוב מהיר להביא לו אותה באיזולירבנד.

• אהבתי 1

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
לפני 6 שעות, Jack457 כתב:

לא לפרק כל מיני הרכבות מקומיות ישנות שהולכות ונשחקות על האיזולירבנדים

אתה מחדש כל הרכבה מקומית שנעשתה ברכב שלך אחת לכמה זמן?

כי אם זה עלול לגרום לנזק זה לא משנה אם זו מערכת בשימוש או לא.

פורסם
לפני 5 שעות, Be roo כתב:

אתה מחדש כל הרכבה מקומית שנעשתה ברכב שלך אחת לכמה זמן?

כי אם זה עלול לגרום לנזק זה לא משנה אם זו מערכת בשימוש או לא.

מנסיון מר למדתי שכשרוכש רכב משומש במסגרת יישור הקו להגיע איתו למנעולן/חשמלאי הקבוע שלי ולהוציא משם כל טוב (שלפעמים הבעלים הקודם אפילו לא ידע שיש): אזעקות מנותקות, איתוראן לא פעיל, כספת מיותרת ובפעם האחרונה, גם את הקודנית שמיררה את החיים. הכל בדרך כלל מותקן בחובבנות רשלנות, מעקפי חשמל לא בטיחותיים והמון איזולירבנד נרקב. עושים את זה פעם אחת.

• אהבתי 2

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

מניסיון גם אני עושה כך, מנתק את כל ההתקנות המיותרות האלה שמעבר ל-0 יכולות בעצירת גנבי רכב פשוט משבשות את מערכות ההנעה. אצלי הייתה מותקנת קודנית שהבעלים הקודם של הרכב הסיר, אבל כנראה עשה זאת אצל חאפר כלשהו, בקיץ הראשון נתקלתי בתופעה שהרכב מסרב להניע כשטמפרטורות הרכב גבוהה מאוד. מה שהיה מאלץ אותי לפתוח חלונות באוגוסט ולחכות שהרכב יתקרר עד שאפשר להניע וזה במערכת מנותקת לכאורה, הלכתי לאיזה מישהו שהסיר כל זכר להתקנות ומאז הכל שקט.

עצה שלי, כל התקנה לא מקורית כדאי להעיף במיוחד ברכבים לא צעירים.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...