Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי רכב חדש מתצוגה במסגרת מבצע ''חבר''.

כל הרכבים שיש במלאי מגיעים בלי התראת שטחים מתים ותיקון אקטיבי בעקיפה ובנסיעה לאחור.

הרכב היחיד שמגיע עם המערכות האלו הינו רכב התצוגה שאצטרך לחכות לו מס' חודשים (אני יכול להמתין).

לא אקבל הנחה נוספת על התצוגה מכיוון שהרכב נרכש במבצע.

האם הייתם מעדיפים רכב חדש מהנמל על פני רכב חדש מתצוגת היבואן?

האם הייתם עושים זאת גם בתמורה להפסד של מערכות בטיחות אלו או שלדעתכם קיבלתי את ההחלטה הנכונה?

תודה לעונים,

רונן

פורסם (נערך)

ספר באיזה רכב מדובר, מה ההבדל הטכני בין הרכב שהזמת לבין הרכבים המשווקים מהנמל ומה זמן ההמתנה בלי חטוטרת התצוגה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 11 דקות, sperial כתב:

ספר באיזה רכב מדובר, מה ההבדל הטכני בין הרכב שהזמת לבין הרכבים המשווקים מהנמל ומה זמן ההמתנה בלי חטוטרת התצוגה.

סיאט ארונה

רכבים מהנמל יגיעו בסוף אוגוסט ובסוף אוקטובר כתלות בצבע שאזמין.

לגבי ההבדל הטכני כפי שכתבתי הרכב במקור מגיע עם התרעת שטח מת בעקיפה ובנסיעה לאחור. ברכב התצוגה מערכות אלו קיימות. בגלל משבר השבבים ברכבים החדשים מערכות אלו חסרות.

פורסם

אם כך אתה משלם תמורת התכונה הזו את מחיר דחית אספקת הרכב + העובדה משסור ברכב שאנשים שאינך יודע מיהם ישבו בו, שיחקו עם המתגים, הזיזו את המושבים ועשו כל מיני בדיקות. האם זה מוצדק? רק אתה תכחליט. אישית, לי התכונה הזו לא היתה משנה דבר בהחלטה על רכישת רכב 

חו מזה, אם יש מחסור ברכיבי הגלאי, איך פתאום יהיה חיישן שטחים מתים דווקא ברכב התצוגה?

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הייתי לוקח את הרכב תצוגה, במיוחד בימים כאלה שהשוק גבוה, אין הנחה משמעותית על רכב מתצוגה. מערכות בטיחות זה חשוב וגם מוזיל את הביטוח רכב, שלא לדבר על זה שבעתיד כל הרכבים יהיו עם מערכות כאלו או אחרות, אז יהיה קשה למכור בחסרונם. רכב תצוגה לא עומד בשמש ולא עושים עליו רייסים, הרבה יותר טוב מרכב שיושב חודשים במגרש.

פורסם

כרגע שום רכב לא ישב חודשים במגרש. מכסימום שבועיים - שלושה במגרש ההכנה למסירה.

במכירה הרכב יעמוד מול חבריו חסרי סריקת שטח מת, כך שהחסרון הזה לא יתבטא בסחירות. לעומת.זאת רכ התצוגה יגיע עם הפרש עצום בין תאריך הייצורנלץאריך העליה לכביש, קונה מבין ישחק על זה היטב במו"מ.

אני לא הייתי לוקח רכב שמאות ואלפי אנשים פתחו וסגרו אותו, שיחקו במושבים ובפקדים. אלא אם הייתי מקבל אותו במחיר שישקלל את הבלאי.

פורסם

התרעת שטחים בשטח מת זה חשוב מאוד ומציל חיים חד וחלק.

ובטח תאונות מיותרות, היום שיש לי את זה, אני לא אחזור אחורה לעולם.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

מקווה שאתה לא רוכש את השחורה מהתצוגה ברשלצ (אם עדיין קיימת).

אני ישבתי בה כמה פעמים ומיד אחריי נכנסו אליה משפחה עם הילדים + מושבי בטיחות ועגלות והיה נראה שעושים מהרכב קרקס 😀

פורסם
לפני 3 שעות, sperial כתב:

אם כך אתה משלם תמורת התכונה הזו את מחיר דחית אספקת הרכב + העובדה משסור ברכב שאנשים שאינך יודע מיהם ישבו בו, שיחקו עם המתגים, הזיזו את המושבים ועשו כל מיני בדיקות. האם זה מוצדק? רק אתה תכחליט. אישית, לי התכונה הזו לא היתה משנה דבר בהחלטה על רכישת רכב 

חו מזה, אם יש מחסור ברכיבי הגלאי, איך פתאום יהיה חיישן שטחים מתים דווקא ברכב התצוגה?

ברוב המקרים רכבי תצוגה מגיעים ליבואנים לפני רכבים למסירה -- אחרת אף אחד לא יזמין 🙂. מחסור הרכיבים החמיר בחצי שנה האחרונה, אז הגיוני לי שרכבים שהורכבו אח״כ מגיעים ללא תכונות מסויימות, גם אם פורמלית זו אותה רמת גימור -- במיוחד אם זה דגם של VAG:
https://carsforum.co.il/topic/704212-האם-יבואן-יכול-לשנות-מפרט-או-להוריד-פיצרים-ללא-אישור-הקונה/
פות״ש, ודא מול היבואן בדיוק מה יהיה כתוב ברשיון הרכב מבחינת שנת עליה לכביש ויד, ושאתה אכן תקבל את האחריות המלאה לכל דבר.

פורסם

התכונות הבטיחותיות הללו חשובות מאוד לטעמי. אני הייתי הולך על רכב התצוגה בתנאי שלא שכב יותר מידיי זמן באולם תצוגה (3-4 חודשים זה סביר)

פורסם

אם מדובר ברכב ידוע בקש את ה-VIN ובדוק מדי יוצר, כך תוכל לדעת כמה זמן ישכב על רצפת הסוכנות והאם יש קשר בין תאריך הייצור לתאריך העליה לכביש..

• תוכן חדש...