Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמת דרך 70mai

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

הרכב של הורי suzuki crossover. 

אני מעוניין לרכוש לרכב קיט מצלמת דרך קדמית ואחורית. חשבתי על  70mai דגם A400 כמצלמה קדמית ודגם CR09 כמצלמה אחורית. 

1. אני זקוק להמלצה איזה קיט hardwire מתאים לרכוש, עדיף מאליאקספרס (מתחבר לתיבת פיוזים ומנתק את המצלמה אם מתח המצבר יורד מערך מסויים, כדי לא לרוקן אותו) ? 

2. בארצנו מזג האויר חם מאוד, מצלמה זו מבוססת סוללה ויכולה להתלקח. חשבתי לרכוש המצלמות ולהסיר את הסוללה. זה יפגע בביצועי המצלמה ?

3. הקיט של שתי המצלמות עולה באליאקספרס בסביבות 69$. כמה אמורה לעלות התקנה של קיט המצלמות עם הקיט hardwire (במידה ואחליט שההתקנה גדולה עלי) ?    

פורסם

יש לי את המצלמה הנ"ל.

האיכות סבירה ולא מעבר.

מתקינים אותה על שקע המצית (מגיע עם מתאם).

ההתקנה פשוטה ולא צריכה לקחת יותר מחצי שעה לאדם לא מיומן.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

יש לי את המצלמה בדגם הרגיל גם מקדימה וגם מאחורה.

בהתחלה היה רק מקדימה אבל אז איזה לנד קרוזר החליט לתת לי נשיקה חזקה מאחורה באמצע פקק אז אמרתי די נמאס אני אתקין גם מאחורה...

אמרתי נקנה את אותו הדגם, למצלמה הקדמית עשיתי חיווט לתיבת פיוזים לפיוז שמקבל חשמל רק כשהרכב דולק.

מצלמה אחורית גם מחכה לחיווט לתיבת פיוזים, הבעיה שהכבל חיווט הוא באורך 3.2 מטר וזה לא מספיק למצלמה שמותקנת מאחורה,

אז הייתי צריך להזמין עוד אחד ואני אחתוך אותו ואחבר לכבל הראשון כדי להאריך אותו..

https://a.aliexpress.com/_mKQVrFM

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...