Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אשמח לשמוע דעתכם ,

הנסועה שלי כ 15-20 אלף בשנה, מרבית הנסיעות בטווח של  עד 50-60 קמ, 

היתה לי תקווה שהנירו החדשה תגיע עוד השנה אבל אצל היבואן לא מוכנים לתת שוםפ מידע

החלופה היא קוטביה שניתן להזמים ולקל לפני סוף השנה (אין לחץ של זמן אבל מעדיף לרכוש טרם עליית המיסים) ,

יש כןםא בעלי ניסיון על רכבי VAG עם המערכת הנעה הזאת? המלצות בעד או נגד?

תודה

פורסם

אוניה ראשונה עם הנירו החדשה נוחתת בספטמבר,
בone lis ובעוד חברת ליסינג כבר ניתן לשריין רכב (לא יודע עם נשאר) הם מתמחרים ב162K לדגם הפשוט.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון קטן , האוניה של ספטמבר מכורה מראש.

האוניה הבאה ככל הנראה בתפר של אוקטובר \ דצמבר , על פי חברת הליסינג הרכב מתומחר לשווי שימוש על פי מחירון של 173K !!!

מחיר מטורף לחלוטין.

הרכב בהגיעו לארץ תומחר ב 136K בשנת 2016 על פי שער דולר של 3.8.

בהשוואה לשער הדולר הממוצע של היום (3.25) , מדובר על עליה ראלית של 17% .

ומול המחיר של הדגם המפואר בשנת 2016 לזה של היום לליסינג , מדובר על עליה נוספת של 27%.

6 שנים, עלית מחיר ראלית של 44% !!!!!!

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני כשעה, llaavvii כתב:

חבר משוריין לאוניה של ספטמבר - לפי נציג הליסינג לפי מחירון של 162K - מעניין מה שאתה כותב.

חבר הראה לי את הזמנת הליסינג שלו לאוניה אשר אמורה להגיע בתחילת נובמבר , הרכבים התפנו לאחר שחברה גדולה במשק ביטלה חלק מההזמנה עקב המשבר בענף ההייטק.

גם אני הופתעתי מהמחיר , אבל אז בדקתי את השווי של חברים אשר קיבלו את הרכב בתחילת השנה וכבר אז הנירו עלתה כ 159K לדגמי הליסינג , עם צפי עליה של 10% לנירו החדשה זה בול במסגרת ה 170+.

את הנירו שלי קיבלתי ב 10/2021 - אז הרכב עלה 153K , בינואר 2022 עלה ב 6000 ש"ח והמלאי נמכר במלואו.

לפני 55 דקות, Boltik כתב:

מעניין כמה יעלה אחרי עליית מיסים ב-1/1.

בכמה שהיבואן יחליט שהפראירים מוכנים לשלם.

אומנם ישנה ירידה במכירות הרכב השנה , אך הייתי מצפה לירידה דרמטית יותר לאור השתוללות המחירים שהיבואנים מציגים בתקופה האחרונה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

כל עוד ומרבית הרכבים נמכרים באשראי (נתון לא בדוק, יותר משוער שלי),
עלית המחירים נספגת כל הזמן (לכן היבואנים מעלים בלי למצמץ), בשיקול של החזר חודשים אנשים אומרים עוד 150 ש"ח בחודש - לא נורא.

לפני שעתיים, CX25GTI כתב:

חבר הראה לי את הזמנת הליסינג שלו לאוניה אשר אמורה להגיע בתחילת נובמבר , הרכבים התפנו לאחר שחברה גדולה במשק ביטלה חלק מההזמנה עקב המשבר בענף ההייטק.

גם אני הופתעתי מהמחיר , אבל אז בדקתי את השווי של חברים אשר קיבלו את הרכב בתחילת השנה וכבר אז הנירו עלתה כ 159K לדגמי הליסינג , עם צפי עליה של 10% לנירו החדשה זה בול במסגרת ה 170+.

לכן היום גדל הביקוש לארונה וג'יפונים מסגמנת B שעדיין מתומחרים סביב ה 135K
שיגיע זמני להחליף בכלל לא בטוח ואצמד לנירו אם השווי מס יהיה גבוה.

פורסם

אתמול ביקרתי במוסך המרכזי של קיה במודיעין (תמיד איך שהוא הם ישחילו אותך גם בטיפול שאמור להיות קטן) וקפצתי לאולם התצוגה ממול,

איש המכירות אמר שהנירו החדשה תגיע רק לקראת נובמבר ועד אז אין מחירים ואפילו מפרט,
האוניות שמגיעות עכשיו זה הנירו+ ולא הנירו החדשה.

אני שולח את חבר שלי לבירור וממליץ לבדוק את הנושא היטב.

פורסם

מסתמן לדעתי  שהנירו החדש יהיה יקר כל כך שעדיף לשקול אוקטביה (לדעתי על הניר נתוני האוקטביה טובים יותר)

• תוכן חדש...